Şimdi Ara

APOTEMİ FEN ALINIR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün başladı esş ye. Fizikte sıkıntı yok da kimyayla biyoyu sınava kadar boş geçirmeyeyim diyorum
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    apotemi 345 en beğendiğim iki kalite yayın her yerde tavsiye ederim ösym sınavlarını benim kadar tarayan yoktur senin gibi işkembeden yorum yapmıyorum hocalarım gayet sağlam adamlar yayını beğenmelerinden yazar olmalarını çıkarman süper dehanı gösteriyor sarmalın tüm ürünlerini dersane sene başı topluca dağıttı sb deneme vs kullandık vasat aga işte zorlama düz bir yayın sarmal
    açıklamaya gel çıkması yüzde 1 ihtimal bilgiymiş adam otorite ya:) meydanı boş buldun sallıyon habire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granfdx -- 10 Haziran 2020; 13:30:29 >
  • Dyrax kullanıcısına yanıt
    mesela
  • bu apotemi forum üyelerine reklam yapması için para veriyor başka açıklaması yok çöp bir yayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayır, moral bozar, saçma sapan sorularla dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açtım kafam iyice karıştı bu ne lan napayım ben şimdi
  • apotemiyi gerçekten hiç tavsiye etmem, bununla birlikte çok alınmasa da nitelik fen gerçekten bomba deneme

• suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    Genel AYT Fen için fazla güncel yayın yok, şu an Nitelik çözüyorum, ilk 3 denemesine göre beğendim. Biyolojide bazen gereksiz detaya inse de fizik ve kimya fazlasıyla üstünü örtüyor. Buna ek olarak Merkez yayınlarını almıştım fakat çözme fırsatım olmadı. İncelediğim kadarıyla içeriğini beğendim, eğer sizin de inceleme şansınız varsa bakabilirsiniz.

Bu durumda branş şeklinde alıp birleştirerek çözmek daha iyi bir seçenek. Dengeli olanlardan ikişer tane önereyim:
    Fizik için Nihat Bilgin ve Bilgi Sarmal.

Kimya için Miray/Aydın ve Bilgi Sarmal. Miray biraz kolay kaçabilir fakat konuları yüzeysel taramak adına beğeniyorum. Eğer ikisini de bulursanız Aydın daha iyi bir tercih olabilir.

Biyoloji için Biyotik ve Palme önerebilirim. İkisi de kolay-orta diyebileceğim düzeylerde fakat çözülmesi bana fayda sağladı. İnce detaylara fazla rastlamadım. Biyolojide ince detaylardan çok işleyişleri kavramanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu denemeler işleyişi kavramada ve iyice oturtmada faydalılar.

• Restrop kullanıcısına yanıt
    ve tıkanan The Killing Road akrabalarını çağırır:)
  • granfdx G kullanıcısına yanıt
    Adamın 500 yorumluk deneme konusu var işkembeden sallıyor demeden önce birkere daha düşünün bence

adamı tanımıyorum bile forumun bu bölümüne nadir gelirim gelmişken dikkatimi çekti ama sen nasıl düşük seviyede analitik zekaya ve bağdaştırma kapasitesine sahip olduğunu gösterdin bu mesajla

• Scath S kullanıcısına yanıt
    ben de işkembenden konu açayım bunda ne var şunda bunu yaptım onda onu yaptım klavyeden net girmek kolay o kadar deneme çözen adamın her saat forumda işine
  • Restrop kullanıcısına yanıt
    tabi canım ayda yılda bir geldin o kadar konudan buna denk geldin süpersin pardon yanlış anlamışım
  • Alınır hocam alınır. On numara deneme muhakkak bir şeyler katar sana. Al gitsin takılma her yoruma

doğru diyorsun foruma saniyede 1500 konu giriliyor tabi arkadaşıma -kendisini dh listeme eklemeye bile tenezzül etmediğim- yardım etmek için bu konuyu bulup apotemiye salladım. döktün foyamı

• Herkesin görüşüne saygı duymakla beraber bence çok güzel bir deneme, arkadaşların yukarıda bunun yerine önerdiği şeylerin çoğunu çözdüğüm için son çare olarak almıştım gayet memnunum. bence çok şey katar, artısı eksisinden fazla.

Bilgi Sarmal matematik konusunda tekrara kaçıyor fakat aralarda iyi sorular var. Yine de rakiplerinden bir tık geride.

Bu durum fen için aynı değil. Feni gayet güzel. Oldukça dengeli soruları var. Ben beğeniyorum.

Apotemi fen konusunda dengesiz. Özellikle biyolojide sırıtıyor. 11'de iken sistemler fasikülünü çözdüğümde de aynısını yaşadım, zor olsun diye saçmalamaya başlıyorlar. Apotemi'nin fen konusunda rakiplerine bakarsak çok geride.

Maalesef çoğu kişinin asıl sorunu zor soru ile kaliteli soruyu ayırt edememesi. Zor soru bilerek zorlamak adına yazılmıştır, yayın ne kadar zor isterse beraberinde saçmalamalar da artar, müfredat dışına kadar çıkabilir. Çözümü izleyince de size bir şey katmaz. Ancak kaliteli soru her düzeyde olabilir. Kolay-orta-zor farketmeksizin bulunur. Çözdüğünüzde size yeni bir bakış kazandırıyorsa kalitelidir, size bilmediğiniz bir şeyi öğretebilmişse kalitelidir, kavramlara ne kadar hakim olduğunuzu sorgulatabiliyorsa kalitelidir.

Zorluk ve kalitelilik kavramlarını daha iyi kavramanız dileğiyle.

• çöz gitsin bence ne olacak
  • suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    hocam kimyada palme veya aydın biyolojide de biyotik veya endemik bakabilirsiniz ben beğenmiştim.

Otorite olduğunu iddia filan etmiyorum ama siz ediyor gibisiniz.
    Forumda tek kaynak tarayan insan siz değilsiniz. Belki sizin kadar çözmemişimdir ancak yorum yapabilecek kadar çözdüğümü ve bilgim olduğunu düşünüyorum. İşkembeden olmayan yorumlarıma göre Apotemi fen "önerilmez" derecesinde bir kaynak. Üzgünüm ama oksijenli solunumda suyun atpden önce oluştuğunu iddia eden ve bunu iddia etmesini geçtim bunu bilip bilmediğini soran -ve yanlış soran- kaynak benim gözümde iyi filan olamaz.
    Sarmala gelince soru bankaları hakkında hiçbir fikrim yok çünkü çözmedim. Denemelerine gelince tytlerinden depar ve pusula vasatken etaplı çözdüğüm en iyi tytlerden. Ayt branşlarda matı vasatken fenleri son derece tadında denemeler. Düz müz, olması gerektiği gibi ayt feni, fizik işlemli değil, kimyada zaten yapılabilecek çok şey yok, biyolojisi de biraz yorum biraz bilgi işte. Ne bekliyorsunuz ki bir denemeden, yeni nesil diye acil rönesans tarzı boyama kitabı mı yapsınlar anlamıyorum ki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.