Şimdi Ara

App Plaka? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEN İSTANBUL da o kadar araştırdım APP plakaya mühür basan trafik şube şu an yok yanılıyorsam bilen varsa yönlendirsin hemen gidip mühürlettireyim çünki mühürsüz cezası var
  • plaka bagajda taşınmasının, bu sebepten ceza yenmemesi durumunun tek açıklaması, polisin paşa keyfinin öyle istediği içindir..

zira böyle bir kural yok

mühürleri siz yaptıramazsınız.. takipçilere vereceksiniz onlar yapacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 4 Şubat 2010; 10:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

APP plakaların fontu nedir bilen var mı?

verdana tahoma arial gibi font ismi olarak diyorum..

standart olarak belli bir fontu varmı bilmiyorum ama piyasada herkes kafasına göre yapıyor açıkcası..google da app plaka yazıp görsellerden arattırırsan görürsün ki çeşit çeşit font var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

standart olarak belli bir fontu varmı bilmiyorum ama piyasada herkes kafasına göre yapıyor açıkcası..google da app plaka yazıp görsellerden arattırırsan görürsün ki çeşit çeşit font var

yok hocam.. öyle atraksiyonlu font istemiyorum ben.. normal APP fontu..

örneğin ben şu alttaki fonttan yaptıracağım.. düz APP yani.. kalın da değil normal APP

App Plaka?

App Plaka?

bunun fontunu arıyorum aslında..

neden? benim plaka 8 karakter (2 harf 4 rakam)

8 karakterli bir plakaya da APP yakışmıyor. çok ıkış tıkış duruyor. ama rakamlarda 1 rakamı olduğu için harflerle plaka rakamların arasında biraz boşluk olma ihtimali, göz hoş gelme durumu olabilir.

photoshop ta plakayı yazıp bakacağım.

çift mühürlü olarak 150 lira verip ıkış tıkış yazılmış sevmediğim bir plaka ile de gezmek istemiyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 4 Şubat 2010; 10:23:48 >

• quote:

quote:

quote:

örneğin ben şu alttaki fonttan yaptıracağım.. düz APP yani.. kalın da değil normal APP

App Plaka?

8 karakterli bir plakaya da APP yakışmıyor. çok ıkış tıkış duruyor. ama rakamlarda 1 rakamı olduğu için harflerle plaka rakamların arasında biraz boşluk olma ihtimali, göz hoş gelme durumu olabilir.

çift mühürlü olarak 150 lira verip ıkış tıkış yazılmış sevmediğim bir plaka ile de gezmek istemiyorum açıkçası

evet her font güzel değil..benim font da senin verdiğin resimdekine çok benzer sadece çok aaz birşey kalını, aşağıdaki gibi, bu arada karakter sayısı da çok önemli ama içinde bol 1 varsa kurtarıyor durumu

http://urun.gittigidiyor.com/APP-PLAKA-BOYA-DOKULMESINE-KARSI-GARANTILI_W0QQidZZ21844987#aciklama

• cevaplayanlardan allah razı olsun özellikle ali abi bilgilendirdi beni. en iyisi ehliyeti alalım öyle yapalım bu işi
  • abi senin istediğin plaka yalınmıyorsam ince app siyah çerçeveli model olması lazım

quote:

quote:

quote:

App Plaka?

App Plaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

merhaba arkadaşlar bu app plakanın bir yasal suçu varmı? fiat doblo araca almayı planlıyorum ama herhagi bir problem cıkarmı ?

app plakalar genellikle mühürlü olmadığı için yasal değil ama ceza yeme işi birazda polisin insifiyatine kalmış bir durum yazarda yazmaz da
  • quote:

abi senin istediğin plaka yalınmıyorsam ince app siyah çerçeveli model olması lazım

tamam da font ismi nedir

arial, verdana, tahoma, times new roman vsvs. onun gibi bir ismi olması lazım bu fontun
  • abi valla sahibinden.com'da o ilan için onu yazmışlardı app siyah çerçeveli model ama font hangisi bilmiyorum
    PLAKA SECENEKLERİ

-KESİKLİ APP (KESİKLİ APP KARESİ)

-NORMAL APP (NORMAL APP KARESİ)

-FRANSIZ APP (FRANSIZ APP KARESİ)

-İNCE APP (INCE APP KARESİ)

CERCEVE SECENEKLERİ

-SİYAH CERCEVELİ

-BEYAZ CERCEVELİ

-CERCEVESİZ

quote:

quote:

abi senin istediğin plaka yalınmıyorsam ince app siyah çerçeveli model olması lazım

tamam da font ismi nedir

arial, verdana, tahoma, times new roman vsvs. onun gibi bir ismi olması lazım bu fontun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st0nejhen -- 4 Şubat 2010; 12:47:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

selam
    app plaka yaptırtım
    eski plakaları trafiğe götürdüm
    bagajda değil yani
    yeni plakalarım da mühürlü orjinal oldu sorun yok tavsiye ederim

Aradığım cevap buydu teşekkürler
  • Çok güzel duruyor App plaka
  • quote:

Senin istediğin İstanbul Baskı App diye geçiyor.

