Şimdi Ara

Apotemi ayt fen sen kimsin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar apotemi ayt fenin ösym ile denkliği nasıl sizce 30 net yapan birisi ösymde kaç yapar mesela

• Hocam kaç net yapacağını bilemeyiz sınav anı ve psikolojisine bağlı o ama ÖSYM den daha zor olduğu kesin apotemi fenin
  • Ya tabi kanka ben apoteminin zorlugunu olcmek icin sordum birazda
  • Dinobey3406 kullanıcısına yanıt
    30 güzel hocam yaptığınız hataları iyi analiz ederek ve açığınızı kapatarak 15. denemeye kadar çok rahat net arttırabilirsiniz ve çok söz oyunları var hocam dikkatli okuyun kimya ve biyolojide
  • Ösym ile yakından uzaktan alakası yok. Müfredatta net bir şekilde alternatif akımda vektörel gösterime girilmez denmesine rağmen neredeyse her deneme bununla ilgili AC soruları var
    Ayriyetten kürenin içinde elektrik alan ve potansiyel alan gibi müfredat dışı konular var
  • Biyolojisi güzel değil bence fizik kimyası güzel
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Hocam sakin ol 1 soru yüzünden denemeyi mundar ettin
  • Sınavdan zor bence.
  • Bir iki soruya bakıp şu denemeye sınavla alakası yok diyen arkadaşlara şaşıyorum
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk 8 denemeyi çözdüğüm için böyle bir yorum yaptım, neyine şaşırdın acaba?
    Zor olduğu veya birkaç soru müfredat dışı diye böyle düşünmüyorum ayriyetten. Denemede hoş sorular vaf ama fikrimce sınav tarzı bir deneme değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 28 Mayıs 2020; 1:17:20 >
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    hocam deneme hakkında genel değerlendirmeniz nasıl
    hocam bende deneme var 25 li 20.denemedeyim bahsettiğin alternatif akımda vektörel gösterim sorusu nerde sanki sen başka bir şeyden bahsediyorsun
    her denemeyi fizik hocamla tek tek irdeliyoruz müfredat dışı soru yok denk gelmedim ben çok beğendim hoca zaten mutlaka bitir diye diretti
  • 7.deneme itibariyle biyolojisi çığırından çıktı bence çok ayrıntı sorular var yorum bile yaptırmıyor nerdeyse
    ayt 2019 5.soru küre elektrik sorusu var daha ne olsun
    Apotemi ayt fen sen kimsin !!!
  • 8.denemede bir soru mufredat dışı sıgaçların seri ve paralel bağlanması kaldırıldı onu 39 soru üzerinden değerlendirdim
    Bence güzel denemeler ve evet zorlar
  • granfdx G kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bahsettiğim şey bu değildi sanırsam anlatamamışım derdimi.
    Kürenin İÇİNDEKİ Elektrik alan ve potansiyelden bahsediyorum. (Kürenin içindeki elektrik alan 0, yüzeyindeki potansiyel maksimum gibi)
    meb de yüzeyde anlatılır içinde anlatılmaz denen yazı nerde bana atabilir misin merak ettim bir de alternatif akımda vektörel gösterim dediğin hangi soru baktım baktım göremedim
    kendim şüphe ettirdin sen harbi hangi kitaptan bahsediyorsun yarın hocaya da soracam
  • granfdx G kullanıcısına yanıt
    Özelden attım sana bahsettiğim soruları.
  • Ortalama 30+ yapan adam bence tabii sınav anını da güzel yönetirse full yapabilir.
    hocam alternatif akım sorularını bir acayip çözmüşsün vektör işlemi biz okulda görmedik sen okulu bitireli kaç sene oluor:) bu sorular yorum sorusu işlem falan yok
    attığın 10.soruda bobin indk. reaktansı frekansla doğru konsantörün kaps. reaktansı
    frekansal ters orantılı frekans arttığı zaman XL artar XC azalır bu kadar basit burdan soru çözülür
    alternatif akım 1.soruda L yanıp söünüyorsa kondansatör dolduğu için akım geçirmez bu da B nin doğru akım kaynağı olduğunu gösterir
    bobin alternatif akıma direnç oluşturur ondan geçen akım azalır o zaman M nin bağlı olduğu kaynak alternatif akım kaynağı olur demekki A
    doğru akım kayağı olur o zaman C cevap olur
    küre elektirik iç dış mevzusu ayrımı var dedin meb de o nerde yazıyo kazanımda öyle bir ayrım mı var ben baktım göremedim o olur olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.