Şimdi Ara

App Store sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefondaki app Store'ye girdiğimde categories bölümü açılmıyor featured top 25 bölümleri açılıyor fakat categories bölümünde hiç bir şey göstermiyor böyle bı sorunla karşılasan varmı acaba yardımcı olurmusunuz

edit:şimdi başka hesapla denedim usa a Store hesabımdan girince giriyorum fakat turkish Store'den giriş yapınca göremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEnqin -- 21 Mart 2010; 1:54:59 >

• Aynı sorun bendede söz konusu şimdi,categories bölümü açılmıyor,sanırım AppStore'den kaynaklanan bişey...
  • Bu sorun bende dünde vardı ama geçicidir diye önemsemedim bugunde devam ediyor telefonum jb li bu doğrultuda bı önlem felan mı alındı acaba bizden başka bu sorunla karşılaşanlar varmidir
  • bendede var jl breakli değil benim ama göstermiyor o sayfayı bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • aynı sorun bende de var.jb siz iphone
  • Jb ya da degil farketmiyor...

Bende de var... jb unlock 16gb..
  • Aynı sorun birçok kişide var sanırım. Ne yapmamız gerektiğini bilen biri varsa iyi olur. Bizden kaynaklanan birşey olmadığı ortada aslında. Sinir bozucu bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı sorun var. Yok mudur cozumu? Geçici bir durum değil sanirsam?
  • bende bugün alıyorum bu hatayı. jb filan değil cihazım. apple forumundada insanlar deli gibi bu hatayı alıyormuş. geçici birşey herhalde. Benim anlamadığım diğer 2-3 arkadaş almıyor sadece ben alıyorum :)
  • Benimki düzeldi , geçici bir durummus..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.