Şimdi Ara

app store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bu gün 2.0 a geçtim fakat app store u nasıl kullanacamğımı ve nasıl şifre alabileceğimi bilmiyorum (free olanları kullanmayı düşünüyorum) yardımcı olabilirmisinz? Birara bir arkadaş sifre vermisti bununla girin appstore diye

• Gir normal olrak üye ol kredi kartınla satın almadıktan sonra birşey ödemezsin merak etme.
  • Kredi kartı olmadan kullanan arkadaşlar yokmu ?
  • hocam biraz ayrıntılı olabilirmi acaba tam olarak nasıl olacak
  • Arkadaşlar, gerçekten şu appstore dan nasıl account alacağız ayrıntılı bilen varsa yada yardım edebilecek birisi yeni konu acmadan, burdan yardım etsinlerde kullanayım şu appStoru beee.
  • arkadaş vermiş işte resimli resimli ayrıntılı anlatım burdan kredi kartsız account alabilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

http://www.winandmac.com/tips/free-itunes-account-no-matter-where-you-live/

Kredi kartına gerek kalmadan
  • dostum redeem kodunu kabul etmiyor ordan sebebini bilen var mı arkadaşlar programı kodun altındaki linkten açtırıyorum
  • http://www.tunecore.com/freealbum

Kod için bu siteyi dene
  • Teşekkür ederim denedim ama olmadı sanırım itunes yenilendikten sonra olmuyor. Çözümü yokmu ? :S
  • Ben kredi kart bilgilerimi verdim hesap oluştuktan hemen sonra edit'e bastım ve kredi kart bilgilerimi komple sildim...Şuan kredi kart bilgileri yok yazıyor....
  • Arkadaşlar merhaba ben itunes da hesab açtım kredi kartın numarası girdim.ama kayıt olmak için maksat ve free ler için.durdukyere ücret alırmı acaba kayıt ücreti filan???
  • Ücret almaz arkadaşlar merak etmeyin, paralı bi uygulama satın almadıktan sonra para çekmezler, o konuda endişeniz olmasın
  • Çekmezler çekmesinede kredi kartı bilgileriniz apple ulaşmış oluyor silseniz bile. Bu bilgileri girmeden ulaşmak daha güzel, 2.0 unlock jailbrake ile kıran arkadaşlar şu itunes a bir çagrede bulsa ne güzel olur :) İnstaller çıksa ordaki tüm free programları içerir sabırlar beklemek en güzeli sanırım
  • Ya hocam itunes 7 kullanıyorum iphone 1.1.4. itunes den free program çektim ama iphone nasıl atacam indirdiğim program itunesde applications gözüküyor.ama iphonede applications sekmesi yok??
    yardım edermisiniz??
    Yoksa iphone u 2.0 mı yapmamlazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Ya hocam itunes 7 kullanıyorum iphone 1.1.4. itunes den free program çektim ama iphone nasıl atacam indirdiğim program itunesde applications gözüküyor.ama iphonede applications sekmesi yok??
    yardım edermisiniz??

Apple store programı yüklü olması gerek iphone da bunun için 2.0 yüklemeniz gerekiyor. Zaten en büyük gelişmesi bu, 2.0 programlarını 1.1.4 te kullanamazsınız. Aynı 1.1.4 dekilerin 2.0 da kullanılamaması gibi, programlama yapıları farklı.
  • quote:

Ya hocam itunes 7 kullanıyorum iphone 1.1.4. itunes den free program çektim ama iphone nasıl atacam indirdiğim program itunesde applications gözüküyor.ama iphonede applications sekmesi yok??
    yardım edermisiniz??

Evet, 2.0 sürümüne geçmen gerek AppStore'dan faydalanmak istiyorsan...
  • kyle007 ve hekimbabay çpk teşekkürler.
    bende geçmek istiyorum 2.0 a ama korkuyorum altından kalkamam diye.sizce 2.0a geçmek içi forumda güvenilir bir başlık varmı??
  • quote:

kyle007 ve hekimbabay çpk teşekkürler.
    bende geçmek istiyorum 2.0 a ama korkuyorum altından kalkamam diye.sizce 2.0a geçmek içi forumda güvenilir bir başlık varmı??

Rica ederim. 1.1.4 kullanırken bozuldugu için 2.0 a geçtim.http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm burdan yapabilirsiniz. Fakat vazgeçemediğiniz programlarınız varsa biraz beklemek zorundasınız çünkü sistem tamamen farklı, installer yok yerine cydia var.

Diğer arkadaşlardan ricam itunes accountu için bir çözüm bulan olursa buraya yazabilirmi ?

• Kayıt olmak için mi itunes a?kredi kartın varsa ol 2 dk sürmüyor.ben şimdiden ısındım.Eskiden müzikler vardı şimdi göremiyorum itunes da.hep program ve oyun nereye gittiler acaba??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.