Şimdi Ara

Ayt fizik mi ayt biyolojiyi mi elerdiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunlar hangisini elerdiniz ve sebep ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden eliyoz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikte kesinlikle ezbere bilmen gereken yaklaşık 200-250 formül varken, biyolojide ezberlenmeden mantığını oturtsan çözebileceğin çok rahat sorular var. her türlü biyolojiye çalışmayı seçerim eğer seçim yapmak zorunda kalsam. sadece elektrik-elektrostatik-manyetizma konusu bile tüm biyolojiden daha karmaşık olabilir gibime geliyor. biyoloji birbirine çok bağlı şeyler ve bir kere akla girince çıkması zor olan şeyler. fizikte her an formüller birbirine karışabilir. ayrıca sorulrada sadece formülü bilmek de yetmiyor ara sıra gidiyorlar, mantığını çalıştırmanı istiyorlar senden onun yerine git biyolojiyi çalış, soru tecrübesi kazan patır patır çöz soruları.
  • Elersen,elenirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinide elememem mezunsan yetiştirirsin ama elicek olsam fiziği elerdim çünkü azda 0,20falan olsada biyolojinin soru başı getirisi fazla ve yapılabilitesi daha fazla
  • Krdsm bak şimdi elektriksel alan ve kuvvet ,optik modern fizik kas fizik için biyolojiden de bitki ve sistem kas sadece birini çalışmaktan iyidir

• abi ben kimya yapamıyom ya lys kimya nasıl ilerlicem hiç bilmiyom 70 gün kaldı 5-6 net yapcak kadar bilsem yeter nerelere çalışayım hiç bilmiyom 0 ım lys kimya da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    1 ay önce bende bu durumdaydım, kimya özel-kimya adası (duruma göre ) üstüne palme lys soru bankasından çözmeye başladım, şu an çok rahat ilerliyorum yarısından çoğu bitti.

Çözemediklerimi dershanede , whatsapp gruplarında çözdürüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 11 Nisan 2018; 9:24:10 >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Konu sırası bakımından nasıl ilerliyorsun hocam musait oldugunda yazar mısın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    İlk üniteyi geç, mol gaz sıvı çözeltiler öyle git

ilk üniteyi mayıs gibi çalış çok ezber konu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

İlk üniteyi geç, mol gaz sıvı çözeltiler öyle git

ilk üniteyi mayıs gibi çalış çok ezber konu var
    çok sağol hocam , iyi çalışmalar.
  • Kesinlikle ayt fizik, ayt fizik gerçekten çok korkunç ne kadar çalışırsan çalış olmuyor çünkü öyle bir soru soruyorlar ki kalem bile oynatamıyorsun:D ama biyoloji öyle mi konuları güzelce öğrendiğinde gayet yapılabilir. Ama ayt fiziği çalışmayacaksanız bile modern fizik bakmanızı tavsiye ederim 2-3 soru gelir üstelik çalışması kolay anlaşılabilir bir konudur.

• yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu yapmaya geldim gidiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.