Şimdi Ara

Apn4Apps Şarj süresini uzatmak Limitli internet kullanıcıları için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pil kullanımı hakkında en cok pil goturen iki sey mobil data ve 3D oyunlar. Oyunlara birsey yapamıyoruz. Wi-fi ve GPS'i zaten manuel olarak yonetiyoruz. Mobil data icin de widgetlar mevcut fakat ekran kararınca acık unuttugumuz oluyor ve bu durumda auto sync ve arka plan versini kapatsak bile bazı programlar yine de veri alışverişi yapıyorlar.

Dedimki ekran karardıgında mobil data kapansın ve daha once belirledigim programı actigimda mobil data acilsin. Yani eski 3g telefonlardaki gibi. Tabi bu biraz android ruhuna aykırı fakat limitli interneti olanlar icin ideal.
    Bunun icin daha once Easy Profiles Pro programını kullanıyordum. Uzunca bir ayar sonrasında, kendisi zaten 8Mb a yakın ram harcıyor ve ustune ustluk cpu kullanımı da artıp duruyordu daha kotusu cakılıyordu. Baktım olmayacak benzer birsey de bulamadım dedim kendim yazayım

Acıkcası ortalama kullanımda 3-4 gunu buluyor standby suresi. Uzunca suredir zaten kullanıyorum.

Sizlerin yorumlarını da almak isterim. Eksiklikler artılar vs...

--------------------------------------------

Apn4Apps'ı Android Markette bulabilirsiniz

Apn4Apps Şarj süresini uzatmak Limitli internet kullanıcıları için

Apn4Apps 1.0.5 yayınlandı.
    - Bildirim desteği eklendi. Ekran karardığında bildirimlerin alınması için Mobil datanın belirlenen zamanlarda, belirlenen süre boyunca açılıp kapanması desteği eklendi.
    - Hafıza kullanım hatası giderildi.

Apn4Apps 1.0.4 yayınlandı.
    - Servisin devre dışında bırakılması hatası giderildi

Apn4Apps 1.0.3 yayınlandı.
    - ICS de görülen çöküş giderildi
    - Çalışır duruma seçilmiş uygulamalar güncellemesi kontrolü eklendi
    - Yükleme sonrası çalışmaması hatası giderildi
    - Yeni mobil verisi zaman aşımı değerleri eklendi

Apn4Apps 1.0.2 yayınlandı.
    - Muhtemel crash düzeltildi
    - Wifi kontrolü eklendi. Mobil datanın Wifi açıkken etkinleştirilmesi engellendi
    - Servis telefon başlangıcına eklendi
    - Hakkında güncellendi

Apn4Apps 1.0.1 yayınlandı.
    - Yeni program yüklendiğinde veya kaldırıldığında program listesinde oluşan hata giderildi
    - Program listesinin sadece yeni program yüklendiğinde veya kaldırıldığında yenilenmesi sağlandı.
    - Hakkında eklendi
    - Türkçe desteği eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglaroral -- 1 Kasım 2014; 2:49:14 >

