satıcı çorap satan bir arkadaş, yalnız ısrarla ürünün orjinal olduğunu savunuyor, her yerde 400tl risk alıp denemek isteyen olursa... |
Apple 180TL MagSafe Charger - MHXH3TU/A(Apple Türkiye Garantili)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bayramtrn
Bu mesaj silindi.https://www.facebook.com/berkay.uluk.714
satıcı bu sanırım, sıkıntı şurada sahte satanlar zaten apple türkiye garantili yazmıyor bilerek iade yapılacağı için bu arkadaş ısrarla apple türkiye garantili yazmış, ayrıca orjinal mi sorusuna orjinal demiş ya tutarsa diye sanırım 10 kişi alsa 2 kişi uğraşmayıp iade etmese ordan bakacak ekmeğine sanırım.
-
Uğraşmaya değer mi -
Yani adamın neler sattığı ortada zaten. Orijinal yollayacağına inanıyorsanız ben de orijinal yolluyorum ibanımı atayım isterseniz
-
şu iphoneu görünce alasım geliyor ha. kriptodan parayı vurayım alacam -
quote:
Orijinalden alıntı: the guardian14
şu iphoneu görünce alasım geliyor ha. kriptodan parayı vurayım alacamDevletimiz derin analizler ve derin düşünceler sonucunda ona da vergi getirme kararı aldı iphone un yarısı vergi onun gibi olmasın da ..
Cidden kriptodan gerçekten kazanıyorum amacımda 11 i satıp 12 ye geçmek ve şu vergi meselesi şimdiden can sıkıyor
-
şuan bi k@r yok uzun sürede olcak gibi değil zaten. ev araba almak içşn kasıyorum kendimi. vergiyide tüm devletler bi denetleme peşinde şimdi. bizimkiler ödemeyi bugün yasakladılar ama geri dönecekler. bazı kriptolar pos bile üretiyolar. ödeme sistemine geçen vsr, ödeme kabul eden var. öyle böyle kazanırız bizde -
Geçtiğimiz haftalarda amerikada vergi gelicek dedikodusu bile piyasaları alt üst etti biliyosunuzdur belki
Büyük devletlerin vergi getirceğine ben çok inanmıyorum
Bu arada benim hayallerim ev araba kadar büyük değil şimdilik
-
benim büyğk malesef. 20 bin küsürle girdim ama geç girdim. o xrp zamanında yaktı beni. bozdurdum uçtu sonra. 3 sene bekledim çıkmadı. tam bozdum 1 hafta kadsr sonra baktım popüler olmuş. 3 sene önceki fiyatları geçti şimdi. busefer pes etmeyecem -
quote:
benim büyğk malesef. 20 bin küsürle girdim ama geç girdim. o xrp zamanında yaktı beni. bozdurdum uçtu sonra. 3 sene bekledim çıkmadı. tam bozdum 1 hafta kadsr sonra baktım popüler olmuş. 3 sene önceki fiyatları geçti şimdi. busefer pes etmeyecemTatsız olmuş xrp olayı ..Dava sonucundan sonra ya fırlıcak ya düşcek bakalım bekliyorum ben de
Ben denemek için 500 dolarla girmiştim şuan 1500 dolarla devam ediyorum
Vergi gelirse buna da ben ...
-
gelir muhtemelen. bi açımlamada biz neden burdan ekmek yemiyoruz diye bişey dedi biri siyasilerden. neyse hakkımızda hayırlısı konu çöp olmasın. forumda kriptoyla alakalı bi bölüm yok galiba. aklıma gelmişken bulunayım istekte -
quote:
gelir muhtemelen. bi açımlamada biz neden burdan ekmek yemiyoruz diye bişey dedi biri siyasilerden. neyse hakkımızda hayırlısı konu çöp olmasın. forumda kriptoyla alakalı bi bölüm yok galiba. aklıma gelmişken bulunayım istekte -
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X