Şimdi Ara

App Store '... Şu Anda İndirilemedi' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha bugün iPad Air 2 aldım. Kutuyu açıp hesabıma giriş yapar yapmaz iOS 8'den iOS 9.2.1'e güncelledim. Ardından uygulamaları indirmeye başladım. Ortalama büyüklükteki oyunları vs indirebiliyordum ancak 1 GB üstü (veya yakını da) ve tüm Apple uygulamalarını (iMovie , Keynotes , Pages , Numbers indirirken) (sadece GarageBand indirebildim) "....... Şu Anda İndirilemedi" hatası alıyorum. Bitir ve Yeniden Dene seçenekleri karşıma çıkıyor. Alan sıkıntısı kesinlikle olamaz tablet 64 GB ve daha bugün aldım alır almaz güncelleyip uygulamaları yüklemeye başladım. Çözüm nedir arkadaşlar , yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Başka internette dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocukullanici

Merhaba daha bugün iPad Air 2 aldım. Kutuyu açıp hesabıma giriş yapar yapmaz iOS 8'den iOS 9.2.1'e güncelledim. Ardından uygulamaları indirmeye başladım. Ortalama büyüklükteki oyunları vs indirebiliyordum ancak 1 GB üstü (veya yakını da) ve tüm Apple uygulamalarını (iMovie , Keynotes , Pages , Numbers indirirken) (sadece GarageBand indirebildim) "....... Şu Anda İndirilemedi" hatası alıyorum. Bitir ve Yeniden Dene seçenekleri karşıma çıkıyor. Alan sıkıntısı kesinlikle olamaz tablet 64 GB ve daha bugün aldım alır almaz güncelleyip uygulamaları yüklemeye başladım. Çözüm nedir arkadaşlar , yardımlarınızı bekliyorum.

Cihazı kapat aç.
    Olmadı DNS ayarı değiştir.
    Yine olmadı ağ ayarlarını sıfırla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Üçünü de yapmıştım düzelmedi malesef

• theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    Pazartesiye kadar evdeyim pazartesi başka WiFi ile deneyeceğim.

• Şu anlık iTunes ile indirip cihaza eşzamanlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocukullanici

Pazartesiye kadar evdeyim pazartesi başka WiFi ile deneyeceğim.

Büyük ihtimalle internetle alakalı bir durum.
  • teknocukullanici T kullanıcısına yanıt
    İlk önce wifi modemini kapatıp açın ve cihazınızı da kapatıp açın. Daha sonra tüm indirme işlemlerini iptal edin. İndirme işlemlerini iptal ettikten sonra indireceğiniz her uygulamayı teker teker indirin. Yani birini indirirken diğerini de indirmeye başlayamayın. Umarım sorununuz çözülür, kolay gelsin.
  • DharmaWorker kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim müsait olunca teşekkürler.

• teknocukullanici T kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, umarım sorununuz çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür önce yanlışlıkla telefonu güncelledim ve 3 gündür facebook messenger indirmeye çalışıyorum ancak sürekli uygulama indirilemedi hatası alıyorum. bazen de appstore'da aradığım uygulamanın ismini yazdığımda çıkmıyor. şimdiye kadar kullandığım en saçma ios sürümü 9.2.1
  • Apple hesabından çık bidaha gir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.