Şimdi Ara

APOLLO SATILIK&TAKASLIK 83LvL WİZ BARD + 300 M GOLD + 32 LVL WİZ CLERİC 150K SPLİ CAR 150TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 81 lvl kasmaya dvm 2 güne 82 hayırlı RAMAZANLAR...
  • UPPP
  • car bu 2güne 82lvl takas için olsun alıcı olsun ciddi arkadaşlar ilgilensin...
  • upppppppppppppppp
  • uppppp
  • Sen olsan 90+ Eu çarını bu çarla takas eder misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Sen olsan 90+ Eu çarını bu çarla takas eder misin ?

Bencede
  • ciddi düşünmeyen arkadaşlar yorum yapsın koaly gelsin bol satışlar
  • uppppp
  • plutoda 79 lv xbow bard war herseyı max pre lı ıstersen takas edebılırz
  • saol new server ve 90 + düşünüorum...Teşekkürler...
  • ARKadaşım URANUSTE 92 LVL nükerle Takas Edermisin ? 100M + 95 sİlk İçinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryen -- 31 Ağustos 2009; 2:39:49 >
  • 82 lv wiz alırmısın bilmem server odin +20 tl vericem istiyosan umut4906@hotmail.comama 280 m yerine 20 m istiyom tmm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuttacyildiz -- 4 Eylül 2009; 21:13:52 >
  • BURAYA SON YAZISIMMM.....!!!!!!!! Sonucunu sen düşün Sonra.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bugün lvl upppp
  • konu up up up up up arkadaşlar teklifler güzel ama daha ciddi arkadaşları bekliorum...
  • bisey sorucam 90+ eu charla takas demissin bu char gibi kaç tane vericeksn 90+ eu icin yada itemsiz mi arıosun 90+eu
  • Arkadaşlar düşünmeyen arkadaşlar yorum yapmasın up up up uppppppppppppp

• Ramazan Kavak geçek adıda budur arkadaşlar.... sankı 280m gold çaldırdım die senı takip etmiyeceğimi sandın herhalde... FACEBOOK saolsun....

ARKADAŞLAR BU YAZIIYI OKUMADNA CHARI ALMAYIN.....

şimdu bu ramazan_0014@hotmail.com vede benım gıbı oda boluda oldugu halde benım mösnı eklemıs bu sıteden bende rekklam vermıstım sonra ıste basladı konusmaya charını alacagım felan fılan dedı bende dedım 750 silke verırım tmm dedı ben 1000 silk aldım 750 si senın dedı tmm ıyı guzel bende herkesı kenım gıbı gorduugm gıbı tmm aksam chara bakarsın dedım adam ben chara gıtrnce benım pazarcı charıdma vardı ondakı buutn ıtemlerı felanda sattım toplamda 280m uzerınde gold oldu onları ÇALDI bu beyfendı sonra o çantasında gordugunuz kopegıde 69 lwl iken benden çalmıştı... o gece oyunda 15dk durdukdan sorna oyunu kapattı arkadsından msnyı kapatı bbenı engelledı sıldı..oyundakeyn dur bı ben bı charım deneyım dıodu sankı araba alacakta char denıor... sonra ben bunu baskla msn ıle ekledım nedne bole yaptıgnı sorudm kardesım yaptı felan fılan dedı kardesıde 12 yasında dedı bedne oke ozaman cocuktur yapabılır dedım ama sonrasıda bana altınlarını oduyecegın ısoledı artı tam 2 sayfalıkta weapons elxırımı ÇALDI... sonra dedım o kardesın aldıgı elxılrr altını vede kopegı naptı dedım arkadsaına vermsı dedı sımdıde adam buraya konu acınca ben daha nedıyım 280m goldu cjhar satılık ytazmıs ALLAH belanı versın bu ramazan ayında burayada yazıyorum O charı alnada olsa o charda altınlarımı ve kopegımı kımseye HELAL etmiyecegım

ben dah abu yazıyı yazmadna 2 gunde byrda bekledım buna ozelden msj attım msnden cevrdım ıdısı ıletı yoladım yanı kımseye rezıl etmeyım dıe ama yemın ediyorum.. Kimseye güvenilmazmiş.. ALLAH korkusu olan zaten bunu da yapmazdı... yanı bı ınsan bukadarmı kendını kuck dururebılır yaa..size souyorum

DAHA APLLO SErverinde _CyberLOST_ reklamda EDECEM..İlk BAŞTA Guildekınler olmaz üzeree.... burdada sonra bana yalan soleme yok kardeşim yaptı 12 yaşında benım haberım yok ayaklarına geçme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercument14 -- 6 Eylül 2009; 0:43:58 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.