Şimdi Ara

App Annie'nin Appstore ve Google Play analizleri açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya adam istedigi telefonu alir maas konusuda bizim elestirmemize kalmis birsey degil herkesin yorgani kendi ne herseferinde iste fakir adam iphone aldi diye yorum yapmayi birakalim arkadaslar sizene adamin yorganindan ayaginin yerinden

• şuan piyasada apple ve nokia hariç her markanın androidli yüzlerce telefonu olduğunu ve her türlü gelir seviyesine hitap edicek telefonları olduğu için bu hızda büyümesi gayet normal.

• Google Play için kredi kartımı tanımladım, bankadan onay mesajı geliyor ancak satın alma işlemi yaparken "onay alınamadı" maili geliyor ve satışı iptal ediyor. Bankayı aradım; CVC kodu gönderilmiyor, banka da güvenlik nedeniyle alışverişe izin vermiyor. Google ile iletişime geçin." cevabını aldım. Google'a bu sorunumu nasıl iletebilirim? Önceden Bada işletim sistemli telefon kullanıyordum, sıkıntısız uygulama-oyun satın alabiliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pridesg

ios vs android derken ceptelefonlarına kadar gelmil konu :D ama ne yazıkki androidin iosa yetişmeye çalışması ve yetişememesi ama kısa sürede çok fazla uygulamayla ortaya çıkıp hava atması bence saçmalık gibi geliyor çünkü iostaki her satıcıdan alınan uygulamaların güvenliğini sorgularken (%100 Güvence sağlıyor kullanıcıya) android market(googleplay) herhangi bir kullanıcının çıkardığı bir uygulamayı sorunsuz hiç kontrol etmeden direkt markete atıyor ee tabiki bunu kötü amaçlı kullanan milyonlarca insan var program yapmayı bilen yazıp atıyor hacki programı sende alıyorsun keriz gibi xD komik bir durum açıkcası adamlar zaten belirtiyor bunu inanmayanlar olursa baksınlar bakayım googleplaydeki uygulamaların hepsinde izinler yeri var kaldıki bunlar bir kısmı daha gizlileri var bunların adamlar diyorki sen araştır sen güvendiğin yerden indir xDD paramla rezil olucağıma paramla vezir olurum...

Evet, guzel bir konuya deginmissin. AppStore'a nazaran, Google Play/Android Market'deki uygulamalarin yeterli seviyede denetlenmemesi. Bu hem guvenlik acisindan, hem de kalite acisindan Android kullanicilari icin buyuk bir kayip. Ayrica konu uygulamalarin stabil ve duyarli calismasi ise, iOS bir ornek, bir lider. Bu tartismaya acik degil.

Bu arada yuz kelimeyi askin yorumun sadece iki parantez ve bir uclu noktadan olusuyor. Hakkini yemek istemem, bir tane de buyuk harf var. El yazini gormek isterdim...

• Sana pmden ulaşmak isterdim ama ulaşamıyorum açıkcası burdan da kişiselleştirmek istemem olayı ama yinede açıklama yapayım sana;Ben açıkcası forumlarda pek fazla takılmam ve fazlada yazılarda emek vermiyorum(bu forum için geçerli) orda haklısın ama okunuyor,anlaşılıyor ise problem yok demektir gibime geliyor. =)
  • quote:

Sana pmden ulaşmak isterdim ama ulaşamıyorum açıkcası burdan da kişiselleştirmek istemem olayı ama yinede açıklama yapayım sana;Ben açıkcası forumlarda pek fazla takılmam ve fazlada yazılarda emek vermiyorum(bu forum için geçerli) orda haklısın ama okunuyor,anlaşılıyor ise problem yok demektir gibime geliyor. =)

PM'den nefret ediyorum üzgünüm.

Bu emek verip vermeme değil, alışkanlık ile ilgili bir durum.

Bu sekilde yazi kötü alışkanlık, oldugu gibi yazılması gereken ise güzel alışkanlıktir. Bunun başka açıklaması olmayacağını gibi ötesi de olmaz...

Kelimeleri ve cümleleri kısa tutabilirsin, sorun değil. Ama imlaya özen vermezsen okuyucu anlatmak istediğin sekilde anlamayabilir. Yorumunu ya es gecer, yada yanlış anlar. Ozenli imla ile güzel ornek olabilmen olayın başka bir boyutu...