Bu arada İstanbul'da bazı şubelere basıyor;onu takipçilere soracaksınız.Şirinevler'de H.O.C.'un karşısında takipçi var o 34 için yaptırırım dedi ama 150'den aşağı olmaz fiyatı tahminim.Ben 15 için bastıracaktım olmaz dedi.

Mühür işini ise şubede basılmadıktan sonra takipçiye verseniz de basmıyorlar.Geçen sene Ağustos'da karar çıktı;artık tüm TR'de plakalar belli bir boyutta basılıyor;her ilde;her ilçede..O yüzden app'leri alıp götürüp mühürletmek baya zor iş.Hatta imkansız derecesinde.Tecrübe ile sabit.App'yi bırak normal Antalya trafiğin bastığı 15 kare plaka için trafik mühürü vurduramadım;sadece cemiyet mühürü var..

• ya ben anlatamıyorum ya da farklı algılanıyor

Times News Roman : 34 ABC 123

Arial : 34 ABC 123

Verdana : 34 ABC 123

Tahoma : 34 ABC 123

Courier New : 34 ABC 123

Trebuchet MS : 34 ABC 123

Microsoft Sans Serif : 34 ABC 123

bu yukarıdaki fontların hepsi birbirinden farklı. ve yanlarında altı çizili şekilde de isimleri de var bu fontların

APP plakalardaki baskıda kullanılan (fontların da) harflerin de böyle bir ismi olması lazım.

onu soruyorum arkadaşlar

şu an benim plakadaki yazım, istanbuldaki standart plaka baskısı.. aşağıdaki font.

App Plaka?

bu aşağıdaki de APP plaka fontu. farklı fontlar yani.. APP nin ismi nedir? hadi bakalım DH farkını göster

App Plaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 4 Şubat 2010; 16:38:02 >

• quote:

ya ben anlatamıyorum ya da farklı algılanıyor

Tamam işte ben de diyorum ki istediğin 34 FB 1907 tipteki baskı olan plaka İstanbul Baskı App diye geçiyor.Herhangi bir font adında duymadım daha.Font olarak ta söylesen yaptıracağın plakacı anlamaz.

Yazıcıdan çıkarıp yapıştırmayı mı düşünüyorsun yoksa..?

• şaka gibi yahu

bastırırken font adı söyleyerek tabiiki söylemeyeceğim. var mı böyle bir şey yapmayın!

ben istanbul baskı app yaptırmak istiyorum diye bir replik sarfetmeyeceğim

yaptırırken de muameleciye gidip "kardeşim ben şu duvarda olan modelden plaka istiyorum, al istediğin para, yarın gelir alırım hadi eyvallah" derim enfazla, eleman da, "tamam abi yarın görüşürüz" diyecek..
    ki yaptırırken de aşağı yukarı replikler aynen böyle olacak.. istanbul plakaymış şu plakaymış ne denirse densin beni ilgilendirmiyor

benim buradaki amacım derdim bambaşka

bu konudaki benim yazdığım mesajlara bakarsanız neden bu fontu istediğimi anlarsınız.. ok?

böylelikle de konudaki mesajları okumadan direkt konuya girilmesinin ne kadar yanlış anlamalara neden olduğunu da böylelikle görmüş oluyoruz

artık halen anlaşamazsak da peki der şapkamı çıkarırım

• Abicim;canım abicim..Merak etme baştan beri okudum.Photoshopta bişeyler yapacaksın onu da anladım.Ama istediğin baskının karakterini duymadım;bileni de görmedim.Şöyle bir baktığın zaman normal bir baskı duruyor..Senin plakanda 1 rakamı varsa o 4'lü rakamın arasında merak etme itiş kakış durmaz.Yeter ki rakamların arasında bir adet 1 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Abicim;canım abicim..Merak etme baştan beri okudum.Photoshopta bişeyler yapacaksın onu da anladım.Ama istediğin baskının karakterini duymadım;bileni de görmedim.Şöyle bir baktığın zaman normal bir baskı duruyor..Senin plakanda 1 rakamı varsa o 4'lü rakamın arasında merak etme itiş kakış durmaz.Yeter ki rakamların arasında bir adet 1 olsun.

tamam o zaman
  • ne saçma ya
    bayii nin taktığı herkesin kullandığı plakalar gerçekten kötü
    bi sürü para harcıyorsun aksesuar yapıyorsun plaka sırıtıyo
    app baskı hoş duruyo, memlekette her şey para adam gibi plaka bassalar yaptırtmayacağız
    bu arada app lere mühür bastırmak kolay olmadı tanıdık bir arkadaş halletti anlamıyorum hem bi sürü para sayıyorsun hem de zar zor yaptırıyorsun kardeşim zevk benim para benim parasıyla yaptıracağım kim karışır? ama olmuyo işte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.