Şimdi Ara

app store'den bişe indiremiyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • there is a billing problem with a previous purchase please update your payment method ne anlama geliyor bu neden böyle yapıyor yardım edebilirmisiniz ?

• Krredi kartiniz sorunlu yada kart adresi yanlis
  • değiştirmemmi gerekiyor kredi kartını yani başka bi kredi kartı numarasımı yazmam gerekio
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqho33
    değiştirmemmi gerekiyor kredi kartını yani başka bi kredi kartı numarasımı yazmam gerekio

Yada kart bilgilerinizi guncellemeniz gerekiyor
  • Kartin bilgileri yanlis diyo dedigi gibi kart bilgilerini guncelleyin
  • Kredi kartı limiti dolmuşsa da bu uyarıyı verir :) limiti açıp bilgileri güncelleyince düzelir eğer bundan dolayiysa.
  • Dün aynı sorunu banada verdi..

Limitimde vardı Finansbank kartı idi..

Sonra kart değiştirdim düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değiştidim kartı yine bişeler yazıyor ne anlama geliyor bu acaba your payment method was declined please enter another payment method ne bunun anlamı olmuyo napmam gerekiyo :S
  • nasıl yapcam lütfen yardım edin
  • bir kişi yokmu şunu anlatacak olmuyo hep aynı sorunu veriyor
  • Bende de oldu yoktan yere sonra guncelleme ayarlarini acti kendisi. Bir yer bostu oraya kartin arkasindaki son 3 rakami yazdim oldu. Sanirim guncelleme gibi birsey.
  • bende yazdım ama olmadı kafayı yicem ya
  • Satın alınan application odenmedi anlamindadir. Sanal kart kullaniyorsaniz limit aktarip, uygun gecerli sure seçin. Normal kart ise visa ve ya master kart seçimini doğru yapın.
  • iTunes ac. iTunes Store agir. Account linkini tikla. Sifreni gir. Edit Payment Information i tikla. Security Code kismina kartin arkasindaki 3 rakami gir onayla. Bu kadar. Duzelmezse ayni yerden baska kart gir.
  • please contack itunes support to complete this transaction diyo bu ne anlama geliyo peki
  • bi cvp yazın artık kafayı yicem ya
  • jb kur ugraşma böyle seylerle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.