Şimdi Ara

iPhone'da şarj ömrünü uzatma yöntemleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu başka bi yerde var mıdır bilmiyorum ama yardımcı olmak için kendi yöntemlerimi yazmak istedim.

Eğer dediklerimi yaparsanız 48 saatten fazla gidiyor şarjı telefonun..

1-) İlk önce telefondaki açık uygulamaları kapatın telefon hem hızlanacak hem de şarj ömrü uzayacaktır. (Not: Eğer uygulamaları kapattığınızda telefon daha yavaş ise kapatıp açın.)

2-) Telefonu sıcak tutmanın yararı var az da olsa ki (-) eksili derecelerde pillerin veriminin düştüğünü hatta çalışmadığını biliyorum. Bunun için cebinizde taşırsanız işe yarar..

3-) 3G'yi Kesinlikle kapatın (Eğer internetten video izlemeyecek ve resim açmayacaksanız.)

4-) Telefonun parlaklığını azaltın azami derecede ve şunu da unutmayın otomatik parlaklık diye bir özelliği olduğu için telefonun sorun yaşamazsınız aydınlık ortama girdiğinizde kendisi otomatik olarak parlaklığı arttırıyor karanlıkta ise düşürüyor ama bu parlaklık full iken işe yaramıyor.

5-) Konum servislerini kapatın (iphone'mu bul kullanmıyorsanız.)

6-) Telefonu yeni alanlar için pek de yapılabilir bi şey değil bu çünkü sürekli oynamak isterler ama telefonu sürekli beklemede tutmaya çalışın ( Sonuçta çalışmayan araba mazot yakmaz )

7-) Telefonu sürekli şarja takıp çıkartmayın çünkü iPhone bataryası 300-400 kere şarj olduğunda pil ömrü %20-25 azalıyor. Pil yüzdesi %5 gibi düşük bi seviyeye geldiğinde şarja takıp %100 olunca çıkarmakta fayda var.

8-) Ben hep Wi-Fi'ı açık unuturum ona dikkat edin dışarda iken kapatın.
    Şimdilik benim uyguladığım şeyler bunlar ve rica ediyorum mesajın altına kendi yöntemlerinizi cevap olarak yazınız.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar benim telefonumun bir gün bile dayanmıyordu şarjı.

En sonunda ufak çaplı araştırma yaptım ve Mükemmelin Blogu adlı sitede sitede "6 Adımda iPhone'unuzun Pil Ömrünü 2'ye Katlayın!" yazısındaki anlatılanları yaptım, inanır mısınız iphone'umun şarjı iki gün gidiyor. Hem bu değişiklikler öyle telefonunuzu verimli kullanmanızı engelleyecek değişikliklerde değil. Sizde deneyin, gözlemleyin. Kesinlikle memnun kalacaksınız.

Yazı: 6 Adımda iPhone'unuzun Pil Ömrünü 2'ye Katlayın!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.