analitiğime hiçbir zaman güvenemedim. sıfırdan alıp apotemi çözmeyi düşünüyorum mantıklı mı sizce? geoda sadece katı cisimler ve analitik kaldı konu olarak. |
apotemi analitik

-
-
çözme ölümden beter
-
Ben maraton testleri harici bitirdim en uzun sürede bitirdiğim kitap buydu belki ben malımdır bilmiyorum ama garip soru sayısı epey fazla . Yine de çöz yeni bakış açıları katar
-
zormu la çok sıfırdan burdan çözmeyi düşünüyodum 2 haftaya geçerim analitiğe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önce fonk uygulamaları mı yoksa analitik mi çalışayım
-
hocam kitabı kitap yapan o testler zaten la onları da çöz
-
fonk
-
Sıfırsan baya zorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitap güzel de akmıyor be hacı
-
alma lanet bi kıtap. bir de analitik düzlem çizmen gerektiğinde çizecek alan yok sorular birbirine çok yakın. adam gelmiş videoda kocaman ekranda çözüyor ben 2 cm'e nasıl sığdırayım o çözümü ag
-
ya kesin al diyolar ya da kesinlikle alma diyolar ne yapacam ag
barış geo alacam ondakiler yeterli olur mu acaba
-
fasikül çözmek zaman alan bir iş apotemi analitiği bence sınava ağır kaçıyor soru bankalarındaki ve denemelerdeki sorular yeterli olur ama illaha fasikül çözülcekse karekök mps analitik veya acil analitk fasikülleri çözülebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kitapbl bende vardı çok güzel ama cidden içinde sağlam sorular var.
Ben dönüşümde sorun yaşıyorum mesela sadece açıp o kısmı çözmeyi düşünüyorum. Kitabın tamamını bitirmeye çalışmak mantıksız geliyor, hele maraton testleri kol gibi.
piyasadaki en iyi kitap hocam kesin çöz derim
sen baya yetkili bir arkadaşa benziyorsun aldım kitabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X