Emin ol, bir kaç virgül ve nokta kullanmak büyük bir emek, büyük bir eziyet değil. Senin bu yorumunu anlayabilmesi için okuyan 2-3 kez okuma zorunda kalıyor. Ne demek istediğini anlamak için kafasında bir kaç senaryo kurması gerekiyor. Açıkcası bu gibi yazdığın bozuk bir yorumu okumak ve anlayabilmek gayret ve magrifet istiyor.

Bir bakıma haklisin, "yerli forumlar" için değmez. Yerli forum, yerli kafa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 25 Haziran 2012; 15:59:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

Sana pmden ulaşmak isterdim ama ulaşamıyorum açıkcası burdan da kişiselleştirmek istemem olayı ama yinede açıklama yapayım sana;Ben açıkcası forumlarda pek fazla takılmam ve fazlada yazılarda emek vermiyorum(bu forum için geçerli) orda haklısın ama okunuyor,anlaşılıyor ise problem yok demektir gibime geliyor. =)

PM'den nefret ediyorum üzgünüm.

Bu emek verip vermeme değil, alışkanlık ile ilgili bir durum.

Bu sekilde yazi kötü alışkanlık, oldugu gibi yazılması gereken ise güzel alışkanlıktir. Bunun başka açıklaması olmayacağını gibi ötesi de olmaz...

Kelimeleri ve cümleleri kısa tutabilirsin, sorun değil. Ama imlaya özen vermezsen okuyucu anlatmak istediğin sekilde anlamayabilir. Yorumunu ya es gecer, yada yanlış anlar. Ozenli imla ile güzel ornek olabilmen olayın başka bir boyutu...

Emin ol, bir kaç virgül ve nokta kullanmak büyük bir emek, büyük bir eziyet değil. Senin bu yorumunu anlayabilmesi için okuyan 2-3 kez okuma zorunda kalıyor. Ne demek istediğini anlamak için kafasında bir kaç senaryo kurması gerekiyor. Açıkcası bu gibi yazdığın bozuk bir yorumu okumak ve anlayabilmek gayret ve magrifet istiyor.

Bir bakıma haklisin, "yerli forumlar" için değmez. Yerli forum, yerli kafa...

Dostum seninle münakaşaya giremicem senin derdin farklı ortalama bir insan bu yazıyı tek okuyuşta anlar...(Bunuda anlamıyacağından ötürü yazıyorum)''Sen alt düzeyde kalıyorsun''

Senin eşeğin erkek olsun diyorum bitiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pridesg -- 25 Haziran 2012; 20:41:45 >

• Apple İOS ile gerççekten nadide başarılara imza attı bir çok "ilklere" yeniliklere melez kavramını tam anlamıyla yaşattığı bir çok nokta ve öncülüğünü yaptığı bir çok nokta bugün bu başarısının sebebleri arasında, Android evet İOS'a göre yen i ama hızla gelişip büyüyen bir platform, Android büyüyüp yenilenip değişmelere uğrarken İOS'da durmuyor tabi her işletim sistemiin bölge bölge kullanıcı kitlesi var örn: Brezilya'nın Android kullanma oranı açıcka gösteriyor mesela :))

• quote:

Orijinalden alıntı: metin2017

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orijinalden alıntı: mnc07
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous Ios kullanan kesimin gelir seviyesi yuksek(Avrupa ve Amerika için konuşuyorum) sonuç olarak uygulamalara daha çok para harcayabiliyorlar. Normal bir tablo, sasirtmamasi gerek. Android kullanicisiyim.
    Ios kullananlarin gelir seviyesinin yuksek olduguna nasil karar verdin?
    herkes telefona 2000 tl veremez
    Amerikada ve avrupada iPhone 2000 tl degil.Gayet uygun fiyatlara satiliyor.Diger android cihazlar gibi.Kaldiki Turkiyede 2000 tl olan iPhone pahali ama 1999 tl olan s3 ve 1400 lira olan s2 ucuz mu?

Sence ıphone 4S ile S3 aynı kalitedemi.Apple S3!ü çıkarıp içine ıos koysaydı en az 3500 tl olurdu.