• Apn4Apps 1.0.6 yayınlandı.
    - Derin uyku modu hatası giderildi
    - Sony Xperia Z1 4.4.2 tesleri gerçekleştirildi.
  • Merhaba
    Güzel düşünce öğrenmek istediğim şey örnek olarak whatsapp mesajlarını eğer bildirim için açarsak düşüyor değil mi bunun haricinde ki tüm uygulamaların internet erişimi kapanıyor değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Merhaba
    Güzel düşünce öğrenmek istediğim şey örnek olarak whatsapp mesajlarını eğer bildirim için açarsak düşüyor değil mi bunun haricinde ki tüm uygulamaların internet erişimi kapanıyor değil mi
    Evet bildirimleri açarsanız whatsapp mesajları geliyor. Fakat uygulama bazlı bir kısıtlama yok. Yani örneğin whatsapp yanında facebook ve/veya twitter da yuklu ise telefonda onların da bildirimleri geliyor. Burada maksat ekran kapalı iken mobil datayı en az seviyede kullanmak
  • Hocam harika bir dusunceyle yapmissiniz uygulamayi tebrik ederim.Merak ettigim konu bildirimlerde sadece whatsappdan anlik bildirimleri surekli kesintisiz yapmak icin bi yol yok mu uyku modunda.Bu konudan muzdarip olan cok arkadas var.Anlik alamiyoruz diye.Bunla ilgili bir guncelleme yapsaniz iyi olur diye dusunuyorum.Tekrar tebrik ederim calismalarinizda basarilar
  • Altugr@ A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz icin tesekkurler. Bununla ilgili olarak bir arkadasin tavsiyesi uzerine dusundugum bir gelistirme mevcut fakat ne kadar zaman alir kestiremiyorum. Umarim en kisa zamanda hayata gecirebilirim
  • En kisa zamanda hayata gecirmeniz dilegiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaroral

Evet bildirimleri açarsanız whatsapp mesajları geliyor. Fakat uygulama bazlı bir kısıtlama yok. Yani örneğin whatsapp yanında facebook ve/veya twitter da yuklu ise telefonda onların da bildirimleri geliyor. Burada maksat ekran kapalı iken mobil datayı en az seviyede kullanmak

Peki bu durumda diger uygulamalar da internet erisimini kullaniyormu? ekran karardiginda arka plandaki veriler kapanmamis olmuyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

quote:

Peki bu durumda diger uygulamalar da internet erisimini kullaniyormu? ekran karardiginda arka plandaki veriler kapanmamis olmuyormu?

Ekran karardığında mobil datanın periyodik olarak açıldığı anlarda diger uygulamalar da internet erişimini kullanıyor. Uygulama bazlı bir kısıtlama yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

quote:

Ekran karardığında mobil datanın periyodik olarak açıldığı anlarda diger uygulamalar da internet erişimini kullanıyor. Uygulama bazlı bir kısıtlama yok

Alıntıları Göster
    Uygulama mükemmel çalışıyor, iki gündür kullanıyorum bir hata ile karşılaşmadım henüz.
    Play'daki resimler yenilenmeli, eski sürüme ait görseller var.
    Yalnız dikkatimi çekti, uygulamanın ismi üzerinde biraz daha düşünülebilirdi. Beta isim gibi olmuş.
    Ayrıca birşey daha, bu uygulamayı General Mobile, Casper ya da Vestel gibi türk telefon markalarına satabilirsin.
    Tekrar tebrik ediyorum, güzel fikir ve uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelvetiKa -- 18 Kasım 2014; 0:43:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HelvetiKa

Uygulama mükemmel çalışıyor, iki gündür kullanıyorum bir hata ile karşılaşmadım henüz.
    Yalnız dikkatimi çekti, uygulamanın ismi üzerinde biraz daha düşünülebilirdi. Beta isim gibi olmuş.
    Ayrıca birşey daha, bu uygulamayı General Mobile, Casper ya da Vestel gibi türk telefon markalarına satabilirsin.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım şarj konusunda iyileştirme olmuştur. Evet isim biraz eskiden kalma. Android 2.2 öncesi mobil datayı apn ismini değiştirerek kapatıp açabiliyorduk sadece. O yüzden bu şekilde isimlendirmiştim. Açıkcası para kazanmayı düşünmüyorum. Tamamen hobi amaçlı, buna benzer bir uygulama bulamadığım için kendime yapmıştım. Daha sonra ben kullanıyorum herkes kullansın dedim. Açıkcası bu üç firmadan Sony'nin Stamina modundan daha gelişmiş bir mod çıkarmalarını beklerdim. Çok zor değil. Türk firmalarının türk kahvesi, çay wallpaperlarını bırakıp biraz daha android sistem bilgisi üzerine çalışmaya ihtiyaçları var.

