Sımdı bu piyasadakiler güncel mi ? Fizikte falan modern fizik var mı çözen arkadaslar bilgilendirebilir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apotemi ayt fen branşları
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: liliumcandidum
Bu mesaj silindi.gelistiriyor mu ? nasıl denemelerin seviyesi. bsden sonra bakıcam da duruma göre
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen sene bunlarda ortalama ne yaptıysam gerçek ayt fende de o geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kurtçu Restropgeçen sene bunlarda ortalama ne yaptıysam gerçek ayt fende de o geldi
peki bilgi sarmal branş ve apotemileri hatmetseydin sınavda ayt fen kaç gelirdi ?
-
quote:
Bu mesaj silindi.valla hocam soru bankası çözer gibi çözücem. mat 2 ya da feni fullemem lazım 75 istiyorum ayt. şuan 55-60 bile değilim ama artacaktır umudumu kesmiyom
-
işte ben sadece bunu çözdüm bilmiyom sarmalı falan ama bunları çözerken konularır tam olan birisi en az 30-35 yapar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kurtçu Restropişte ben sadece bunu çözdüm bilmiyom sarmalı falan ama bunları çözerken konularır tam olan birisi en az 30-35 yapar.
organik ve denge tam bitmedi sadece. kimyada da ösym çok zorlamıyor galiba zaten. onları da bitiricem 1 haftaya kimya dısında başlıcam denemelere. 37-40 arası fen lazım bana. soru bankası da çözdüm ama işe yaramadı çok. zaten çözmeyi de sevmiyorum yarım yamalak bitti hepsi. 50 gün deneme basıcam
-
hocam 3d ayt fen çözdüyseniz 3dnin en zoru ile kiyaslayabilir misiniz?
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göstermat 2 için de apotemi fasiküllerini çözcem türev bitti neredeyse. integral ve trigoyu da çözücem . ekstra deneme de atarım yeterli olur. geoda da deneme çözcem.
hocam 3d ve 345 var ayt fen için. tüm ayt fen. siz ikisini ne zmn çözceksiniz? önce branşlar mı bitsin istiyorsunuz? ayt tüm deneme yok ztn aşırı fazla. birleştirmek daha mantıklı.
-
Ben aldım da fizik soruları gecen sene ki fen demelerindeki sorularla aynı
3d'nin son denemesine kıyasla fiziği hemen hemen aynı gibi kimyasında apotemi daha kolay biyolojide apotemi bir tık daha zor gibi geldi bana
teşekkürler hocam iyi çalışmalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X