Şimdi Ara

APOLLO SATILIK&TAKASLIK 83LvL WİZ BARD + 300 M GOLD + 32 LVL WİZ CLERİC 150K SPLİ CAR 150TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lvl up 83 lvl kasmaya dvm arkadaşlar resimer yenilenecektir...
  • Adama baksan aHALA aldırmadan Up diye bılıyor adamda yuz yok ya bu kadarmı bi insan aşağılık olur...

Bu charı Alanada HAKKIMI HELAL etmıorum
  • Adama baksan aHALA aldırmadan Up diye bılıyor adamda yuz yok ya bu kadarmı bi insan aşağılık olur...

Bu charı Alanada HAKKIMI HELAL etmıorum

Artı Öteki Yazılarımı Okymaynlar İçin bu adam ückağıtçının tekidir....

o charın üzerinde ALTINLAR ve O PET Bana Aittir.... art 30 40a yakında WEPONS Eelxirimi ÇALDII...HIRSIZZ::

bu kelmiler çok hoşuna Gidiyor herhalde tepki Bile vermiyotttt
  • Car kasmaya dvm...Ercüment14 takası kabul etmedim die daha neler çıkartcaksın kardeş bakalım...dh görevlileri Ercüment14 hakkında gereğinin yapılmasını rica ederim...
  • arkada?lar yeni resim eklenmi?tir buyrun bakabilirsiniz...
  • TAKASI YAPMADIM die yuh lan insan bukadar adi şerefsiz olur...oyun için yapmacağınız şey yoktu ARkadaşlar Kuran-ı kerimin üzerine Yemin Ederimki Bu adam benim ALTINLARIMI o Petimi vede 30 40a yakın wepons elxirimi AÇLMIŞTIR.... lan ALLAH belanı versin HIRSIZ.....

adi heriff msn konuşmalarını buraya koyacam lan sırf senın için Yetkilikler Eğer buu yazımı okursanız Şu cruse n,n İP adresini bana verirseniz... pazartesi gunu emniyet müdürlüğüne gidip suç duyurusunda bulunacağım....

Bide Burda YETKİLİ varsa bana Ulaşabilirmi yada yetkilileri bulabileğim bi link felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercument14 -- 7 Eylül 2009; 2:25:39 >
  • upppppppppppppppp
  • uppppppppppppp
  • 90+EU CAHRLA DÜŞÜNEBİLİRİM çok düşünürsün
  • arkadaşlar düşünmeyen arkadaşlar yorum yapmasın uppppppppppppppppppp car kasmaya dvm...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.