Şimdi Ara

Apollada saglam turk guildi ariyorum lvl 42 lvl full str bowman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sbot var
    full hiz kasmaya basladim

direk kaleyi hedefleyen saglam guild ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 24 Mart 2009; 19:18:35 >

• Bence biraz daha bekle.Bir iki günde dağılanlar oluyor(birlik olamıyoruz ).Ben beklemeyi planlıyorum ama sen bilirsin yinede
  • Bende karakterimi açtım ama devam edip etmeyeceğim şuan belli değil
    Devam edersem aranızdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdincTuran

Bende karakterimi açtım ama devam edip etmeyeceğim şuan belli değil
    Devam edersem aranızdayım

İnşallah devam edersin
  • ben 18 lvl oldum iste kasiyorum saglam bole 100 lvl e kascak kisiler ariyorum
  • Bir aksilik falan olmazsa bende kalıcı olmayı hedefliyorumBirde şu botu halledebilsem tam olacak
  • Önce SRO ya Apollo ile yeniden dönmeyi düşündüm.. Ancak 2000 kişi ile en düşük kapasiteli server olduğunu görünce vazgeçtim, Ares te bi kaç ezik char la idare edicem şimdilik.. Eski "Athens / DooMSdaY " li günlerden devam eden arkadaşlar irtibat kurak isterlerse ; Aresdeki charlar : _JUDGE_ , JUDGE, Jr_JUDGE, FaTaL_ErroR bir kaç daha var ama hatırlamıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilenbilir

Önce SRO ya Apollo ile yeniden dönmeyi düşündüm.. Ancak 2000 kişi ile en düşük kapasiteli server olduğunu görünce vazgeçtim, Ares te bi kaç ezik char la idare edicem şimdilik.. Eski "Athens / DooMSdaY " li günlerden devam eden arkadaşlar irtibat kurak isterlerse ; Aresdeki charlar : _JUDGE_ , JUDGE, Jr_JUDGE, FaTaL_ErroR bir kaç daha var ama hatırlamıyorum..

En düşük derken şuan ki durumdan mı bahsediyorsun
  • Server kapasitesi.. 2000 kişi ile sınırlı. Genelde 3500, bi tane 2500 var ve Apollo da 2000..
  • quote:

Server kapasitesi.. 2000 kişi ile sınırlı. Genelde 3500, bi tane 2500 var ve Apollo da 2000..

Server ilk açıldığında zaten düşük olur ki Sorun ne anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Server kapasitesi.. 2000 kişi ile sınırlı. Genelde 3500, bi tane 2500 var ve Apollo da 2000..

Server ilk açıldığında zaten düşük olur ki Sorun ne anlayamadım

Sorun .. benim kapasitenin hep sabit kaldığını zannetmem..
  • olurmu yaa nasıl sana bılırsınkıı server lar ılk acıldıgında 2000 sonra kısa surede 2500 ve sonra 3500 olurr butun severlar bole basşlarrr şu an en mantıklısın apollo ama yenı server yoldadır kesınn yeni server in ismini ben koycamm venice reloaded
  • Bende indirince apolloda char açıcam saglam türk guildi varsa haber verin bot almam ama pre alırım bota karsıyım
  • bende 20 oldum char kasmakta devam ediyor.birlik oluruz ya.. guild ismini falan belirleyelim...botla ve preyle tabiiki. ama pre olmasada olur..
  • %70 suan sen bana char ismini söle bn sana pm atarım oyunda
  • guild ismini belirlesek bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnTi_TeRRoR

guild ismini belirlesek bari

önemli olan işlevi
  • ii olursa bende gelirim
  • Dün 15*20 yapardım ama dün malesef 15 dk oynadım silkroad o yüzden charı açtım bıraktım öle kaldı vede bir daha servere giremedim bu update diğer updatelere benzemedi ne güzel 1 ay server bomboştu şimdi 1 günde serverlerin yarısı crowded yarında bütün hepsi crowded olur
  • ben 24 lvl oldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.