< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman çakır -- 9 Haziran 2020; 23:12:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman çakır -- 9 Haziran 2020; 23:12:26 > |
Ona bakarsanız acil de sözde kendini ispat etmiş bir yayındı, bu seneki denemelerini görüyoruz. Yayınların adına göre karar vermekten vazgeçin artık. Açı yayınlarının üzerine apotemi yazsalar yine forumda apotemi diye tapacak tonla insan var.
Aynı soru milyon kere diye sarmala laf atıyorsanız haklısınız, aynı denemeyi tekrar etmeden 15li sunsalar çok daha iyi olurdu bence de. Ama apotemi gibi sacmasapan bilimsel hatalı soru filan sormuyor en azından |
Apotemiye tapmadığım için özür dilerim. Bir dahaki sefere apotemiye tapacağım ama çok çalışmam lazım.
Sarmal fenin iyi netle ne alakası var, matı kolay tamam da fenim apotemiler ile aynı neredeyse net olarak. Kimyası piyasadaki en kıvamında kimyalardan biri, biyolojisinin de hayli hayli gideri var. Fiziği iyi sayilabilir ancak eğer biyolojisine adamlar yapmış diyorsa hocanız hocanızı sorgulayın bence, net vasat altı biyolojisi. Bilimsel yanlış mı ararsınız yoksa gerçek sınavda çıkma ihtimali %1 olan bilgiler mi. Tabi geçmiş mesajlardaki apotemi sevdanızı görünce o tarayan hocaların apoteminin yazarı olduğunu düşünmeyi başladım. |
Otorite olduğunu iddia filan etmiyorum ama siz ediyor gibisiniz.
Forumda tek kaynak tarayan insan siz değilsiniz. Belki sizin kadar çözmemişimdir ancak yorum yapabilecek kadar çözdüğümü ve bilgim olduğunu düşünüyorum. İşkembeden olmayan yorumlarıma göre Apotemi fen "önerilmez" derecesinde bir kaynak. Üzgünüm ama oksijenli solunumda suyun atpden önce oluştuğunu iddia eden ve bunu iddia etmesini geçtim bunu bilip bilmediğini soran -ve yanlış soran- kaynak benim gözümde iyi filan olamaz. Sarmala gelince soru bankaları hakkında hiçbir fikrim yok çünkü çözmedim. Denemelerine gelince tytlerinden depar ve pusula vasatken etaplı çözdüğüm en iyi tytlerden. Ayt branşlarda matı vasatken fenleri son derece tadında denemeler. Düz müz, olması gerektiği gibi ayt feni, fizik işlemli değil, kimyada zaten yapılabilecek çok şey yok, biyolojisi de biraz yorum biraz bilgi işte. Ne bekliyorsunuz ki bir denemeden, yeni nesil diye acil rönesans tarzı boyama kitabı mı yapsınlar anlamıyorum ki. |
adamı tanımıyorum bile forumun bu bölümüne nadir gelirim gelmişken dikkatimi çekti ama sen nasıl düşük seviyede analitik zekaya ve bağdaştırma kapasitesine sahip olduğunu gösterdin bu mesajla
|
Ben beğenemedim açıkçası. Daha iyi seçenekler var.
|
Alınır hocam alınır. On numara deneme muhakkak bir şeyler katar sana. Al gitsin takılma her yoruma
|
Hayır bence iyi bir deneme değil
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 10 Haziran 2020; 0:2:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|