Şimdi Ara

App store yavaş güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben vodafone saçma güzel paketini kullanmaktayım bundan önce herhangi bir yavaşlama yokken sadece app storeda güncelleme yaparken yavaş hız alıyorum speedtest sonucum 50 mbps civarı benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı son günlerde acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka internetlerde aynı sorunu yaşıyor musun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sim kartimi iphone a takip uygulama indirdigimde bende yasadim bu sorunu

• 1 haftadır aynı sorun bende de var apple store güncellemeleri aşırı yavaş m.h arayıp sorunu söylüyorum hattınızda sorun yok deyip geçiştiriyorlar

• İos 14 sürümü yeni çıkmış, yavaş olması normaldir, dünyanın heryerinden milyonlarca kişi güncelleme indirdiğini düşünün.
    Mesela 1-2 ay sonra böyle yavaşlık göremezsiniz

• Bilemiyorum ama daha önce takır tukur indirme yapıyordu ama sanırsam sizin dediğiniz mantıklı geldi onunla da alakalı olabillir @november27

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

İos 14 sürümü yeni çıkmış, yavaş olması normaldir, dünyanın heryerinden milyonlarca kişi güncelleme indirdiğini düşünün.
    Mesela 1-2 ay sonra böyle yavaşlık göremezsiniz

ios 14 yeni çıkmasıyla ne alakası var 1 hafta öncesine kadarda ios 14 vardı vodafone mobil veri çatır çatır iniyordu şimdi vodafone da sorun var wifide sıkıntı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elinin ayarı olmayan işgüzar bir Vodafone çalışanı bu duruma getirmiş diye düşünüyorum. 2 haftadır aynı problemi yaşıyorum. Gerek "yetkisiz" mh, gerek mail yoluyla iletişim halindeyim. Umarım çözüme kavuşturulur. Telefonu sıfırladım ve hiçbir uygulama da yükleyemiyorum. VPN hizmetlerine de güvenemediğim için kaldım öylece.

• Son yöntem olarak Adguard Pro programının DNS özelliğini kullandım sorun çözüldü. Bu bölümde Herhangi bir DNS sunucusuyla bağlanınca beklediğim hızda indirme yapabildim. Gelin görün ki Vodafone tarafında bunu anlatabileceğimiz birisi yok.

• vpn veyahut dns yoluyla yapılabildiğine göre sorun Vodafoneda umarım en kısa sürede çözülür

• Hawk28 H kullanıcısına yanıt
    Bi şekilde iletmemiz lazım yoksa çözmezler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun apple kaynaklıymış ve düzeldi.
  • ougzahn kullanıcısına yanıt
    Nasıl düzeldi hocam? Aynı sorun yeni aldığım iphone 11 de var. Google uygulamasını 15 dakikaya indirebildim
  • vodafone ev interneti olan herkes bu sorunu yaşadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.