Bildirim
Apple, 15 yıl sonra Magic Mouse'un tasarımını yeniliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tasarım güze hoş gelsede, kullanımı bileklerde bir süre sonra ağrı yapıyor.
-
(Sanırım yukarıda bir buluşma gerçekleşti)
Steve Jobs: 15 senede değişmeyen bir şey var mı abi sen söyle?
Sabri Abi: Var, Magic Mouse. Değiştirin lan şu mausu
-
Hayır apple pc alan lar ne hikmetse bu fareyi alıyor okadar berbat ki 3 4 defa kullandım resmen pişmanlık bunu kullananların yarısının sebebi starbucksta görüntü vermek için değilse yazık ellerine parmaklarına sırf apple diye alana lafım yok Allah ıslah etsin...( Apple cihazlarını seven biri olarak yazıyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 15 Aralık 2024; 21:25:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şarj sırasında kullanılmaması aşırı derece saçma neden beklesin ki insanlar farklılaşacağım diye gerek yok.
-
apple ın en rezil ürünü. nihayet yeniliyorlar.
-
Berbat bir mouse gerçekten ama şarj yerimin altta olmasıyla alakası yok. Öyle şarj olurken beklemiyorsun da, tak şarja git bir bardak su al gel çıkar 5 saat kullan o ayrı ama yemişim şarjı! Yahu fare karpal tünel sendromunu tetikliyor uzun süre kullanınca. Logitech MX Master 3 sayesinde iyileştim.
-
hava atacaklar iste yoksa kim niye bunu kullansin.
-
Bu mouse her yönüyle tasarım faciası.
-
Tasarımı görsel olarak belki o kadar kötü değil ama ergonomik olarak tam bir facia. Bu mouse insan eline göre tasarlanmış bir şey değil. 2 yıl kullanma fırsatım oldu oldukça rahatsız edici ele iyi oturmuyor. Bu hangi canlının eli için tasarlandı acaba merak konusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 16 Aralık 2024; 9:27:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 yıldır inovasyon bekleyen sadece adı apple olduğu için deli gibi satan ama her seferinde alanın şikayetçi olduğu, talep edilen meblanın profesyonel mouselara taş çıkardığı vasat mouse.
Neymiş "bilgisayarımda apple olduğundan dolayı aldım." İnsanlar deli deli.
-
Trackpad gibi şahane bir ekipman varken magic mouse çöp tenekelilk
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
15 yıldır inovasyon bekleyen sadece adı apple olduğu için deli gibi satan ama her seferinde alanın şikayetçi olduğu, talep edilen meblanın profesyonel mouselara taş çıkardığı vasat mouse.
Neymiş "bilgisayarımda apple olduğundan dolayı aldım." İnsanlar deli deli. |
Hayır apple pc alan lar ne hikmetse bu fareyi alıyor okadar berbat ki 3 4 defa kullandım resmen pişmanlık bunu kullananların yarısının sebebi starbucksta görüntü vermek için değilse yazık ellerine parmaklarına sırf apple diye alana lafım yok Allah ıslah etsin...( Apple cihazlarını seven biri olarak yazıyorum)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X