Şunu filan ne diye + larsınız anlamıyorum. Ne biçim kafa yapınız var abi? Sanki adamlar gelip "beyler buna 2500 çekelim yeaav" diye fiyatlandırma yapıyo ha. İktisattan gram anlamıyosunuz orasını anladım da, telefondan anlamadığınızı belli etmeyin bari. En az 3500 lira ne demek, adamlar zaten Android'den daha iyi bi yazılım yapmışlar ki nerdeyse yarı donanıma daha stabil bi telefon çıkarmışlar ortaya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pridesg Sana pmden ulaşmak isterdim ama ulaşamıyorum açıkcası burdan da kişiselleştirmek istemem olayı ama yinede açıklama yapayım sana;Ben açıkcası forumlarda pek fazla takılmam ve fazlada yazılarda emek vermiyorum(bu forum için geçerli) orda haklısın ama okunuyor,anlaşılıyor ise problem yok demektir gibime geliyor. =)
    PMden nefret ediyorum üzgünüm. Bu emek verip vermeme değil, alışkanlık ile ilgili bir durum. Bu sekilde yazi kötü alışkanlık, oldugu gibi yazılması gereken ise güzel alışkanlıktir. Bunun başka açıklaması olmayacağını gibi ötesi de olmaz... Kelimeleri ve cümleleri kısa tutabilirsin, sorun değil. Ama imlaya özen vermezsen okuyucu anlatmak istediğin sekilde anlamayabilir. Yorumunu ya es gecer, yada yanlış anlar. Ozenli imla ile güzel ornek olabilmen olayın başka bir boyutu... Emin ol, bir kaç virgül ve nokta kullanmak büyük bir emek, büyük bir eziyet değil. Senin bu yorumunu anlayabilmesi için okuyan 2-3 kez okuma zorunda kalıyor. Ne demek istediğini anlamak için kafasında bir kaç senaryo kurması gerekiyor. Açıkcası bu gibi yazdığın bozuk bir yorumu okumak ve anlayabilmek gayret ve magrifet istiyor. Bir bakıma haklisin, yerli forumlar için değmez. Yerli forum, yerli kafa...

Türkçe'nin düzgün kullanımı hususunda dikkatli davranılması gerektiğini düşündüğünüzden gerçekten emin misiniz acaba? Mesajınızı ele alarak inceleyelim.
    1-) "PM" yerine özel mesaj kullanılabilir şayet Türkçe konusunda gerçekten hassas olsaydınız, dilimizde karşılığı bulunduğu halde yabancı kelimelerin baş harflerinden oluşturulan PM'i kullanmazdınız.
    2-) Öğe ortaklığı bulunan sıralı cümlelerde cümle yapıları aynı olmalıdır. "vermemek ile ilgili değil..." şeklinde olmalıydı.
    3-) "sekilde" değil, "şekilde" olmalıdır.
    4-) "yazi" değil, "yazı" olmalıdır.
    5-) Cümlede anlatım bozukluğu mevcuttur. Düzgün hâli budur: "Bu şekilde yazmak kötü alışkanlık, olması gerektiği gibi yazmak iyi alışkanlıktır."
    6-) "olmayacağını" kelimesinde gereksiz ek bulunmaktadır. "olmayacağı" şeklinde yazılmalıdır.
    7-) "ötesi de olmaz..." derken aslında bir imkânsızlıktan söz etmek isteniyor. Bu yüzden de yeterlilik kipinin olumsuzu (olamaz) ile çekimlenmeliydi. Ayrıca yüklem bulunan cümleler üç nokta ile bitirilemez.
    8-) "imla" değil, "imlâ" olmalıdır.
    9-) "sekilde" değil, "şekilde" olmalıdır.
    10-) "gecer" değil "geçer" olmalıdır.
    11-) "yada" değil "ya da" olmalıdır.
    12-) "boyutu..." Bitmiş bir cümle sonunda tekrar üç nokta kullanılmış.
    13-) "okuma" değil, "okumak" olmalıydı.
    14-) "bir kaç senaryo" sıfat tamlamasındaki sıfat unsuru yanlış yazılmış. "birkaç senaryo" şeklinde olmalıdır yani birkaç birleşik yazılmalıydı.
    15-) "Açıkcası" değil, "Açıkçası" olmalıdır. Ünsüz sertleşmesi kuralına uyulmamıştır.
    16-) "bu gibi yazdığın bozuk bir yorum" isim tamlamasında ek eksikliği mevcut. "bunun gibi yazdığın bozuk bir yorum" olmalıdır.
    17-) "magrifet" değil, "marifet" olmalıdır.
    18-) "hâklisin" değil, "haklısın" olmalıdır.
    Sonuç olaraksa bir kişiyi sırf eleştirmiş olmak için eleştirmenin en kolay şey olduğunu söylemek istiyorum. Önemli olan haklı eleştiriler yapabilmektir ve bir eleştirinin haklı olabilmesi için, eleştirmenin konusunda uzman olması gerekir, diye düşünüyorum. Özellikle de Türkçe hususunda bir eleştiri yapılıyorsa, bu eleştiriyi yapan kişinin öncelikle kendisinin Türkçesi kusursuz olmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: metin2017

