Şimdi Ara

App Store 1,00 TL Kesiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eren352

Ödeme yöntemi, sanal kart, değişikliğinde karttan 19,99 TL çekti bugün iTunes. Bakalım ne zaman iade edecek...

Siz sanırım "uygulama içi satın alma" filan yapmışsınız.
    Eğer öyle ise o ücret iade edilmez.Normalde Apple'ın denemek için çektiği para 1TL'dir.
    Kartı denemek için bu kadar yüksek para çekmez.
  • Yok öyle bir işlem kesinlikle yapmadım. İşlem geçmişinde de öyle bir kayıt yok. Haftaiçi arayacağım zaten bu durumla ilgili. Bankamdan öğrendim çekilmek istenen tutarın bu kadar olduğunu ve sanal limiti arttırıp kartı tanımlayabildim. Diğer türlü uygulamaların güncellemesini dahi alamıyordum. Yani bile bile o meblağı çektirdim hal böyle olunca. Sizin de söylediğiniz gibi meblağ şüpheli ve ilk mesai gününde itiraz edeceğim. Burada yazarım tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin de yazdığınız gibi tahsili gerçekleşmemiş bir ödeme var imiş. Makbuzu geldi kontrol ettim. Bundan ayrı iki sefer 1 TL çekmişti. Onları da henüz iade etmedi. Bakalım salı günü halen iade etmemiş olursa onun için itiraz edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtunes'i kartı tanıtmak yerine . apple hediye kartlarından alıyorum ( mediamarktta ,teknosada ,vatanda var bu kartlar )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.