|
Bildirim
Milletten çaldığınız bilgilerle küçük işletmelere destek oluyorsunuz zaten zükerberg..
Düzeltme: İmla |
Ozman kaybeden sen olursun tekelim rakibi yok diye istediğini yapmasını eleştireceğine istemeyen gitsin diyorsun hükümeti eleştiren adamlarada beğenmiyorsan ülkeden gitmi diyorsun? Apple tekel ve rakipsiz olmasını kullanıyor umarım appleye bu dünyadan tekel yapmazda samsung veya huwai gibi firmalar kendi mağzalarını ve işletim sistemlerini bize sunarlar... bu arada telefonumda apple çokta memnunum
|
Hocam sen kullanıcısın firmalar uygulamalarını çekerse en önce sen ya da uygulamayı kullanan kullanıcılar mağdur olur. Spotify, netflix, epic, microsoft, google, facebook sistemle sorun yaşadıklarını açıkladılar. Bu firmalar uygulamalarını çekerse kim sıkıntı yaşar bir düşün bakalım. Firmaları sahibiymişsiniz gibi savunmaktan vazgeçin lütfen.
|
Beğenmiyorsan çek uygulamanı. Çoğu uygulamanın popüler olması uygulama mağazaları sayesinde gerçekleşti.
|
Ben apple kullanıcısı olarak apple destekçisiyim. Güvenlik açıklarını kullanıcıya gösterdiği için apple firmasını tebrik ediyorum. Benim iznim olmadan beni izleyen program yaptıkları için facebook veya google firmasının kazancı umurumda değil. Apple haksız bir kazanç elde ediyor olabilir ama diğer firmalar da hak ediyorlar. Elbette kurunun yanında yaş da yanacak.
|
Bu uygulama şirketlerinden büyük olanlar ve marketlerle problemleri olanlar (Epic, Fb, Spotify vs gibi) ortak bir market oluştursalar ve komisyonu çok düşük tutsalar %5 gibi. O da market sisteminin giderleri için. Google ve Apple marketlerden çekseler uygulamalarını ve sadece bu açtıkları yeni marketten erişim sağlasalar. Bu hem Huawei’nin işine gelir hem de piyasada rekabet çoğalabilir sadece iOS ve Android’e bağlı kalmak zorunda kalmayız. Ben inanıyorum ki bu yeni markete yazılımcılar tarafından da çok talep olur. Çünkü başat uygulamalarda navigasyon, ofis, web tarayıcı vs market sahibi şirket domine etmiş durumda. Yeni markette bunlara alternatif çıkmış olur en iyi olan uygulama kazanır. Cahilce bir fikir mi? Oluru var mı?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 15 Ağustos 2020; 22:41:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockies -- 16 Ağustos 2020; 12:1:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 22:47:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beta -- 16 Ağustos 2020; 15:32:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |