Şimdi Ara

App Plaka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu app plakanın bir yasal suçu varmı? fiat doblo araca almayı planlıyorum ama herhagi bir problem cıkarmı ?

• damgalatabilirsen herhangib bir sorun yok..bende var çift damgalı geziyorum kimse birşey demiyor
  • Orjinal plakaları bagajda taşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Orjinal plakaları bagajda taşırsınız

app plaka zaten orjinal plaka olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Şöyle anlatiyim , app yaptırmadan önce kullandığınız plakayı bagajda saklarsınız. Yeni app plakanızda araçtaki yerini alır. Çevirme vb. bir sorun olursa normal plakanız aynı şekilde bagajda olmuş olur. Bir tanıdıkta böyle bir sorun olmuştu ama baya oldu artık pek sorun olduğunu sanmıyorum arkadaşlarımdada var app plaka hiç sorun olmadı henüz ama onlar her ihtimale karşı yine orjinalleri bagajda taşıyorlar ..
  • eğer çift damgalın yaptırabilirseniz bagajda taşımanıza gerek yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Şöyle anlatiyim , app yaptırmadan önce kullandığınız plakayı bagajda saklarsınız. Yeni app plakanızda araçtaki yerini alır. Çevirme vb. bir sorun olursa normal plakanız aynı şekilde bagajda olmuş olur. Bir tanıdıkta böyle bir sorun olmuştu ama baya oldu artık pek sorun olduğunu sanmıyorum arkadaşlarımdada var app plaka hiç sorun olmadı henüz ama onlar her ihtimale karşı yine orjinalleri bagajda taşıyorlar ..

hem normal plakanın hem app plakanın trafikten damgalı olması gerekmez mi peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten Boş Plaka Sorgulama?
    12 yıl önce açıldı
    2015 Vw polo radyo logo yükleme
    7 yıl önce açıldı
    Özel plaka
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

eğer çift damgalın yaptırabilirseniz bagajda taşımanıza gerek yok

Ali abi diyorsa sıkıntı yok
    Ben yukarıda yazdığım gibi biliyodum , ondan öyle dedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

eğer çift damgalın yaptırabilirseniz bagajda taşımanıza gerek yok

Ali abi diyorsa sıkıntı yok
    Ben yukarıda yazdığım gibi biliyodum , ondan öyle dedim

eyvallah

bagajda taşımanın sebebi şudur, eğer araç üzerindeki plakalar damgasız ise polis durdurduğunda damgalı olan gerçek plakaları gösterir yırtarsınız, ama plakalarınız damgalı ise zaten yasaldır

• şimdi ben plakayı aldım diyelim damga nasıl vurduracam? ve polis çevirdiğinde orjinal plaka gösterirsek kesin kesin kurtulurmuyum? birde peder'den azar işitmek var işin içinde yakalandığında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

şimdi ben plakayı aldım diyelim damga nasıl vurduracam? ve polis çevirdiğinde orjinal plaka gösterirsek kesin kesin kurtulurmuyum? birde peder'den azar işitmek var işin içinde yakalandığında :D

bu şartlarda bence sen bu işe hiç girişme çünkü bende 35 yaşıma gelmeme rağmen babamdan çok ama çok korkarım o yüzden ondan onay almadan bir iş çevirmem çevirirsemde bittiğim andır çok ciddiyim.
  • Şöyle bir durum var. App plaka çıkarttırılırken orjinal plakaları trafiğe vermiyor muyuz ? Yani bir nevi değişim gibi bir şey. Eskiyi getir yeniyi götür. ? Nasıl olacak da bagajda taşınacak orjinal plakalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

Şöyle bir durum var. App plaka çıkarttırılırken orjinal plakaları trafiğe vermiyor muyuz ? Yani bir nevi değişim gibi bir şey. Eskiyi getir yeniyi götür. ? Nasıl olacak da bagajda taşınacak orjinal plakalar.

App plakayı trafik çıkarmadığı için götürmeye gerek yok diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

Şöyle bir durum var. App plaka çıkarttırılırken orjinal plakaları trafiğe vermiyor muyuz ? Yani bir nevi değişim gibi bir şey. Eskiyi getir yeniyi götür. ? Nasıl olacak da bagajda taşınacak orjinal plakalar.

App plakayı trafik çıkarmadığı için götürmeye gerek yok diye biliyorum ben.

E peki mühürü bastırmaya kalksak trafiğe götürmeyecek miyiz ?

• selam
    app plaka yaptırtım
    eski plakaları trafiğe götürdüm
    bagajda değil yani
    yeni plakalarım da mühürlü orjinal oldu sorun yok tavsiye ederim
  • Nasılbir şey bu APP illa puntolu mu olması lazım bir de neyin kısaltması bu app
  • App=Avrupa Pres Plaka.

APP'leri İstanbul'da bazı şubeler basıyor;onlar mühürlü oluyor ama sadece 34 için geçerli bu durum.

Dışarıda yaptırılanlar ise yasak olan plakalar standartlara göre.Ben de yaptırmıştım zamanında ama mühürü bir türlü yaptıramadım.Sonra kare plaka çıkarttım güç bela tek cemiyet mühürü var trafik mühürünü yine yaptıramadım.Yasak çünkü.Sonuçta app'yi bastıracak olan arkadaş;bastırırsın ama %99.99 mühürsüz olacak plakalrın.Orjinallerini de bagajda taşı ama yine de takan bir polise denk gelirsen plakadan dolayı ceza yeme ihtimalin yüksek.

Bu arada app'lerini alıp trafiğe götüren arkadaş;şanslıymışsın.Ben tek mühürlü kareyle gittiğimde adamlar onu bile elimden alacaklardı neredeyse zor aldım ellerinden.
  • bende hem cemiyet hemde trafik mührü var kimse birşey diyemiyor ama bucaklinin dediği gibi mühürsüz veya tek mühürlü bir şekilde ceza yeme olasılıgın var, hele hele istanbulda garanti var, bagayda olsa da var olmasada var
  • APP plakaların fontu nedir bilen var mı?

verdana tahoma arial gibi font ismi olarak diyorum..
  • APP plakanın cezası 62 lira olarak kesildi geçen ay bana. Orjinali bagajda taşıyın diyen arkadaşlardan paramı geri istiyorum İnanmayana makbuzu taratayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.