Şimdi Ara

App Store Ülke Değiştiremiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar app store'dan google maps indirmek istedim fakat ülke değiştiremiyorum
    daha önce yapabildiğim şeyi neden yapamıyorum , bu işi nasıl halledebiliriz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

App Store Ülke Değiştiremiyorum: Nedenleri ve Çözümleri

App Store'da ülke değiştirmede sorun yaşıyorsanız, bu durum çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. En yaygın nedenlerden biri, hesabınızın mağaza vitrini bilgilerini kısa süre önce değiştirmiş olmanızdır. Apple, mağaza vitrini bilgilerinin yılda bir kez değiştirilebilmesine izin verir.

"Hesabınızın mağaza vitrini bilgilerini şu an değiştiremezsiniz" Hatası

Ülke değiştirmeye çalışırken "Hesabınızın mağaza vitrini bilgilerini şu an değiştiremezsiniz" hatasıyla karşılaşıyorsanız, muhtemelen hesabınızın bilgilerini yakın zamanda değiştirmişsinizdir. Bu durumda, ülke değiştirmek için bir yıl beklemeniz gerekir.

Diğer Nedenler ve Çözümler

• Hesap Bakiyesi: Hesabınızda bakiye varsa, ülke değiştirmeden önce onu harcamanız veya başka bir ülkedeki iTunes hediye kartıyla kullanmanız gerekir.
    • Abonelikler: Aktif abonelikleriniz varsa, ülke değiştirmeden önce bunları iptal etmeniz gerekir.
    • Konum Ayarları: iPhone'unuzun konum ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Yanlış konum ayarları, App Store'un ülkenizi doğru şekilde belirlemesini engelleyebilir.
    • Apple Kimliği Parçası: Aynı Apple Kimliği'ni hem yeni hem de eski ülkelerdeki App Store hesaplarında kullanıyorsanız, ülke değiştirme işlemi sırasında sorun yaşayabilirsiniz. Bu durumda, yeni bir Apple Kimliği oluşturmanız gerekebilir.

Apple Destek ile İletişime Geçme

Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra hala ülke değiştiremiyorsanız, Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir. Hesabınızla ilgili belirli sorunları çözmenize ve ülkenizi başarılı bir şekilde değiştirmenize yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şunlardan birine takılmış olabilirsiniz.

- Hala aktif olan iTunes Match üyeliği - Bunu iptal etmelisiniz.
    - Fatura edilmiş aktif Apple Music Servisi - Bunu iptal etmelisiniz.
    - Şifreyi iTunes'e giriş Apple Pass ile tamamlamanız gerekiyor olabilir.
    - Kiraladığınız ve kiralaması bitmeyen bir içeriğiniz olabilir. - Bunun kiralama tarihinin bitmesi gerekiyor.
    - Mağazanızda yüklediğiniz para kalmış olabilir. - Bunu bitirmeniz gerekiyor.
    - İşlemde, provizyonda ya da onaylanmamış kredi kartı işleminiz bulunuyor olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • En az 8 karakterli, içinde büyük harf ve rakam olan bir şifre oluşturmanızı istiyor.
  • Oralara hiç bulaşmayın. iTunes açıp oradan değiştirin mağaza yoksa yeni şifre falan istiyor. Ayrıca Kanada ülkesini seçin ABD seçerseniz kredi kartı istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.