Şimdi Ara

Apotemi sosyal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kitabı forumdan çok kişi övdü bende aldım, coğrafya kısmının ilk 3 4 ünitesini çözdüm ama sorular hep birbirini tekrarlıyor hoşnut değilim bu durumdan şikayetçi olan yok mu benden başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de hic begenmedim hocam bir kenarda duruyor. Tarih kismi da oyleydi. Soru cesitliligi yok.

• bence sınava doğru bir tekrar amaçlı çözülebilir, bende sizle aynı düşüncedeyim kenarda bir tane daha kitabınız olsun.
  • Peki mf ogrencileri ne alsin apotemi yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: pherradi

bence sınava doğru bir tekrar amaçlı çözülebilir, bende sizle aynı düşüncedeyim kenarda bir tane daha kitabınız olsun.

Mfyim ben tek bu kitap +15 için işimi görmez mi şuan +10 yapıyorum zaten

• Mfyim ben yeterli olmaz mı

• Up ben de alacağım sb sosyalden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Tyt matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • steinless123 S kullanıcısına yanıt
    apotemiyi çöz iyi yada kötü işini görür yanına da yetersiz kaldığını düşünüyorsan çıkmış soruları felan bakabilirsin eğer çıkmış soruları istemiyorsan başka kaynaklara yönelebilirsin kitapçılara gidip kaynaklara göz at hocam içine siniyorsa internetten sipariş ver, ben öyle yapıyorum
  • Neden beğenmediniz dostlar orijinal sorular yok mu

Kaçar test oluyor genelde

• Coğrafya da sıcaklıktan 4 5 test vardı dünyanın Hareketlerinden de 4 5 test sıkıntı şu diyelim dünyanın eğik olmasının sonuçları 5 adet bu 5 taneyle 35 tane soru soruyolar hepsi de aynı sorular insan diyo oha bunu az önce sordu ya:(

• Bi bitireyim hızlıca kitabı netlere yansırsa tamam ama aynı kalırsam yeni sb geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: steinless123

Coğrafya da sıcaklıktan 4 5 test vardı dünyanın Hareketlerinden de 4 5 test sıkıntı şu diyelim dünyanın eğik olmasının sonuçları 5 adet bu 5 taneyle 35 tane soru soruyolar hepsi de aynı sorular insan diyo oha bunu az önce sordu ya:(

Mf cimisin hocam çözmeyecek misin

Orginal soru var mi ona ne diyorsun

• Mfyim çözücem bitirecem kitabı, orijinal soruya gelirsek valla ilk kez coğrafya çalışıyorum hangi soru kaliteli onu çözemem ben :d mezunum bide geçen sene de hiç bakmadım coğrafya daha deneyimli birisi bunu cevaplasın sana

• Beğenmeyenler sayısalcılar için neler önerirsiniz?
  • Fdd'nin de var ama nasıl bilemem.

• Mf'yim sosyali fullemem lazım.Test kaynağı olarak sadece bunu ve üstüne çıkmış soruları çözmeyi düşünüyorum yeter mi acaba? 15'in altına düşmüyorum şuan ama daha hiç çalışmadım.Martın ortasında başlamayı düşünüyorum.
  • Fem coğrafya konu özetli nasıldır sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorular fena değil 1 cografya kitabi daha çözülse yaninda ona bile gerek yok sürekli deneme ile yeterli olur sorularda güzel gayet

• Apoteminin sosyal denemesi iyiydi gecen sene ama bu kitabını begenmedim. Almadim da... Karekök'ün çözümlü denemeli var sosyal için onu alın direkt daha çok işinize yarar. Oturup hiç konu çalışmadan soru çözmek size bir şey öğretmez. Bari çözümlü kitaptan gidin ki + bilgi katkısı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sozelcidonanimhaber S kullanıcısına yanıt
    Apotemi paraf palme dışında bildiğin kaliteli sosyal denemesi var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.