Şimdi Ara

App Store 1,00 TL Kesiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, öncelikle söyleyim, araştırmama rağmen net bir cevap alamadım.

dün ilk kez app store üzerinden bir şey almak istedim. ürün fiyatı 1,99 tl idi. kartımı yazdım önce 2 kez 1,00 tl çekildi. ardından oyun ücreti olan 1,99 tl çekildi. ardından kartımı kaldırdım. sonra 1,00 tl leri geri almak için kart numarasının yazılı olması lazım dediler. bugün yine kartı yazdım ama yine 1,00 tl çekildi.

ben bu 1,00 tl'leri nasıl geri alacağım? enpara kullanıyorum.

• hocam bende bunu arıyordum nerden giriş yaptınız acaba dökümana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksrcomrr

hocam bende bunu arıyordum nerden giriş yaptınız acaba dökümana?

Anlayamadım dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksrcomrr

hocam bende bunu arıyordum nerden giriş yaptınız acaba dökümana?

Hangi kredi kartini kullaniyorsaniz o bankanin sitesinde bulsbilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde kredi Kartı olsa provizyonda gözükür bu işlem ve paranız çekilmez. Muhtemelen nakit kart Kullandığınız icin boyle bir durum oluşuyor.

Tavsiyem iTunes ile iletişim kurun.

• Zaten uygulama almışsın daha niye 1 tl kesmeli ki ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

merhabalar, öncelikle söyleyim, araştırmama rağmen net bir cevap alamadım.

dün ilk kez app store üzerinden bir şey almak istedim. ürün fiyatı 1,99 tl idi. kartımı yazdım önce 2 kez 1,00 tl çekildi. ardından oyun ücreti olan 1,99 tl çekildi. ardından kartımı kaldırdım. sonra 1,00 tl leri geri almak için kart numarasının yazılı olması lazım dediler. bugün yine kartı yazdım ama yine 1,00 tl çekildi.

ben bu 1,00 tl'leri nasıl geri alacağım? enpara kullanıyorum.

Hepsi de geri yatar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Normalde kredi Kartı olsa provizyonda gözükür bu işlem ve paranız çekilmez. Muhtemelen nakit kart Kullandığınız icin boyle bir durum oluşuyor.

Tavsiyem iTunes ile iletişim kurun.

teşekkür ederim cevap için, bu konuda şuradan mı iletişim kurmalıyım yoksa bir mail adresi var mı?

https://getsupport.apple.com/ContactInfo.action
  • Arkadaşlar sanırım bu banka kartının doğruluğu için bende de 3 kez 1 tl kesildi bir haftaya hepsi geri geldi.
  • Kartın doğrulanması için 1₺ alınıyor. Dün ben de ilk kez oyun aldım en para kullanıyorum bende de 2₺ gitti 1-2 hafta sonra geri geleceğini düşünüyorum.
  • doğrulama için çekilen bir para, geri yatırılır hocam birkaç gün içinde.
  • Bende Visa ile alışveriş Yaptım fazladan kesildi böyle iletişime geçtim ama İngilizce yazdıklarından pek bişey anlamadım bilmem sonrada yattımı para

• Ben oyun ve uygulama için innial kart kullanıyorum, hiç fazladan para kesmiyor..

• hepsi iade olmuş arkadaşlar, yorumlar için teşekkürler herkese.
  • Konuya sonradan bakıp aynı sorundan dertli olacak arkadaşlar için not düşeyim buraya.

K.kartı bilgilerinizi ekledikten sonra 1₺ provizyon ücreti keser ve bu 1 hafta içinde geri yatar. Ama Apple kart bilgilerini nasıl saklı tutuyor bilmiyorum lakin kart bilgilerinizi itunes dan silmeyin. Her silip eklediğinizde tekrar 1₺ kesiyor. Aynı kart olduğunu bir türlü algılayamıyor.

• Bende yanlışlıkla bir oyun üzerinden 17.99 tl tutarında alışveriş yaptım. İade edebilir miyim diye araştırırken hesap hareketlerine baktım 1 tl çekilmiş. Daha sonra ertesi gün 1 tl geri yatmış. Ama oyunda satın aldığım 17.99 tl kartımdan çekilmemiş. Yani ücretsiz alışveriş yapmış oldum. Neden nasıl oldu bilmiyorum.

• Tatangaa kullanıcısına yanıt
    bir ara bende senin durumuna düşmüştüm hesap hareketlerine baktığımda çekmemişlerdi ama 2 gün sonra baktığımda çekilmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenazat

bir ara bende senin durumuna düşmüştüm hesap hareketlerine baktığımda çekmemişlerdi ama 2 gün sonra baktığımda çekilmişti

Bende çoğu zaman öyle oluyor. 1-2 hafta sonra parayı çektikleri bile oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatangaa

Bende yanlışlıkla bir oyun üzerinden 17.99 tl tutarında alışveriş yaptım. İade edebilir miyim diye araştırırken hesap hareketlerine baktım 1 tl çekilmiş. Daha sonra ertesi gün 1 tl geri yatmış. Ama oyunda satın aldığım 17.99 tl kartımdan çekilmemiş. Yani ücretsiz alışveriş yapmış oldum. Neden nasıl oldu bilmiyorum.

Apple parayı 1-2 haftada çekiyor. Her türlü alacaklar o parayı merak etmeyin.
  • Ödeme yöntemi, sanal kart, değişikliğinde karttan 19,99 TL çekti bugün iTunes. Bakalım ne zaman iade edecek...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.