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnc07
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous Ios kullanan kesimin gelir seviyesi yuksek(Avrupa ve Amerika için konuşuyorum) sonuç olarak uygulamalara daha çok para harcayabiliyorlar. Normal bir tablo, sasirtmamasi gerek. Android kullanicisiyim.
    Ios kullananlarin gelir seviyesinin yuksek olduguna nasil karar verdin?
    herkes telefona 2000 tl veremez
    Amerikada ve avrupada iPhone 2000 tl degil.Gayet uygun fiyatlara satiliyor.Diger android cihazlar gibi.Kaldiki Turkiyede 2000 tl olan iPhone pahali ama 1999 tl olan s3 ve 1400 lira olan s2 ucuz mu?

Sence ıphone 4S ile S3 aynı kalitedemi.Apple S3!ü çıkarıp içine ıos koysaydı en az 3500 tl olurdu.

Şunu filan ne diye + larsınız anlamıyorum. Ne biçim kafa yapınız var abi? Sanki adamlar gelip "beyler buna 2500 çekelim yeaav" diye fiyatlandırma yapıyo ha. İktisattan gram anlamıyosunuz orasını anladım da, telefondan anlamadığınızı belli etmeyin bari. En az 3500 lira ne demek, adamlar zaten Android'den daha iyi bi yazılım yapmışlar ki nerdeyse yarı donanıma daha stabil bi telefon çıkarmışlar ortaya.

Yazılımda önemli donanım da. Madem işlerini o kadar iyi yapıolar koysunlar ıosa flash playeride görelim performansı

• Adam neden Flash player koysun ki? HTML5 gibi bi alternatifi varken??
  • quote:

Adam neden Flash player koysun ki? HTML5 gibi bi alternatifi varken??

Gördüğüm en saçma yorum.

mp3 gibi bir alternatif varken neden wav oynatsınki? demek gibi olmuş seninki.

edit: android kullanıcısıyım ve ios u sevmesemde kim nederse desin sistem kaynaklarını minimum tüketen ve en stabil olmayı basarmıs işletim sistemidir ios.
    ama gel gör ki milyoner olsam bile almam cünkü olay maddi degil, telefonun bana verebildikleriyle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Haziran 2012; 1:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Gördüğüm en saçma yorum.

edit: android kullanıcısıyım ve ios u sevmesemde kim nederse desin sistem kaynaklarını minimum tüketen ve en stabil olmayı basarmıs işletim sistemidir ios.
    ama gel gör ki milyoner olsam bile almam cünkü olay maddi degil, telefonun bana verebildikleriyle ilgili.

Yahu mp3 dediğin sıkıştırma. HTML5 dediğin gelişme aşamasında ne biçim benzetme mantığın var senin, hani öyle demişsin ki sanki HTML5 bitti gitti üstünde çalışılmıyor.. Tabi ki Flash kadar içerik veremez şu an fakat sistemi çok daha az yoruyor. En azından çökmüyor.. Mobilde 1. olamaz HTML5, çok fazla Android telefon var piyasada. Fakat iOS için vazgeçilmezdir bence.

Yani jailbreak çok önermesem de o dediğiniz çoğu kısıtlama JB ile aşılıyor zaten. Ondan sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 27 Haziran 2012; 2:06:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Gördüğüm en saçma yorum.

