Şimdi Ara

APPLE 5 KASA DARBESİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bir haftalık apple 5 imi yanlışlıkla yere dusurdum kasası ust acma tusunun yanından ezılme yaptı cok sukur baska problemı yok ama cok tıtız bırıyım gozume batıyor telefonu kullanmak ıstemıyorum oyuzden yaptırmam lazım bu kasa dıkkat ettıgıme gore ust yanlar ve alt olarak bırbırınden ayrı gozukuyor acaba sadece ust kısmı degıstırme sansımız yokmu lütfen yardımcı olun.

kırmızı çizgi içine aldıgım kısım değişmesi gereken hasarlı kısımdır.
    (resim temsilidir)

APPLE 5 KASA DARBESİ YARDIM

• hocam tum kasanın degsmesi lazım. Saints computer kasayı degıstırıyordu. Arayıp fıyat alabılırsınız. Gecmıs olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FarukBurs F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana tavsiyem degiştirme çünkü sonuçta telefonu sökecekler orijinali bozacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer telefon teleservice garantili ise kronik arıza vermesini bekle ( power tuşu arızası vs. ) garantiye verir yenisini alırsın.
  • carfoursadan aldım ne garantisi oluyor bilmiyorum ama dedıgınız cok mantıklı
  • Dediğiniz mantıklı fakat türkiyedeki servislerimiz malesef işin içinden sıyrılmak için darbeyi bahane edip telefonunuzu ücret karşılığında yenisiyle değiştirecekler büyük ihtimal. Forumdan da başına gelen çok. Apple store açılınca oraya götürmenizi tavsiye ederim. Ölü piksel vs varsa beklemeden hemen değiştirirsiniz :)
  • kasanın ayrı parçaları yok dostum, tek bir parça halinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.