Şimdi Ara

'App error 602' hatasının çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
29.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazen uygulama ve tema (genellikle teme yükleyince sorun oluyor) yükledikten sonra telefon açıldığında beyaz ekranda app error 602 hatası verir ve açılmaz, bu şekilde olduğunda telefon kullanılmaz haldedir.. Ama hiç telaş yapmaya gerek yok, bunun çözümü çok basittir..

SORUNUN ÇÖZÜMÜ:
    Öncelikle ekranda error 602 hatası yazarken pili çıkarın, daha sonra geri tuşuna basılı tutun, basılı tutmaya devam ederken pili tekrar takın ve telefon açılana kadar basılı tutmaya devam edin.. böylelikle telefon güvenli mod da açılacak.. daha sonra hatayı vermeden önce yüklediğiniz uygulama veya temayı cihazdan kaldırın..

işte bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 3 Eylül 2011; 11:05:46 >

• Arkadasim cok tesekkurler 5 gunluk 9300 cihazima oldu senin cozumu yaptim oldu sen olmasan sinir krizi geciriyodum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Arkadaşlar bazen uygulama ve tema (genellikle teme yükleyince sorun oluyor) yükledikten sonra telefon açıldığında beyaz ekranda app error 602 hatası verir ve açılmaz, bu şekilde olduğunda telefon kullanılmaz haldedir.. Ama hiç telaş yapmaya gerek yok, bunun çözümü çok basittir..

SORUNUN ÇÖZÜMÜ:
    Öncelikle ekranda error 602 hatası yazarken pili çıkarın, daha sonra geri tuşuna basılı tutun, basılı tutmaya devam ederken pili tekrar takın ve telefon açılana kadar basılı tutmaya devam edin.. böylelikle telefon güvenli mod da açılacak.. daha sonra hatayı vermeden önce yüklediğiniz uygulama veya temayı cihazdan kaldırın..

işte bu kadar basit

çok kişinin başına gelen bir duruma pratik bir bilgi, teşekkür ederiz.

benim araştırmalarımda da söylenen "tema yüklemeden önce dilinizi ingilizce yapın, tema yüklenince bir restart atıp geri dilinize getirin" şeklinde bir çözüm.

• Çok çok çok ama çoook teşekkür ederim. İnternette bir sürü saçma sapan sinir bozucu şey vardı. Telefonu bilgisayar bile tanımıyordu ki o yöntemleri nasıl yapackatım. Bu basit ve harika yöntem için çook teşekkürler. İzninle bunu diğer sitelere kopyalayacağım.
  • Teşekkürler arkadaşım.
    bb 9300
    Tema yüklerken olmuştu. dediklerini aynen uyguladım. Güvenli modda açıldı. Güvenlik taraması yaptı. Kaldırma için baktığımda indirdiğim tema yoktu. Tekrar telefonu kapatıp açınca sorun çözülmüştü.
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BLACKBERRY 8520 CURVE QPP ERROR 200 RESET HATASI VERİYO YARDIM EDERSENİZ ÇOK GÜZEL OLUR ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER..
  • sen varya adamın dıbısın kardes :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler kardeşim deniyorum......

- Denedim kardeşim işime yaradı sağol.
  • Ya Kardes ALlah SEnden Bir Defa Degil Binlerce Defa Razi olsun bilince cok basitmiste bilmeden insanin akli gidiyor helede yeni alinmissa telefon neyse cok tskler
  • harika bir çözüm! sabahtan beri uğraşmaktan sinire kesmiştim. çok teşekkür ederim pratik çözüm için
  • hocam sen varya harbi adamın dibisin yaa çok teşekkürler bilgi için az kalsın alayını siliyodum sistemin =)
  • teşekkürler işe yaradı
  • yaptım oldu arkadasım çok sağ ol 3 günlük telefon böyle olunca insanın içine oturuyor
  • sağolasın sorun duzeldı...
  • ya arkadaşlar ben bir uzman olarak söyüyorum tam çözüm bu değil... bu temalardan kaynaklanan önbellek hatasının çözümü bu ama 602 hatası böyle çözülmez... bu tamamen şans eseri olan bişe telefonu daha fazla bozarsınız bu yazılımsal hata os5 ve os4 sürümlerinde bu hata çıkar olağan bişeydir telefonu wipe edip yazılımı tekrar yüklemek tam çözüm lütfen dikkat wipe hakkında iyice bilgi edinin

• zaten bozulmaya daha fazla meğilli en iyi çözüm os6 ya yükseltmek ama malesef bu model kapsamında yapılmıyo....
    her çıktığında wipe etmek ve gerksiz uygulamaları silmek...
  • benim telefonda zaten os6 yüklü zaten açtıktan sonra hemen wipe ettim 6.0.0.668 e sistem ii durumda hatta baya ii durumda
  • allah ne muradın varsa versin. sen varya on numara adamsın.
  • dostum sayende beni hakan altun modundan çıkardın eyvallah (telefonun başında çaresiz bekliyorum,bekliyorum ama açılmıcak yine biliyorum)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.