Yahu mp3 dediğin sıkıştırma. HTML5 dediğin gelişme aşamasında ne biçim benzetme mantığın var senin

Yani jailbreak çok önermesem de o dediğiniz çoğu kısıtlama JB ile aşılıyor zaten. Ondan sıkıntı yok

Evet sıkıstırma o olay bi yana ama flash içerikler hala kullanılıyorsa apple bişeyler yapsa iyi olurdu.

Dedigin gibi JB, ek programlarla falan ayarı vermek mümkün. kullanıcıya baglı

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkie94

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pridesg Sana pmden ulaşmak isterdim ama ulaşamıyorum açıkcası burdan da kişiselleştirmek istemem olayı ama yinede açıklama yapayım sana;Ben açıkcası forumlarda pek fazla takılmam ve fazlada yazılarda emek vermiyorum(bu forum için geçerli) orda haklısın ama okunuyor,anlaşılıyor ise problem yok demektir gibime geliyor. =)
    PMden nefret ediyorum üzgünüm. Bu emek verip vermeme değil, alışkanlık ile ilgili bir durum. Bu sekilde yazi kötü alışkanlık, oldugu gibi yazılması gereken ise güzel alışkanlıktir. Bunun başka açıklaması olmayacağını gibi ötesi de olmaz... Kelimeleri ve cümleleri kısa tutabilirsin, sorun değil. Ama imlaya özen vermezsen okuyucu anlatmak istediğin sekilde anlamayabilir. Yorumunu ya es gecer, yada yanlış anlar. Ozenli imla ile güzel ornek olabilmen olayın başka bir boyutu... Emin ol, bir kaç virgül ve nokta kullanmak büyük bir emek, büyük bir eziyet değil. Senin bu yorumunu anlayabilmesi için okuyan 2-3 kez okuma zorunda kalıyor. Ne demek istediğini anlamak için kafasında bir kaç senaryo kurması gerekiyor. Açıkcası bu gibi yazdığın bozuk bir yorumu okumak ve anlayabilmek gayret ve magrifet istiyor. Bir bakıma haklisin, yerli forumlar için değmez. Yerli forum, yerli kafa...

Türkçe'nin düzgün kullanımı hususunda dikkatli davranılması gerektiğini düşündüğünüzden gerçekten emin misiniz acaba? Mesajınızı ele alarak inceleyelim.
    1-) "PM" yerine özel mesaj kullanılabilir şayet Türkçe konusunda gerçekten hassas olsaydınız, dilimizde karşılığı bulunduğu halde yabancı kelimelerin baş harflerinden oluşturulan PM'i kullanmazdınız.
    2-) Öğe ortaklığı bulunan sıralı cümlelerde cümle yapıları aynı olmalıdır. "vermemek ile ilgili değil..." şeklinde olmalıydı.
    3-) "sekilde" değil, "şekilde" olmalıdır.
    4-) "yazi" değil, "yazı" olmalıdır.
    5-) Cümlede anlatım bozukluğu mevcuttur. Düzgün hâli budur: "Bu şekilde yazmak kötü alışkanlık, olması gerektiği gibi yazmak iyi alışkanlıktır."
    6-) "olmayacağını" kelimesinde gereksiz ek bulunmaktadır. "olmayacağı" şeklinde yazılmalıdır.
    7-) "ötesi de olmaz..." derken aslında bir imkânsızlıktan söz etmek isteniyor. Bu yüzden de yeterlilik kipinin olumsuzu (olamaz) ile çekimlenmeliydi. Ayrıca yüklem bulunan cümleler üç nokta ile bitirilemez.
    8-) "imla" değil, "imlâ" olmalıdır.
    9-) "sekilde" değil, "şekilde" olmalıdır.
    10-) "gecer" değil "geçer" olmalıdır.
    11-) "yada" değil "ya da" olmalıdır.
    12-) "boyutu..." Bitmiş bir cümle sonunda tekrar üç nokta kullanılmış.
    13-) "okuma" değil, "okumak" olmalıydı.
    14-) "bir kaç senaryo" sıfat tamlamasındaki sıfat unsuru yanlış yazılmış. "birkaç senaryo" şeklinde olmalıdır yani birkaç birleşik yazılmalıydı.
    15-) "Açıkcası" değil, "Açıkçası" olmalıdır. Ünsüz sertleşmesi kuralına uyulmamıştır.
    16-) "bu gibi yazdığın bozuk bir yorum" isim tamlamasında ek eksikliği mevcut. "bunun gibi yazdığın bozuk bir yorum" olmalıdır.
    17-) "magrifet" değil, "marifet" olmalıdır.
    18-) "hâklisin" değil, "haklısın" olmalıdır.
    Sonuç olaraksa bir kişiyi sırf eleştirmiş olmak için eleştirmenin en kolay şey olduğunu söylemek istiyorum. Önemli olan haklı eleştiriler yapabilmektir ve bir eleştirinin haklı olabilmesi için, eleştirmenin konusunda uzman olması gerekir, diye düşünüyorum. Özellikle de Türkçe hususunda bir eleştiri yapılıyorsa, bu eleştiriyi yapan kişinin öncelikle kendisinin Türkçesi kusursuz olmalıdır.

