Şimdi Ara

App store ve itunes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ıtunes aktıf hale gelmiş kullanabiliyorsunuz fakat bu seferde app store den hiç bir şey yüklüyemiyorum.Türkiye kullanıcısı olduğum için.Sizdede durum aynımı.2.0 varken bir problem yoktu ama 2.0.1 geçtim app den birşey yüklenmiyor.
    Saygılarımla...

• Sen restore yaparken iTunes'ta amerika işaretlidir büyük ihtimal benim başımada gelmişti.Hesabınıda Türkiye seçiliyken açmışsan eğer çakışır yüklemez.Sadece iTunes'tan indirip eşleştirme yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 10 Ağustos 2008; 21:42:59 >
  • Dostum yani sadece itunes ten indirip yapabiliyoruz.Telefondan indirmek için bir çözüm yokmudur acaba...
    Teşekkür ederim...
    quote:

Orjinalden alıntı: akid

Sen restore yaparken iTunes'ta amerika işaretlidir büyük ihtimal benim başımada gelmişti.Hesabınıda Türkiye seçiliyken açmışsan eğer çakışır yüklemez.Sadece iTunes'tan indirip eşleştirme yapabilirsin.
  • ÇÖZÜM=RESTORE(Tabii restore yapmadan önce Türkiye seçeneğini seçmeyi unutma)
  • Nereden seçicez türkiyeyi dostum,yine restore yapıcam çünkü.
    quote:

ÇÖZÜM=RESTORE(Tabii restore yapmadan önce Türkiye seçeneğini seçmeyi unutma)
  • iTunes store'u seç hemen altta ülke seçeneği var.
  • Çok teşekkür ederim ...
    quote:

iTunes store'u seç hemen altta ülke seçeneği var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.