Şimdi Ara

apotemi türev fasikülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türevi 0'dan video + bu kitabı ilerleterek yapıyorum. türevin geometrik kısmına yeni geldim. kalan zamanı da hesaba katarsak bundan sonrasına ortalama kaç gun ayırmam gerek?

• Tüm gününü ona ayırsan maratonları da çözmesen 3 gün en fazla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yahya7818 kullanıcısına yanıt

3 günde sadece türev çalışarak tyt'yi de aksatarak (deneme falan çözmeden sadece türev) biter mi hocam türevin geometrik yorumundan itibaren?

peki sizce böyle mi mantıklı yoksa zamana yayarak mı çözmek mantıklı

• morrthal kullanıcısına yanıt
    Bence 1 haftaya yayın tyt yi de aksatmayın derim ama kalan süre az bunun bir de integrali var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yahya7818 kullanıcısına yanıt

integral bakmayacagım hocam yetiseceğini sanmıyorum

hocam türevde 2 günde bitmişti türevi bitirip geçmiştim örnek soruları atlıyodum sadece apotemi ve bi sb çözüyodum ama siz çalışacaksınız bence 7 güne yayın her gün 20 sayfa gidersiniz

• pilotbeyBG kullanıcısına yanıt

türevde 0'ken mi 2 günde bitirdin?

hocam maratonlar haric 90 sayfa falan var her gun video + kitaptan ilerleterek maks. 5 gune biter diye dusunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Trigonometri
    6 yıl önce açıldı
    Apotemi İntegral Fasikülü
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalan yerler 4-5 gün sürer Max minde geometrik şekil olan sorular beni biraz zorlamıştı orayı sindirerek geçerseniz süreyi artıracaktır

Türevi iyi olan adam integrali rahatça yapar türevin yanında integral gerçekten kolay bence çalışın fasikül çözmeye zaman yok ama YouTube dan dinleyip bence bir soru bankasından temizleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotbeyBG

hocam türevde 2 günde bitmişti türevi bitirip geçmiştim örnek soruları atlıyodum sadece apotemi ve bi sb çözüyodum ama siz çalışacaksınız bence 7 güne yayın her gün 20 sayfa gidersiniz

olum sen nasıl bu kadar soru çözüyorsun lan? benim rekorum 200 o da 1tyt 1ayt yaptım diye. konu çalışmadan mı dalıyorsun veya yapamadıgın soruların çözümünü izleyince sıkılmıyon mu

• hankm00dy kullanıcısına yanıt

kanka işte o gün konu çalışmıyon konular bitti zaten türevde de ufak bi tekrar atmışdım öncesi gün örnekleri de atlaya ataya gittim yapamadıklarıma da bakıyom işte ama en son gün bitince

yok hocam benim türev bitmişti

• Bende 0dan eyup b video + apotemi yaptim gunde 10-15 sayfa cozuyordum maraton harici 15 gunde bitmisti ( calismadigim gunler oldu ) Simdi yeni integrale basliyacagim sizinde eger son konulariniz falansa bence sureyi arttirarak bir hafta gibi bir surede bitirin veya diger dersleri de calisiyorsaniz haziran 1e kadar bitirin sonra integrale gecersiniz integralede zaman yeter bence ben yarin basliyorum integrale mesela hic bir on bilgim yok turevde de yoktu apotemi guzel ogretti bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cok konu eksiğim var ben de çalısmak istiyordum da diğer konulara vakit kalmayacak

• hocam ayt'den konu eksiğim fazla onlara bakmam lazım. integral gibi uzun bir konuya vakit ayırabileceğimi sanmıyorum

• türevin geometrik yorumundan önce 1-2 gün analitik geometri çalışmam gerekli midir sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: morrthal

türevin geometrik yorumundan önce 1-2 gün analitik geometri çalışmam gerekli midir sizce

Iki nokta arasi uzaklik formulu noktanin dogruya uzakligi formulu dogru denklemi olusturmayi falan biliyosan gerek yok çok birsey istemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 19 Mayıs 2021; 9:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm anladım tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.