Bildirim
app store ücretlendirme hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İçerikler kredi kartından çekilir ama ücret kesileceği zaman Apple şifresi sorar,senden onay alır öyle çeker karttan,durduk yere habersizce çekmez
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Yüklediğim uygulama hotspot shield idi yurtta kalıyorum birçok site engelli girebilmek için yükledim ancak yüklenirken 7 günlük trial sürüm dedi bitince ücretli olacak dedi. Bunu görür görmez ana ekrana bastım uygulamayı sildim. Ama emin olamadım işte bir hafta sonra benden ücret vs keserler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu başka?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
Teşekkürler hocam. Yüklediğim uygulama hotspot shield idi yurtta kalıyorum birçok site engelli girebilmek için yükledim ancak yüklenirken 7 günlük trial sürüm dedi bitince ücretli olacak dedi. Bunu görür görmez ana ekrana bastım uygulamayı sildim. Ama emin olamadım işte bir hafta sonra benden ücret vs keserler mi?
Zaten 1 hafta dolmadan silmişsin hocam,ücret filan kesilmez,endişelenmene gerek yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X