Şimdi Ara

app store (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oldu ben şimdi kayıt oldum kredi kartı bilgilerini vermeden arkadaşın verdiği siteden redeem kodu oluşturun itunestan itunesstore u açın ve sağdaki quick linkten redeemi seçin o siteden aldığınız kodu girin ve create new account diyip id ve şifreyi dilediğiniz gibi yazın bi sonraki ekranda redeem kodu girdiğimiz için kredi kartı ekranın none seçeneği çıkacaktır amerika adresini girdikten sonra ücretsiz hesabınız oluşacaktır unutmadan bulunduğunuz yeri amerika olarak verin
  • Yahu şu kodu çıkarmıyor sayfa hatası veriyor. Kodu verirseniz
  • dostum site biraz kasıyo birkaç kod deneme ihtimalin olabilir her verdiğini kabul etmeyebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: knghtt

dostum site biraz kasıyo birkaç kod deneme ihtimalin olabilir her verdiğini kabul etmeyebiliyor

PM den herhangibir mail için bir kod atabilirmisiniz. Her yaptıgımda page not used gibi bir ibare çıkıyor.
  • appstore için Amerika adresi lazım nerden bulabilirim...
  • Apple store kredi kartı bilgilerini vermeden de kayıt olabilirsiniz, bunun için sadece kredi kartlarının yan tarafında bulunan NO seceneğini seçmeniz yeterli. Ben oldum. free olanları hemen indirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirist

appstore için Amerika adresi lazım nerden bulabilirim...

AppStore Türkiye'e girersen Amerika adresi vermene gerek kalmaz kendi adresini yazarak üye olabilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.