• quote:

quote:

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım şarj konusunda iyileştirme olmuştur. Evet isim biraz eskiden kalma. Android 2.2 öncesi mobil datayı apn ismini değiştirerek kapatıp açabiliyorduk sadece. O yüzden bu şekilde isimlendirmiştim. Açıkcası para kazanmayı düşünmüyorum. Tamamen hobi amaçlı, buna benzer bir uygulama bulamadığım için kendime yapmıştım. Daha sonra ben kullanıyorum herkes kullansın dedim. Açıkcası bu üç firmadan Sony'nin Stamina modundan daha gelişmiş bir mod çıkarmalarını beklerdim. Çok zor değil. Türk firmalarının türk kahvesi, çay wallpaperlarını bırakıp biraz daha android sistem bilgisi üzerine çalışmaya ihtiyaçları var.

Firmaların Türk kahveli ürün çıkarmalarını istemiyorsak onlara fikir ve eylem olarak katkıda bulunmalıyız ki ortaya övünebileceğimiz güçlü ürünler çıkabilsin.

• Bravo hocam çok güzel olmuş elinze sağlık.
    Birde download yaparken ekranı kapayınca veri yinede kapanıcakmı?
    Indirme yaparken kapanmazsa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blntmsl -- 18 Kasım 2014; 2:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blntmsl

Bravo hocam çok güzel olmuş elinze sağlık.
    Birde download yaparken ekranı kapayınca veri yinede kapanıcakmı?
    Indirme yaparken kapanmazsa süper olur.

Indirme işleminin programatik olarak algılamak pek mümkün değil. O yuzden ekran kapandığında mobil veri kapanacaktır. Indirme işlemine başladığınızda Apn4Apps ayarlar menusunden Apn4Apps'ı devre dışı bırakabilirsiniz.
  • HelvetiKa H kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Umarım bu tip geliştirmeleri dikkate alıp değerlendirirler.
  • quote:

Birşey daha, bu kahveciler bu uygulamayı keşfederlerse çalarlar, demedi deme!
    Bir Türk'ün doğasında vardır...
  • quote:

quote:

Birşey daha, bu kahveciler bu uygulamayı keşfederlerse çalarlar, demedi deme!
    Bir Türk'ün doğasında vardır...

Alıntıları Göster
    tekrar elinize kolunuza emeğinize sağlık :) bu arada pm attım.
  • caglaroral C kullanıcısına yanıt
    Müzik dinlerken ekranı kapatıyorum müzik duruyor. Uygulama çalışırken ve ekran kapalıyken 3G aktif yapabilirsiniz. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

Müzik dinlerken ekranı kapatıyorum müzik duruyor. Uygulama çalışırken ve ekran kapalıyken 3G aktif yapabilirsiniz. Teşekkürler

Aynı şekilde hangi programın arka planda ne iş yaptığını programatik olarak algılamak pek mümkün değil. O yuzden ekran kapandığında mobil veri kapanacaktır. Müzik dinlemeye başlamadan önce Apn4Apps ayarlar menusunden Apn4Apps'ı devre dışı bırakabilirsiniz ya da mobil verisi zaman aşımını yüksek bir değere alabilirsiniz. Böylelikle ekran kapandıktan sonra bile data uzunca bir süre aktif kalacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

Aynı şekilde hangi programın arka planda ne iş yaptığını programatik olarak algılamak pek mümkün değil. O yuzden ekran kapandığında mobil veri kapanacaktır. Müzik dinlemeye başlamadan önce Apn4Apps ayarlar menusunden Apn4Apps'ı devre dışı bırakabilirsiniz ya da mobil verisi zaman aşımını yüksek bir değere alabilirsiniz. Böylelikle ekran kapandıktan sonra bile data uzunca bir süre aktif kalacaktır.

Ben sadece fikir vermek istedim. Geliştirirseniz daha güzel olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.