Şimdi Ara

#Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktada bellirtigim gibi 2 tane char var ve ayni anda acip kasmak zor ikisini tek tek takas veya 2sini birden verip karsiliginda verilecek cara gore bir ayar cekilebilir dedigim gibi carlarin sekline semaline baktiktan sonra uygun takas teklifinde bulunun sacma gtekliflerle kendinizin ve benim zamanimi israf etmeyin lutfen.Carlarin email adresleri rahatlikla degisebiliyor koruma olsada biliyorsunuz artik.
    VENUSTEKI CHAR SATILMISTIR::::

Server Apollo

Char Adi:NympHeaven
    Char Level:94'(95ten dusme Knighttir)

RESIMLER

#Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.  #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.  #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.  #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.  #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.
     #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.  #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.  #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.  #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.  #Apollo 94 lwl WIZARD Gold Silk veya takas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco15net -- 4 Mart 2012; 19:24:13 >

• up
  • up
  • fiyat konusunda anlaşabilirsek venüs deki charı almak isterim arkadas!
  • fiyat konusunda bir yorumum veya dusuncem yok eger fiyat verirsen cazip gelirse anlasiriz neden olmasin bana takas daha makul gorunuyor.. Sercan Guner Tekin facebook ekleyebilirsin..
  • ekledım konusalım ıstersen bı
  • up
  • up
  • venus dekı char ıcın teşekkurler sorunsuz hallettık
  • ben tsk ederim ss leri gun icerisinde kaldiricam Apollodaki char su an ayni kosullarda satis fiati 40 tl olarak belirledim isteyen bu fiata takas disinda alabilir..
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.