there is a billing problem with a previous purchase please update your payment method ne anlama geliyor bu neden böyle yapıyor yardım edebilirmisiniz ?
Krredi kartiniz sorunlu yada kart adresi yanlis
değiştirmemmi gerekiyor kredi kartını yani başka bi kredi kartı numarasımı yazmam gerekio
quote:
Orijinalden alıntı: eqho33 değiştirmemmi gerekiyor kredi kartını yani başka bi kredi kartı numarasımı yazmam gerekio
Yada kart bilgilerinizi guncellemeniz gerekiyor
Kartin bilgileri yanlis diyo dedigi gibi kart bilgilerini guncelleyin
Kredi kartı limiti dolmuşsa da bu uyarıyı verir :) limiti açıp bilgileri güncelleyince düzelir eğer bundan dolayiysa.
değiştidim kartı yine bişeler yazıyor ne anlama geliyor bu acaba your payment method was declined please enter another payment method ne bunun anlamı olmuyo napmam gerekiyo :S
nasıl yapcam lütfen yardım edin
bir kişi yokmu şunu anlatacak olmuyo hep aynı sorunu veriyor
Bende de oldu yoktan yere sonra guncelleme ayarlarini acti kendisi. Bir yer bostu oraya kartin arkasindaki son 3 rakami yazdim oldu. Sanirim guncelleme gibi birsey.
bende yazdım ama olmadı kafayı yicem ya
Satın alınan application odenmedi anlamindadir. Sanal kart kullaniyorsaniz limit aktarip, uygun gecerli sure seçin. Normal kart ise visa ve ya master kart seçimini doğru yapın.
iTunes ac. iTunes Store agir. Account linkini tikla. Sifreni gir. Edit Payment Information i tikla. Security Code kismina kartin arkasindaki 3 rakami gir onayla. Bu kadar. Duzelmezse ayni yerden baska kart gir.
please contack itunes support to complete this transaction diyo bu ne anlama geliyo peki
bi cvp yazın artık kafayı yicem ya
jb kur ugraşma böyle seylerle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme