Şimdi Ara

Appiah'a 3 Maç Ceza Verildi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: doors

quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Semihin gecen sene kaldirilan cezasina sayin.....

hobaaaa bu iyiydi....

awtarına hastayım bu arada

Sagolasin renkdas...Daha iyileri sana olsun

• Bakalım tahkim kurulu ne verecek. Önemli olan tahkimin kararı ne olacak.
  • bu ne salakça bir durum. ortada kafa atma yok hakem der tokat attığı için kırmızı verdim. körler sağırlar birbirini ağırlar oldu canım sizim için 5 maç verelim ama sizi yine tatmin etmez.bu kadarıda saçmalık
  • Her zamanki tarifeyi vermişler neden büyütülüyor anlamıyorum. 3 maç ceza verilir, itirazda bulunulur ve ceza 1 ya da 2 maça iner, hatta geçen sezon Semih örneğinde olduğu gibi 3 maç cezanın tümden affı da olabilir.
  • ulusoy orayi burayi opmekten bikmadimi yaw
  • az bile
  • siz böle komplo teorileri kurun diye ceza verdiler zaten,keyifle izliorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

fener yönetimi ve medyasının hücum borusunu çaldığı an bu andır !!!
    zavallı Ulusoy'a neler diyecekler şimdi. Ne komplo teorileri havada uçuşacak. Ne biçim savunma mekanizmaları üretilecek. En iyisi kenara çekilip seyretmek

senin gibi insanlara sinsi derler bizim buralardada hiç sevmezler iyiki seni tanımıyorum çevremde değilsin başım belaya girerdi nerde komplo teorisi üreten varsa bulunduğu makamı fenerbahçe aleyhine düşmanlık olarak kullanan varsa allah belasını versin zavallı ulusoymuş zavallı sensin asıl bir kafanda idirak edebilsen senin gibi insanlar olmasa hapisanelerin yarısı boş olurdu .

cezaya gelince
    Bu tür cezaların herkes tarafından daha iyi anlaşılabilmesi için TFF bu cezaları hangi kritere göre verdiğini kamuoyuna açıklamalıdır. Böylece verilen cezalar keyfe göremidir değilmidir anlaşılır. Cezalarda bir takım yetkililer inisiyatif kullanıyorlarsa buda bilinmeli ve bu kişilerce açıklanmalıdır. Kapalı kapılar ardından yönetim olmaz.

• ceza almamak için senin gibi insanlara da ne dendiğini buraya yazmayayım da, onu senin zevkine bırakayım ! Beni nerede sevip sevmedikleri de umurumda değil, çünkü yağcı ve kaypak bir insan değilim, kimseye kendimi sevdirmek gibi bir kaygım yok. "İyi ki çevremde değilsin başım belaya girerdi" sözlerin için de bana sanal kabadayılık yapma, istediğin zaman adresimi vereyim veya sen ver de başın nasıl belaya giriyor bana uygulamalı olarak gösterirsen sevineceğim. Boş tehditlerini git buradaki bebelere savur ve dikkatli yazmaya da gayret et, benim sana terbiye vermeye niyetim yok !
    TFF bu işleri bilmiyor, bir sen biliyorsun da kriterlerini sana açıklayacak. Kendini harcatma buralarda da bence federasyona koş ve bu işi ben bilirim, bundan sonra cezaları ben belirleyeceğim de ! Yok kapalı kapılar ardında olmazmış da, senin keyfin gelecek diye istersen taksim meydanında yapsınlar toplantılarını ve senden de icazet alsınlar bari !

quote:

Orjinalden alıntı: oguzskr

quote:

fener yönetimi ve medyasının hücum borusunu çaldığı an bu andır !!!
    zavallı Ulusoy'a neler diyecekler şimdi. Ne komplo teorileri havada uçuşacak. Ne biçim savunma mekanizmaları üretilecek. En iyisi kenara çekilip seyretmek

senin gibi insanlara sinsi derler bizim buralardada hiç sevmezler iyiki seni tanımıyorum çevremde değilsin başım belaya girerdi nerde komplo teorisi üreten varsa bulunduğu makamı fenerbahçe aleyhine düşmanlık olarak kullanan varsa allah belasını versin zavallı ulusoymuş zavallı sensin asıl bir kafanda idirak edebilsen senin gibi insanlar olmasa hapisanelerin yarısı boş olurdu .

cezaya gelince
    Bu tür cezaların herkes tarafından daha iyi anlaşılabilmesi için TFF bu cezaları hangi kritere göre verdiğini kamuoyuna açıklamalıdır. Böylece verilen cezalar keyfe göremidir değilmidir anlaşılır. Cezalarda bir takım yetkililer inisiyatif kullanıyorlarsa buda bilinmeli ve bu kişilerce açıklanmalıdır. Kapalı kapılar ardından yönetim olmaz.

• Tahkime gidilir tahrikten dolayı ceza 2 maça iner.
    Bence normalide 2 maçtır.
  • quote:

çünkü yağcı ve kaypak bir insan değilim, "

quote:

zavallı Ulusoy'a

bu ne yaman çelişki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 10 Ağustos 2006; 18:04:31 >
  • ben orda kafa atıldığını görmedim.biri bana şu kafayı göstersin yaw.hakem bile tokat yazmış siz hala kafa diyosunuz.ayrıca ben tokatıda görmedim.demek ki lig tv yanlış maçın görüntülerini izlettirdi bize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

efescup ta kim kart görüpte lig maçıncda cezalı olmuş sayıldı bu doğru olamaz hangi aklı selim insan verdi bu kadrarı
    ey büyük allahım sen bizi

SABRİ'YE HAZIRLIK MAÇI CEZASI!..

Galatasaray'ın genç Yıldızı Sabri Sarıoğlu'na, Antalya'da düzenlenen 4. Efes Cup'ta, Spartak Moskova ile oynanan karşılaşmada gördüğü Kırmızı Kart nedeniyle, PFDK tarafından iki maç ceza verildi.. İşte Detaylar..

G.saray'ın Efes Cup Turnuvası'nda Spartak Moskova ile yaptığı özel maçta kırmızı kart gören ve hakeme "lisanen hakaret eylemi" yapan Sabri'ye iki maç oynamama cezası verildi.
    ********************************************************************************************
    İliç'e 2 maç ceza !..
    17 Ocak 2006, 19:54

Kurul, 9 Ocak'ta Antalya'da Galatasaray ile Beşiktaş takımları arasında oynanan Efes Cup Turnuvası maçındaki sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle İliç'i 2 maçla cezalandırdı.

• quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben orda kafa atıldığını görmedim.biri bana şu kafayı göstersin yaw.hakem bile tokat yazmış siz hala kafa diyosunuz.ayrıca ben tokatıda görmedim.demek ki lig t v yanlış maçın görüntülerini izlettirdi bize.

Hocam kafa atamadı
    Atmaya teşebbüs etti. Görüntülerde kafasını aşağıya doğru eğdiriyor. Fakat kafası Emre'ye çarpmıyor.

Didişirlerken eliyle ittirmek amacıyla yüzüne falan vurmuş olabilir. Yardımcı hakemde bunu gördüyse kafayla temas olmadığı için onu söylemeyip sadece tokat attı demiş olabilir.
  • ne alaka

quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

çünkü yağcı ve kaypak bir insan değilim, "

quote:

zavallı Ulusoy'a

bu ne yaman çelişki

• Tek kelime yeterli bu duruma:
    ÇÜŞ!
  • itiraz sonrası iki maça iner. bu da normal bir ceza pozisyon için.
  • Ya tamam verilsin 3 maç problem değil ama tüm sezon aynı uygulama olsun. Ayrıca E.Toraman'ın o olayda hiç suçu yokmuş gibi ceza verilmemesi de ayrı bir yanlış. Ama görürsünüz bu olay buralarda bitecek. Aynısını yapan oyuncular en fazla 2 maçla yırtacak. Fenerbahçe'ye olduğu için değil ilerde kesin çifte standart olacağı için kızıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben orda kafa atıldığını görmedim.biri bana şu kafayı göstersin yaw.hakem bile tokat yazmış siz hala kafa diyosunuz.ayrıca ben tokatıda görmedim.demek ki lig t v yanlış maçın görüntülerini izlettirdi bize.

Hocam kafa atamadı
    Atmaya teşebbüs etti. Görüntülerde kafasını aşağıya doğru eğdiriyor. Fakat kafası Emre'ye çarpmıyor.

Didişirlerken eliyle ittirmek amacıyla yüzüne falan vurmuş olabilir. Yardımcı hakemde bunu gördüyse kafayla temas olmadığı için onu söylemeyip sadece tokat attı demiş olabilir.

hocam normalde bu tür durumlarda yani görüntülerin belirleyemediği ve hakeminde ne olduğuna karar veremediği durumlarda.iki oyuncununda ifadesinin alınması lazım.ama emre'ye de ceza verseler.sesimiz çıkmaz.çünkü ikiside birbirine kabadayılık yaptı.

• Neyse herseyin bi ilki olcaktır umarım, bu cezalar dier takımlar icin de gecerli olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.