Şimdi Ara

Apple, 15 yıl sonra Magic Mouse'un tasarımını yeniliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, 15 yıl sonra Magic Mouse'un tasarımını yeniliyor
    Tamamen yeniden tasarlanmış Magic Mouse bekleyenler için güzel haber; Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın tasarımıyla eleştirilen Magic Mouse’u yenileyeceğini söylüyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Air: Apple'ın en ince telefonu seri üretime girdi

Kullanıcılar, Magic Mouse’un ergonomisini uzun süredir eleştiriyor. Fare, uzun süreli kullanımda rahatsız edici bir tasarıma sahip. Ayrıca, ön tarafta şarj portu için bir yer yok ve şarja takmak için fareyi ters çevirmek gerekiyor. Şarj olurken fareyi kullanmak mümkün olmuyor. Yeni rapor, Apple’ın bu sorunu çözeceğini söylüyor. Ancak, Apple, yalnızca şarj yerini mi değiştirecek yoksa elde tutuşu daha iyi kılacak değişiklikler de yapacak mı henüz belli değil.

Apple’ın Magic Mouse 3’ü OLED ekranlı MacBook Pro modelleriyle birlikte tanıtması bekleniyor.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/12/15/report-new-magic-mouse/

• Hayır apple pc alan lar ne hikmetse bu fareyi alıyor okadar berbat ki 3 4 defa kullandım resmen pişmanlık bunu kullananların yarısının sebebi starbucksta görüntü vermek için değilse yazık ellerine parmaklarına sırf apple diye alana lafım yok Allah ıslah etsin...( Apple cihazlarını seven biri olarak yazıyorum)
  • Tasarım güze hoş gelsede, kullanımı bileklerde bir süre sonra ağrı yapıyor.

• (Sanırım yukarıda bir buluşma gerçekleşti)

Steve Jobs: 15 senede değişmeyen bir şey var mı abi sen söyle?

Sabri Abi: Var, Magic Mouse. Değiştirin lan şu mausu

• Hayır apple pc alan lar ne hikmetse bu fareyi alıyor okadar berbat ki 3 4 defa kullandım resmen pişmanlık bunu kullananların yarısının sebebi starbucksta görüntü vermek için değilse yazık ellerine parmaklarına sırf apple diye alana lafım yok Allah ıslah etsin...( Apple cihazlarını seven biri olarak yazıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 15 Aralık 2024; 21:25:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şarj sırasında kullanılmaması aşırı derece saçma neden beklesin ki insanlar farklılaşacağım diye gerek yok.

• apple ın en rezil ürünü. nihayet yeniliyorlar.

• Berbat bir mouse gerçekten ama şarj yerimin altta olmasıyla alakası yok. Öyle şarj olurken beklemiyorsun da, tak şarja git bir bardak su al gel çıkar 5 saat kullan o ayrı ama yemişim şarjı! Yahu fare karpal tünel sendromunu tetikliyor uzun süre kullanınca. Logitech MX Master 3 sayesinde iyileştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    hava atacaklar iste yoksa kim niye bunu kullansin.

• Bu mouse her yönüyle tasarım faciası.

• Tasarımı görsel olarak belki o kadar kötü değil ama ergonomik olarak tam bir facia. Bu mouse insan eline göre tasarlanmış bir şey değil. 2 yıl kullanma fırsatım oldu oldukça rahatsız edici ele iyi oturmuyor. Bu hangi canlının eli için tasarlandı acaba merak konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 16 Aralık 2024; 9:27:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 yıldır inovasyon bekleyen sadece adı apple olduğu için deli gibi satan ama her seferinde alanın şikayetçi olduğu, talep edilen meblanın profesyonel mouselara taş çıkardığı vasat mouse.
    Neymiş "bilgisayarımda apple olduğundan dolayı aldım." İnsanlar deli deli.

• Trackpad gibi şahane bir ekipman varken magic mouse çöp tenekelilk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.