türevi 0'dan video + bu kitabı ilerleterek yapıyorum. türevin geometrik kısmına yeni geldim. kalan zamanı da hesaba katarsak bundan sonrasına ortalama kaç gun ayırmam gerek? |
apotemi türev fasikülü

-
-
Tüm gününü ona ayırsan maratonları da çözmesen 3 gün en fazla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 günde sadece türev çalışarak tyt'yi de aksatarak (deneme falan çözmeden sadece türev) biter mi hocam türevin geometrik yorumundan itibaren?
peki sizce böyle mi mantıklı yoksa zamana yayarak mı çözmek mantıklı
-
Bence 1 haftaya yayın tyt yi de aksatmayın derim ama kalan süre az bunun bir de integrali var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
integral bakmayacagım hocam yetiseceğini sanmıyorum
-
hocam türevde 2 günde bitmişti türevi bitirip geçmiştim örnek soruları atlıyodum sadece apotemi ve bi sb çözüyodum ama siz çalışacaksınız bence 7 güne yayın her gün 20 sayfa gidersiniz
-
türevde 0'ken mi 2 günde bitirdin?
hocam maratonlar haric 90 sayfa falan var her gun video + kitaptan ilerleterek maks. 5 gune biter diye dusunuyorum
-
Kalan yerler 4-5 gün sürer Max minde geometrik şekil olan sorular beni biraz zorlamıştı orayı sindirerek geçerseniz süreyi artıracaktır
Türevi iyi olan adam integrali rahatça yapar türevin yanında integral gerçekten kolay bence çalışın fasikül çözmeye zaman yok ama YouTube dan dinleyip bence bir soru bankasından temizleyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pilotbeyBGhocam türevde 2 günde bitmişti türevi bitirip geçmiştim örnek soruları atlıyodum sadece apotemi ve bi sb çözüyodum ama siz çalışacaksınız bence 7 güne yayın her gün 20 sayfa gidersiniz
olum sen nasıl bu kadar soru çözüyorsun lan? benim rekorum 200 o da 1tyt 1ayt yaptım diye. konu çalışmadan mı dalıyorsun veya yapamadıgın soruların çözümünü izleyince sıkılmıyon mu
-
kanka işte o gün konu çalışmıyon konular bitti zaten türevde de ufak bi tekrar atmışdım öncesi gün örnekleri de atlaya ataya gittim yapamadıklarıma da bakıyom işte ama en son gün bitince
-
yok hocam benim türev bitmişti
-
Bende 0dan eyup b video + apotemi yaptim gunde 10-15 sayfa cozuyordum maraton harici 15 gunde bitmisti ( calismadigim gunler oldu ) Simdi yeni integrale basliyacagim sizinde eger son konulariniz falansa bence sureyi arttirarak bir hafta gibi bir surede bitirin veya diger dersleri de calisiyorsaniz haziran 1e kadar bitirin sonra integrale gecersiniz integralede zaman yeter bence ben yarin basliyorum integrale mesela hic bir on bilgim yok turevde de yoktu apotemi guzel ogretti bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam cok konu eksiğim var ben de çalısmak istiyordum da diğer konulara vakit kalmayacak
-
hocam ayt'den konu eksiğim fazla onlara bakmam lazım. integral gibi uzun bir konuya vakit ayırabileceğimi sanmıyorum
-
türevin geometrik yorumundan önce 1-2 gün analitik geometri çalışmam gerekli midir sizce
-
quote:
Orijinalden alıntı: morrthaltürevin geometrik yorumundan önce 1-2 gün analitik geometri çalışmam gerekli midir sizce
Iki nokta arasi uzaklik formulu noktanin dogruya uzakligi formulu dogru denklemi olusturmayi falan biliyosan gerek yok çok birsey istemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 19 Mayıs 2021; 9:49:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hmm anladım tesekkurler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X