Bildirim
Apollo Reis Show > ThermalTake Armor DRAGON
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ooo rayyt abi benim kasa buu mu yaa sen neler yapmısın yav ölee devamını bekliyoruz -
quote:
Orjinalden alıntı: ((UĞUR))
Erhan ben sana dedim düz kasa kullanamam diye
Sen kasanın kıymetini bilemedin ne yazıkki
aa abi moralimi bozmaa yaa.
hipermetkop stacker mod başlıyıcak..
-
işçilik gerçekten çok güsel yani boyama çok güsel olmuş bakalım yeni resimleri koydukça modu genişlettikçe ortaya neler çıkıcak.kolay gelsin... -
sarı ve siyah çok güzel olmuş ellrine sağlık . -
eline sağlık kardes renkler çok güzel ama kasanın çalışırken ki içinin halini merak ediyorum ışıklandırma vb. -
üstteki ızgarayıda sarı yapmalısın -
renk uyumu iyi olmuş -
BAŞARILI BİR ÇALIŞMA YAPMIŞIN AMA PLASTİKLER BOYA TUTTUMU YAA HANGİ BOYAYI KULLANDIN KARDEŞŞ...
DEVAMINI BEKLİYOMMM!!! -
Güzel olmuş kasa içi ışıklandırmayı hangi renk yapıcaksın ? -
güzel olmuş kardeş eline sağlık....
içinede sarı ışık olsa ne güzel olurdu -
Kırmızı - Siyah daha mı hoş durudu acaba? -
ben o resmi gravür yapmayı planlıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratÇim -- 15 Haziran 2008; 11:39:24 >
-
eline sağlık birader saı ve siyah çok hoş durmuş mükemmel bi zevkin var. -
Güzel Çalışma -
elinize sağlık muhteşem olmuş -
stiker çok güzel olmuş bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim
-
Sarı renk super yakısmıs taxılerın kenarlarında kullanılan sıyah beyaz dama ısaretlerının stıcklerarını bulursan onlarıda koy guzel hava yapar pcye -
Orijinal olmuş... En azından bazı kasalarda olduğu gibi çingene gibi hertürlü renk olmaması iyi olmuş... -
quote:
Orjinalden alıntı: 09nanometer
Orijinal olmuş... En azından bazı kasalarda olduğu gibi çingene gibi hertürlü renk olmaması iyi olmuş...
COK GÜZEL OLMUŞ ERHANDAYKEN KENDİ HALİNDE BİR KASAYDI
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- laptop soğutucu öneri
- termal macun önerisi
- sıvı metal macun
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X