Şimdi Ara

Araç plaka değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kütahya'dan 43 plakalı bir araba alacağım fakat arabanın plakasını 59 Tekirdağ olarak değiştirmek istiyorum.Daha önce hiç yapmadığım için olayı bilmiyorum bilgisi olup yardımcı olabilecek birisi var mi acaba ?

Noterde eski plakaları teslim ettikten sonra şoförler odasına gidip yenisini bastiriyormusuz sanırım.Benim 59 plaka almam için Tekirdağ a gelmem gerekli mi? Yoksa Kütahya şoförler odasından 59 plaka bastırabilir miyim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ikamet adresiniz hangi ildeyse onun plakasını verirler, hangi ilden aldığınız fark etmez.

aracın devrini alırken plaka değiştirmek istiyorum diye belirtin, noter sorar genelde ama unutursa falan siz hatırlatın yine de.

• Notere gitmeden önce aracı müsait bir otoparka çekin ve plakalarını sökün. Noter plaka değişikliği talep edince eski plakaları hemen alır, size bir evrak verir sizde şoförler odasına giderek yeni plakanızı alırsınız il ikamet ettiğiniz il kodu çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Boeing747

Yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar
    Plaka değişikliği malesef sizin ikametiniz nere olursa olsun o plaka alınmıyor. Plaka değişikliği isterseniz o ilin plakası verilir yani 34 den aldıysanız yeni plaka bile 34 verilir. Mecbur o plakayla aracı satın alıp getirceksiniz yaşadığınız ile. Ondan sonra işlemleri başlatabilirsiniz

Yaşadığınız ilde 2 türlü plakayı kendi ilinize çevirtebilirsiniz;

1)kameraların mobeselerin olmadığı bi yerde ön arka plakayı söküp trafiğe gidip "plakalarım çalındı" diyeceksiniz o prosedüre göre yaşadığınız ilin yeni plakasını alırsınız. Söktüğünüz plakaları polise vermeyeceksiniz. Kısacası plakalarım çalındı yalanıyla

2)aracı yaşadığınız ilde birine devredip o kütahya plakalı olarak aracı alacak sonra tekrar size devredicek. Öyle oluncada sahipliği fazla değişmiş olacak 2. Elde şahsen herkeste buna inanmaz.

Bizim araçta başka ile ait oturduğumuz yer başka il. Çok sorun yaratmadı bize ki benimde yaşadığım ilin plakası olsun diye takıntım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 20 Ağustos 2021; 22:8:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle bir takıntım yok hocam.istanbul da yaşıyorum zaten 34 plaka olmasındansa Kütahya plaka olmasi daha iyi diyorlar sigorta kasko konusunda falan

Yanlış biliyorsunuz, ikametiniz olduğu ilden plaka alabilirsiniz nerden aldığınız önemli değil. Farklı illerden bir sürü araç aldım. Hiçbirinde sorun yaşamadım, hepsini ikametim olduğu ile çevirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    YENİ ARACA PLAKA TAŞIMA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Yanlış biliyorsunuz, ikametiniz olduğu ilden plaka alabilirsiniz nerden aldığınız önemli değil. Farklı illerden bir sürü araç aldım. Hiçbirinde sorun yaşamadım, hepsini ikametim olduğu ile çevirdim.

Öyle bişey yok diye biliyorum asqm. Öyle olsaydı aldığımız adam plakayı vermeye niyetli değilmiş zaten. Bizde alırken 06 plakalı olarak alır dönerdik yani hem adamın işine gelirdi hemde bizim.

Belkide notere son saatlerde yetiştiğimiz için olabilir bilmiyorum

Noter uğraşmak istemedi herhalde  

• quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Noter uğraşmak istemedi herhalde  

Kapanmasına 1 saatten az vardı hocam. Belkide son yarım saat falandı akşam 6ydı galiba devrini aldık aracın. O an hatırladığım çok kısıtlı vaktimiz kalmıştı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.