Muhatap alınmaya layık olup olmadıgı tartışmaya açık olan forumdasim Adolf,

Türkce'nin düzgün kullanımı?

İki cevabımda da arkadasa yazdığı yorumların bozuk olduğunu ve okunması zor olduğunu belirttim. Türkce ile alaka? Sadece nokta ve virgül ile yorumlarına açıklık ve renklilik getireceğini yazdım. İmlanın önemine dikkat çektim.

Evet, Türkce ile alaka?

Bu arada benim yazdığım iki cevapta "Türkçe" kelimesi geçmiyor. Şimdi kendini denize atman gerekiyor. Kendini denize at! Bakın "atla" demiyorum "at" diyorum. Eminim bunu da en iyi siz anlarsınız.

Ben "Türkçe hususunda" değil, dil ne olursa olsun kullanacağı nokta ve virgül ile okuyucuları rahatlatacagina değindim. İster Türkçe olsun, ister yabancı dil. İstersede senin ebeveynlerinin kullandıkları dil olsun... Konu dil degildi. İPhone'dan yazdığım için karakter sorunu yasıyorum. Buna değinmene gerek yoktu...

Yorumumu kelime kelime okumussun ama "olayı" anlamamissin. Biz buna OKUDUGUNU ANLAYAMAYAN diyoruz. Peki siz buna ne dersiniz? Açık açık, tek tek, seçip ayırt ettigin halde...

Sorabilir miyim, size ne sıklıkla "nerelisin" diye sorarlar?

Adolf, bilmeni isterim ki ne olduğunu ve nerden geldigini bilmiyorum. Ne olacağını, nereye varacağını da...

Kapatmadan önce bu arada benim yazi seklinden sitem ettim forumdas bir konu acmış. Konu icinde kullanicinin biri ironi ile "tercüman" gereği hissetmiş. Peki buna ne diyeceksin? Lütfen, buyur:http://forum.donanimhaber.com/m_62541996/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62541996

"Türkçe" replik ile kapatayım.

Kapak.

Kapak. (Bilerek ikinci kez yazılmıştır).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 27 Haziran 2012; 19:45:33 >

• google play'i vuran en büyük olay apk dır.
    ios'un kırılmış full oyun açması için mutlaka jailbreak yapılması gerekir. ama android'de stock rom ile pekala kırılmış oyun oynanabilir. misal yeni kurduğum world of goo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vash The Stampede -- 27 Haziran 2012; 21:55:51 >
  • iPhone 3G aldım bundan 4 sene önce.
    48 ay boyunca onlarca iPhone killer (!) piyasaya sürüldü. Fatura muhakkak evin bir yerindedir, yanlis hatirlamiyorsam 1460 lira uzatılmış garantisi dahil olarak satın almıştım. Gyro, siri, retina vs. kullanamıyorum belki ama cihaz son kurusuna kadar hakkını verdi.

iOS'un büyümesini ben ve benim gibiler yavaşlatıyor.

Bu kimin umurunda olur onu bilmiyorum ama ben telefonum bozulunca yine gidip bir iPhone alacağım. Kötünün iyisi olsun ama 5 sene kafam rahat olsun.

• Buradaki veriler ile Türkiye fiyatını karşılaştıran o zeki arkadaşlar ve saz arkadaşları..

Maksat muhalefet olsun ve ortalık karışsın yeter..Ne kadar boş insanlar var ya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.