Şimdi Ara

plaka sorgulama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e-devlet şifrem yok olanlardan rica etsem 26 TU 280 nolu plakayı sorgulatabilirmisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgiyle Güçlenmek: Plaka Sorgulama Yardımıyla Araç Bilgilerinizi Ortaya Çıkarın

Bir aracın geçmişine dair ayrıntılı bilgiye mi ihtiyacınız var? Plaka sorgulama hizmeti, size bir aracın tescil detaylarını, sahibinin kimlik bilgilerini ve daha fazlasını sunarak bilgi edinme gücü verir.

34 TC Plaka Sorgulamanın Faydaları

34 TC plakalı araçlar İstanbul il sınırları içerisinde tescil edilmiş araçlardır. Bu araçlar hakkında bilgi edinmek için plaka sorgulama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Plaka sorgulama ile şunları elde edebilirsiniz:

• Sahiplik Bilgileri: Bir aracın gerçek sahibini ve iletişim bilgilerini öğrenin.
    • Tescil Detayları: Aracın tescil tarihini, markasını, modelini ve diğer önemli bilgileri kontrol edin.
    • Sigorta Durumu: Aracın aktif sigorta poliçesi olup olmadığını ve poliçenin süresini inceleyin.
    • Trafik Cezaları: Araçla ilişkilendirilmiş ödenmemiş trafik cezalarının varlığını tespit edin.
    • Hırsızlık Kaydı: Aracın çalıntı edilip edilmediğini kontrol edin ve gönül rahatlığıyla işlem yapın.

Plaka Sorgulama Nasıl Yapılır?

Plaka sorgulama hizmeti genellikle ücretlidir ve çeşitli web siteleri ve uygulamalar aracılığıyla sunulur. İşlemi tamamlamak için aracın plaka numarasını ve bazen ek ücret karşılığında araç tescil belgesinin bir kopyasını girmeniz gerekebilir.

Bilgi Güvenliği

Plaka sorgulama hizmeti kullanırken gizlilik konusuna dikkat edin. Saygın sağlayıcıları seçin ve hassas verilerinizi korumak için gerekli önlemleri aldıklarından emin olun.

Plaka sorgulama hizmeti, araç satın alırken, ikinci el araç kontrolü yaparken ve genel olarak bir aracın geçmişi hakkında bilgi edinirken değerli bir araçtır. Bu bilgiyle bilinçli kararlar verebilir ve sürüş deneyiminizi güvenli ve bilgilendirici hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar plakayı yarın alacagım duruma göre bugunde vakti geçti şifre alamıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Plaka No26TU280
    MarkaCITROEN
    Model2010
    Sahiplik Belge Tarihi15/07/2010
    Tescil BirimiESKİŞEHİR
    Renk 1SARI (Altınkum)
    Renk 2BİLİNMİYOR
    CinsiÇalıntı mı?HAYIR
    Hak MahrumiyetiYOK
  • çok saol arkadaşım , sayende plakanın daha önceden alınmış olduğunu öğrendim boşuna zaman kaybı olmayacak benim için. çok teşekkür ederim tekrar...
  • sunu sorgulayabilir misiniz ...

34 TC 4335
  • Plaka No 34TC4335 Marka MERCEDES-BENZ Model 1999 Sahiplik Belge Tarihi 26/06/2008 Tescil Birimi BEŞİKTAŞ Renk 1 SİYAH Renk 2 BİLİNMİYOR Cinsi OTOMOBİL Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarxx

Plaka No 34TC4335 Marka MERCEDES-BENZ Model 1999 Sahiplik Belge Tarihi 26/06/2008 Tescil Birimi BEŞİKTAŞ Renk 1 SİYAH Renk 2 BİLİNMİYOR Cinsi OTOMOBİL Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK

Çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    12 yıl önce açıldı
    İnternetten Boş Plaka Sorgulama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslardan iki-üc plaka rica etsem

61 S 0225

61 LC 686

61 AV 745

07 GC 328
    ( sözkonusu araclar , nostaljik araclar , meraktan sormak istiyorum )

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 7 Ağustos 2010; 9:36:03 >
  • 34 rjs 93 plakalı araçı sorgulayabilir misiniz ? saygılar
  • Sistem off beyler şuan.

quote:

Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.
  • Sahiplik Belge Tarihi ne demektir, 2004 model araç alacaktım sorgulamada haziran 2010 yazıyor o tarihte, plakası değişmiş mi demektir?
  • Rica etsem şifresi olan birisi şu plakaya bakabilir mi?

34ha7371
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Rica etsem şifresi olan birisi şu plakaya bakabilir mi?

34ha7371

Plaka No
    34HA7371
    Marka
    FORD
    Model
    2011
    Sahiplik Belge Tarihi
    08/07/2011
    Tescil Birimi
    TUZLA
    Renk 1
    BEYAZ (Buz)
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfield018

quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Rica etsem şifresi olan birisi şu plakaya bakabilir mi?

34ha7371

Plaka No
    34HA7371
    Marka
    FORD
    Model
    2011
    Sahiplik Belge Tarihi
    08/07/2011
    Tescil Birimi
    TUZLA
    Renk 1
    BEYAZ (Buz)
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK

Çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.