Şimdi Ara

App Store Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell den kontratlı satın aldığım iphone 5 siyah 32 GB telefonum var. Son 1-2 haftadır arada bir app store'da bazı güncellemeler olmasına rağmen güncellemelere bastığımda hiçbir güncelleme uygulaması çıkmıyor.

Özellikle bu sabahtan beri 3 adet güncelleme görünmesine rağmen hala güncellemeleri yapabilmiş değilim. App store programını açıp kapıyorum gene de düzelme yok.

Bu tarz problem yaşayan var mı ,merak ettim. Çözümünü bilen de varsa yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler.

• Farklı Apple ID ile indirdiğiniz uygulamalar vardır. O Apple ID ile giriş yapın ve tekrar kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı id ile aldığım uygulama yok.Daha önceden bir defa olmuştu tel kapa aç wiki kapa aç yapınca düzelmişti.Şimdi güncelleme yapmıyor.Diğer Apple uygulamalarında sorun yok.

• farklı id kullanmadım,telefonu açtım kapadım,güncellemeler yok oldu bu sefer,tüm uygulamalarınız güncel yazısı yazmıyor güncellemeler sayfasında,sayfa bomboş.

sanırım apple kaynaklı bir problem bu ama açıkçası çok can sıkıcı...
  • bende de aynı 4s var
  • İphone 4 telefonu olan babamda da aynı sorun var , genel bir sorun var sanırım güncellemelerde ...

• Arasıra bende de oluyor US kimliğine girip çıkıyorum düzeliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IOS Google Maps sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • itunes match aboneliğim olduğu için bana bölge değiştirmeye izin vermiyor.apple sıktın ama şu güncelleme olayıyla beni bugün...
  • İphone 5 var bende. Aynı problem var...

• Arkadaşlar bende ipadmini var aynî sorun var oyunumu guncelliyemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.