Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Apple 12W Orijinal Güç Adaptörü/ Şarj Cihazı Satın Al 4 Eylül 2021 01:44 1 1 Apple 12W Orijinal Güç Adaptörü/ Şarj Cihazı Merhaba, Apple 12W güç adaptörümü artık ihtiyacım kalmadığı için satmaya karar verdim. Ürünü apple tr sitesinden aldım. Kutusunu attım fakat faturası durmaktadır. Hala üzerinde jelatini durmaktadır. Sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. iPad imi ve Iphone umu hızlı şarj etmek için sürekli kullandığım cihazdır. Bataryaya zarar vermeden hızlı şarj etmek için en iyi ve uygun fiyatlı Apple ürünüdür. Alıcısına hayırlı olsun. Sıfırdan farkı yoktur. Sıfırının fiyatı 187 TL den başlamaktadır. Alışverişi elden ya da havale sonrası kargo şeklinde yapabilirim. Kargo işlemini sadece yurtiçinden yapabilirim. Alıcı ödemeli olarak yollayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anker Atom PowerPort PD 1 Type-C 30W Ducky Shine 7 Gunmetal Rgb Cherry Mx Red Türkçe Mekanik Klavye Apple 12W Orijinal Güç Adaptörü/ Şarj Cihazı Steelseries Arctis 9 Wireless ve Bluetooth 7.1 (22 AY GARANTİLİ)