Şimdi Ara

Appcrash Hataları Vista 32 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yavaş yavaş her uygulamada appcrash isimli hatayı almaya başladım.
    Önce oyunlarda şimdi de arada bir explorer da.

Google da aradım. Bununla ilgili çok ibare var ama reel bir çözüm yok.
    Çözümü ile ilgili bilgisi olan var mıdır?

• walla aynısını bende alıyorum ama bir cozum bulmus degilim
  • Yok mu bunun çözümü arkadaşlar.
    Bir yardım.
  • up
  • çözümü recovery ile format...bende de aynı hataları veriyordu.ne yaptımsa düzelmedi.sonunda formatladım toshiba laptobu.selam ve sevgiiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdo_38

çözümü recovery ile format...bende de aynı hataları veriyordu.ne yaptımsa düzelmedi.sonunda formatladım toshiba laptobu.selam ve sevgiiler.

Fakat bu olay bundan önceki vista yüklediğimde de olmuştu.
    Şimdi yine formatlayıp yüklesem aynı sıkıntı %90 olacak gibime geliyor.
  • aynı sorun bende de var
    bir ara o hatayı çok almaya başlamıştım, sonra windows'u güncelledim hata almaz oldum (nedendir ben de bilmiyorum)
    sonra bi daha güncelledim hatayı yine almaya başladım :)

yani gerçekten ilginç bi sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman bir kere güncelleyip yeni iki güncellenmenin çıkmasını bekleyeceğiz.

Adam edemedilerşu vistayı.
    Service pack da çözmüşlerdir inşallah bu olayı.

quote:

Orjinalden alıntı: 9xgame

aynı sorun bende de var
    bir ara o hatayı çok almaya başlamıştım, sonra windows'u güncelledim hata almaz oldum (nedendir ben de bilmiyorum)
    sonra bi daha güncelledim hatayı yine almaya başladım :)

yani gerçekten ilginç bi sorun
  • güncelleme ile çözülebilen bir durum değil 400 mb güncelleme yaptım olmadı trojen spy antivirüs programlarını denedim olmadı en temizi format gibi gözüküyor çünkü yurt dışı kaynaklı bir çok forumda da aradım reel bir çözüm çıkmamış... ayrıca arkadaşın biri tekrarlayacan demiş sanırım 2 3 gün oldu herhangi bir tekrar durumu görmedim cünkü donanımsal veya işletimsel değil yüklediğimiz programlar ile alakalı birseymiş genel kanı bu
  • Arkadaşlar bu tarz şikayeti olan arkadaşlar işlemciyi default ayarlarıyla (o/c siz) bir iki gün denesinler. İhtimaller arasında O/C de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERIM -- 22 Eylül 2008; 19:43:19 >
  • Merhaba Arkadaşlar..

Şimdiden Söyliyim Bu hata bende Formatla geçmedi....

Bu hata bendede vardı.İlk önce alocol die program yüklemiştim..Sonra pc bie anda kapandı..Açıldığında ekran çizik çizik oldu..Daha sonra kendi kapadı..Bende format attım format attıktan sonra Sp1 yüklemekti ilk işim fakat APPCRASH hatası verdi..Daha sonra internette çözümünü alamadım bulamadım..Sonra İnternet Explorer a da Aynı sorun ortaya çıktı..Daha sonra internete giremiomdum mozilla yükledim..İnternete mozilladan giriodum..Daha sonra mozilladada aynı sorun çıktı..Sonra Chrome Yükledim.Chrome kullanıyorum bende işte..VE Bu Hata FORMATLADA geçmedi..2 kez üs üste formatladım pc yi geçmedi..Artık son çare HDD yi biçimlendiririm..
  • internette araştırdım ve sorun için yazılan butun çözümleri denedim ama sonuç alamadım sonunda sorunu .exe ve .dll dosyasını silmede buldum ekranda cıkan hatanın altında ayrıntılar olucak orda hata modul adı ve uygulama adı geçiyor orada yazılan dosyaların butun uzantılarını, programın kendisini ve .dll dosyasını (eğer windows için önemli bir .dll değilse) silince sorun kalkıyor en azından benim ki çözüldü bilgisyarım da hiçbir dosyaya giremiyordum bu hata yuzunden..dll dosyasını silmede sorun yaşarsanız eğer unlocker adlı programla istediğiniz dosyayı silebilrisiniz,umarım size de yardımı olur.Başına gelmeyen bilemez cok gıcık bir durum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.