Şimdi Ara

Kimya Apotemi tyt-ayt çözen var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cozen varmi zorlugu nasil. Alinabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reis biraz zor Vaktin varsa al.
  • Sinava kadar bitirmeyi düşünüyorum iste bitmez mi ? Gundr 5 6 test yapsam biter bence. Organik kismini cozmeyebilirim. Siz cozdunuzmu zordan kasit ne kadar zor. Cozmeye gerek yok mu sizce önerdiğiniz baska cozumlu kitap varmi yoksa bunu almalimiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cooldoktor

Reis biraz zor Vaktin varsa al.

Son attigim mesaja bakarmisin etiketleyemedim orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reis konular bittiyse hiç uğraşma Denemeyle yardır eğer 2 3 konu eksik ise onları fasiküllerden hallet 1 haftada bitirirsin Komple ayt kimya boş diyorsan Al Sağlamdır.
  • Şahsen ben Çok memnunum dediğin gibi günde 5 6 sayfa ilerliyorum bende Dostum fakat ben yine ilerdeyim sana göre baştan başlıyacaksan dediğin gibi günde Eksiksiz min 5 sayfa halletmelisin... Mezunmusun bu arada ?
  • iki günde bir bölüm bitiriyorum 36 günde bitecek soruları çok güzel tekrar oluyor her soruyu öğrenerek geç unutmaya başladığın şeyler yerine oturuyor iyice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şahsen ben Çok memnunum dediğin gibi günde 5 6 sayfa ilerliyorum bende Dostum fakat ben yine ilerdeyim sana göre baştan başlıyacaksan dediğin gibi günde Eksiksiz min 5 sayfa halletmelisin... Mezunmusun bu arada ?

Mezunum. Tüm d e rsleri bitirdim konu ol arak hatta 2. kitaplara başladım ama kaynak bulamadığım için ayt kimyay ı bekletiyodum. organiği bitirmiştim çapla.

60 binden mezuna kaldım inşallah 10 15 bin zorlicam bu sene
  • quote:

reis konular bittiyse hiç uğraşma Denemeyle yardır eğer 2 3 konu eksik ise onları fasiküllerden hallet 1 haftada bitirirsin Komple ayt kimya boş diyorsan Al Sağlamdır.

Aynen ayt komple boş. Çözümlü kaynak bulamadım diye bekletiyodum bugün öğrendim apotemi kimya olduğunu. Sevinçten uçuyodum re sme n Bide fizik apotemi alıcam. Biyolokiden birey b den memnunum. Haydi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliorism

iki günde bir bölüm bitiriyorum 36 günde bitecek soruları çok güzel tekrar oluyor her soruyu öğrenerek geç unutmaya başladığın şeyler yerine oturuyor iyice

Teşekkürler hocam en kısa sürede alıcam kitabı. Siz nerden aldınız kitapçılarda var mı işlerde falan, internetten mi aldınız
  • reis heryerde vardır ben işlerden aldım İyi Çalışmalar :)
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.