bende de bazen şimdi indiremedim daha sonra dene gibi uyarılar veriyor, birkaç denemeden sonra indiriyor. oluyor nedense arada.
quote:Orijinalden alıntı: s.volkan Sbsettings gelse guzel olur Ama installous nolcak :))) Doğru diyorsun volkan abi,bi nagigasyon alayım diyorsun 20tl anasını,kredi kartımızda yokki,gariban adamız:)
quote:Orijinalden alıntı: Hakan.Turan quote:Orijinalden alıntı: ysakay Jb ile falan mahfediyosunuz guzelim telefonlari Sonra zirt pirt ariza :) keske bir alakasi olsa Ya sonucta orjinalini bozuyosunuz pcye o.c. Yapmak gibi bisi haklisiniz ama sonuxlarinada katlanmak lazim
quote:Orijinalden alıntı: ysakay quote:Orijinalden alıntı: Hakan.Turan quote:Orijinalden alıntı: ysakay Jb ile falan mahfediyosunuz guzelim telefonlari Sonra zirt pirt ariza :) keske bir alakasi olsa Ya sonucta orjinalini bozuyosunuz pcye o.c. Yapmak gibi bisi haklisiniz ama sonuxlarinada katlanmak lazim suan jb olmasa kullanmam bu telefonu o kadar soyluyorum sana 2 aylık jb kullanıcısı olarak. deneyip bi görmen lazım
quote:Orijinalden alıntı: maceof Evet beyler bende de düzeldi, sorun Apple dan kaynaklanıyordu heralde, herkese teşekkür ederim. Rica ederim dostum.