Şimdi Ara

APOTEMİ FEN ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 345 ayt fen bitti sayılır alınır mı yoksa başka önerdiğiniz var mı ? Genel denemelerde fen max 3-4 yanlış geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman çakır -- 9 Haziran 2020; 23:12:26 >

• Ona bakarsanız acil de sözde kendini ispat etmiş bir yayındı, bu seneki denemelerini görüyoruz. Yayınların adına göre karar vermekten vazgeçin artık. Açı yayınlarının üzerine apotemi yazsalar yine forumda apotemi diye tapacak tonla insan var.
    Aynı soru milyon kere diye sarmala laf atıyorsanız haklısınız, aynı denemeyi tekrar etmeden 15li sunsalar çok daha iyi olurdu bence de. Ama apotemi gibi sacmasapan bilimsel hatalı soru filan sormuyor en azından
    Apotemiye tapmadığım için özür dilerim. Bir dahaki sefere apotemiye tapacağım ama çok çalışmam lazım.
    Sarmal fenin iyi netle ne alakası var, matı kolay tamam da fenim apotemiler ile aynı neredeyse net olarak. Kimyası piyasadaki en kıvamında kimyalardan biri, biyolojisinin de hayli hayli gideri var.
    Fiziği iyi sayilabilir ancak eğer biyolojisine adamlar yapmış diyorsa hocanız hocanızı sorgulayın bence, net vasat altı biyolojisi. Bilimsel yanlış mı ararsınız yoksa gerçek sınavda çıkma ihtimali %1 olan bilgiler mi.
    Tabi geçmiş mesajlardaki apotemi sevdanızı görünce o tarayan hocaların apoteminin yazarı olduğunu düşünmeyi başladım.
    Otorite olduğunu iddia filan etmiyorum ama siz ediyor gibisiniz.
    Forumda tek kaynak tarayan insan siz değilsiniz. Belki sizin kadar çözmemişimdir ancak yorum yapabilecek kadar çözdüğümü ve bilgim olduğunu düşünüyorum. İşkembeden olmayan yorumlarıma göre Apotemi fen "önerilmez" derecesinde bir kaynak. Üzgünüm ama oksijenli solunumda suyun atpden önce oluştuğunu iddia eden ve bunu iddia etmesini geçtim bunu bilip bilmediğini soran -ve yanlış soran- kaynak benim gözümde iyi filan olamaz.
    Sarmala gelince soru bankaları hakkında hiçbir fikrim yok çünkü çözmedim. Denemelerine gelince tytlerinden depar ve pusula vasatken etaplı çözdüğüm en iyi tytlerden. Ayt branşlarda matı vasatken fenleri son derece tadında denemeler. Düz müz, olması gerektiği gibi ayt feni, fizik işlemli değil, kimyada zaten yapılabilecek çok şey yok, biyolojisi de biraz yorum biraz bilgi işte. Ne bekliyorsunuz ki bir denemeden, yeni nesil diye acil rönesans tarzı boyama kitabı mı yapsınlar anlamıyorum ki.
  • up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    al dostum kesinlikle katkısı oluyor

• Hocam baska denemen var mi elinde brans denemesi yani merak ettim. Ben de apotemi alayim dedim ama biyotik Esş fizik yayın denizi falan var. Apotemi de çok övülüyor bilemedm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bence iyi bir deneme değil

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    bi esş var çözmediğim
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    neden? alternatifi ne olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    Biyolojisi bence güzel değil, kimyada arada yanlışlar çıkıyor. Forumda övüldüğü gibi muazzam bir deneme değil. Sınavı yakalayamamışlar bence.
    He arada güzel soruları var mı tabi ki ama önermeye yeterli değil
    Alternatif bence ders ders birleştirmek olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 10 Haziran 2020; 0:2:29 >
    biyoda deneme öneriniz nedir ? aydın ve paraf çözdüm
  • 2 hafta önce sövüyordum ama fikrim büyük ölçüde değişti, alınır

yav trollüğüne mi yapıyon anlamadım milleti bi sal bilader apotemi de 345 de gayet iyi denemeler adam ne çözecek yeni çıkan osuruk yayınları fen denemesini mi
    kendini ispatlamış yayınlar soru isabet ettirmiş yayın. çözecek adamı da trollüyon kafasını karıştıyon
    2019 ayt biyolojiyi ösym olduğunu bilmeden önümüze koysalar biyolojisine bu ne dandik deneme deriz bu yayınlar olabildiğince
    çeşitli soru üretiyor bir çok yayın gibi çıkmış soruyu aynı kitapta 5 kere itelemiyor
  • alınır hem de çok iyi olur
    2 3 denemede birer tane saçma soru çıkmasını göz ardı edersek en düzgün çözdüğüm deneme sarmaldı benim. Palme kolay ama kötü başlamadı. Biyotikten uzak durun

• granfdx G kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsanız acil de sözde kendini ispat etmiş bir yayındı, bu seneki denemelerini görüyoruz. Yayınların adına göre karar vermekten vazgeçin artık. Açı yayınlarının üzerine apotemi yazsalar yine forumda apotemi diye tapacak tonla insan var.
    Aynı soru milyon kere diye sarmala laf atıyorsanız haklısınız, aynı denemeyi tekrar etmeden 15li sunsalar çok daha iyi olurdu bence de. Ama apotemi gibi sacmasapan bilimsel hatalı soru filan sormuyor en azından

• 8-9-10. denemeleri nasıl hocam sınavdan önceye mi saklayayım yoksa çözeyim gitsin mi? Elimde 1 haftalık deneme kaldı çünkü ayt fende
  • Ben beğenemedim açıkçası. Daha iyi seçenekler var.

• Bence alıp netlere takılmadan çözebilirsin çünkü biyo ve fizikte hem bilgi hem yorum açısından ağır sorular oluyor analizi sağlam yapılırsa çok şey katar

sarmalı beğenen adam ne kadar ciddiye alınır sarmal kadar öğrenciyi oyalayan yayın var mı vasat oğlu vasat bir yayın dön dolaş
    aynı soru arada bir iki soru beğendin onda iyi net çıkardın diye iyi mi oluyor her yayında bir iki güzel soru var zaten apotemi saçma demişsin fizik le bio yu hocayla taradım iki hoca
    da adamlar yapmış diyip durdu çözerken
  • granfdx G kullanıcısına yanıt
    Apotemiye tapmadığım için özür dilerim. Bir dahaki sefere apotemiye tapacağım ama çok çalışmam lazım.
    Sarmal fenin iyi netle ne alakası var, matı kolay tamam da fenim apotemiler ile aynı neredeyse net olarak. Kimyası piyasadaki en kıvamında kimyalardan biri, biyolojisinin de hayli hayli gideri var.
    Fiziği iyi sayilabilir ancak eğer biyolojisine adamlar yapmış diyorsa hocanız hocanızı sorgulayın bence, net vasat altı biyolojisi. Bilimsel yanlış mı ararsınız yoksa gerçek sınavda çıkma ihtimali %1 olan bilgiler mi.
    Tabi geçmiş mesajlardaki apotemi sevdanızı görünce o tarayan hocaların apoteminin yazarı olduğunu düşünmeyi başladım.

hocam vakit dar ama bence eşs güzel deneme. soru çözümlerinde ertan hoca güzen anlatmış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.