Şimdi Ara

İnternetten Boş Plaka Sorgulama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır aracımı almadan önce plaka işini halletmek istiyorum oturduğum semtin verdiği plakaları internetten bakabiliyor muyuz? Hangi plaka boşta gibisinden.Durumun aciliyeti söz konusu yardım edebileceklere teşekkürler

• Ankara'da yapılabiliyor ama diğer şehirler hakkında bilgim yok.

http://www.ankara.pol.tr/Sayfalar/Plaka_Tahsis.aspx
  • SxXXxN kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam fakat istanbuldayım. Dediğim plakayı yapmalıyım benim için önemi büyük :) @SxXXxN
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

sagolun hocam fakat istanbuldayım. Dediğim plakayı yapmalıyım benim için önemi büyük :) @SxXXxN

Trafik tescil şubesinin sitesine girip istediğin plakayı hangi ilçenin verdiğini öğrenebilirsin mesela 34HSN istanbul kadıköy.Daha sonrada e-devletten sonlarına rakam deneyerek boştamı değilmi diye bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğiniz plakanın hangi semtte olduğunu öğrenin sonra o semtin emniyetine giderek plakaya baktırabilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi e-devlet üzerinden boş mu dolu mu diye direkt kontrol edebilirsiniz en rahat şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

ankarada internetten bulabildiğimiz gibi birde polis sandiginda Özel plakalar var 1000 lik plakalar
    3000 likler
    5000 likler var kesin ıst. da da vardır

• TuvTurk un sitesinde muayene rezevasyonundan bakabilirsiniz. Belki isinize yarayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PTT KM SORGULAMA NEDEN EKSİK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllldbllll

TuvTurk un sitesinde muayene rezevasyonundan bakabilirsiniz. Belki isinize yarayabilir.

Tesekkurler hocam plakayi aldim 500kagida màl oldu

• Merak ettim 500 kağıtlık plakayı

• quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

Merak ettim 500 kağıtlık plakayı

imzamda yazıyor hocam.astranın plakası
  • oldsalt O kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler yalnız anlamadıgım bir nokta var.Araç İl dışına gitmiştir diyorsunuz. Günümüzde il dışındaki araçların plakaları değişmiyor alan kişiler.Şuanda sigorta indirim muhabbeti kalktı gerçi. Demem o ki il dışına satılan ve plaka değişikliği yapmayan bir plakayı nasıl alınıcak? Ben 34 plaka aracımı il dışına sattım mesela,alan kişide plakayı değiştirmiyor o plaka nasıl boşta görünücek?
  • oldsalt O kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.Bu bilgiler birçok kişinin işine yarayacaktır eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.