Şimdi Ara

App update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hero of Sparta adlı oyunu 0.99a almıstım zamanında, son gelen updatete yazdığına göre ise oyun bundan sonra bedava olacakmış ve eğer reklamlı olmasını istemiosak update etmemeliymişiz.
    Sorum şu, bu programı update listesinden kaldırabiliyor muyuz? Mesela update all desem o da update olacak. Bunu engellememin bir yolu var mı? Yoksa bundan sonra tek tek mi yapacağım updateleri.
    Teşekkürler....

• iTunes ta sol barda Uygulama sekmesi var yukarılarda.. oradan silerseniz eğer programı update etmez iTunes.. ancak telefonu taktıktan sonra Transfer purchases yaparsanız telefondaki uygulama tekrardan oraya gelecektir.. buna dikkat etmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

iTunes ta sol barda Uygulama sekmesi var yukarılarda.. oradan silerseniz eğer programı update etmez iTunes.. ancak telefonu taktıktan sonra Transfer purchases yaparsanız telefondaki uygulama tekrardan oraya gelecektir.. buna dikkat etmelisiniz.

Yok program dursun istiyorum ama bir daha update bildirimi gelmesin. Böyle bir şey mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyun_92

quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

iTunes ta sol barda Uygulama sekmesi var yukarılarda.. oradan silerseniz eğer programı update etmez iTunes.. ancak telefonu taktıktan sonra Transfer purchases yaparsanız telefondaki uygulama tekrardan oraya gelecektir.. buna dikkat etmelisiniz.

Yok program dursun istiyorum ama bir daha update bildirimi gelmesin. Böyle bir şey mümkün mü?

sanıyorum değil, en azından ben bilmiyorum..

+ olarak birşey daha var.. programı satın aldıysanız o sizin hakkınızdır artık.. güncelleştirme yapmanız halinde size herhangi bir zararı olmayacaktır diye düşünüyorum

• Güncellemeyle oyun "Free" hale geliyor ve menülere reklam ekleniyor. Bu yüzden uyarmışlar, para vermiş olanlar update yapmak zorunda değildir diye. Oyunla ilgili bir ekleme, çıkarma, düzeltme yok; sadece reklam ekleniyor. Ben, "updateleri gizleme" gibi bir olay var mı diye sormak istedim. Ya ben bilmiyorum ya da yok öyle bir şey ki olabilceğinden de şüpheliyim
    Teşekkürler.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.