Şimdi Ara

Apple, AirPods'ları mağazada güncelleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, AirPods'ları mağazada güncelleyecek
    Apple, AirPods, AirPods Pro ve AirPods Max için yeni yazılım güncellemesini sundu. Kullanıcılar, AirPods’larını iPhone, iPad veya Mac üzerinden kablosuz olarak güncelleyebiliyor ancak Apple cihaza sahip olmayan kullanıcılar için yeni yazılımı yüklemenin bir yolu yok. Güncellenen AirPods yazılım desteği dokümanında Apple’ın bu durumdaki kullanıcılar için bir önerisi göze çarpıyor: AirPods’u güncellemek için Apple Store veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı’nı ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Gelecekteki AirPods'lar bulunduğunuz ortamı algılayabilecek

Apple: AirPods'u güncellemek için randevu alabilirsiniz

Apple, “yakınınızda Apple cihazı yoksa, yazılım güncellemesi için Apple mağazaları veya yetkili servisten bir randevu alabilirsiniz.” diyor. Şirketin bu tavsiyesi çok ilginç gelebilir; AirPods’u olan birinin zaten bir Apple cihaza sahip olduğunu, Apple ekosisteminde olduğunu düşünebilirsiniz ancak Android telefon ve Windows PC kullanıcıları için AirPods güncellemelerini almanın tek yolu. Apple, Android cihazlar için şu anda yalnızca Beats uygulamasını sunuyor.

Tüm AirPods'lar güncellendi

Apple, AirPods’ları ara ara güncelliyor ancak sürüm notları belirtmediğinden hangi hataların düzeltildiği, yenilik gelip gelmediği soru işareti olarak kalıyor. AirPods’ları Apple cihazlardan bile güncellemek pratik değil; WiFi’a bağlı bir Apple cihazın yakınında ve şarjdayken otomatik olarak güncelleniyor. Bluetooth menüsünde listelenen AirPods yanında “i” butonuna dokunarak yazılım sürümünü kontrol edebiliyorsunuz. Güncel sürüm; AirPods Pro 2. nesil, AirPods Pro ve AirPods 2 ve 3. nesil, AirPods Max için 5E133. AirPods 1. nesil için 6.8.8.

Kaynak:https://support.apple.com/en-us/HT213317
    Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/04/11/airpods-apple-store-firmware-update/

• Airpods ların öyle iyi bir ses kalitesi yok, ergonomisi daha iyi olan modeller var. Airpods tercih edilmesinin tek nedeni diğer apple cihazlarla mükemmel bir uyumla çalışması. Apple cihazı yoksa niye gidip AirPods alır bir insan anlamak güç.

• Katılıyorum android kullanıcısıyım Soundpeats Air 3 aldım memnunum arkadaşımda airpods 2 mi ne var aralarında bir fark yok.

• Aman ne büyük hizmet.
    Sony kulaklığım var. Samsung cihazıma bağlayarak güncelliyorum. Huawei saatim ile de gayet uyumlu çalışıyor. Hepsini bir yere gitmeden oturduğum yerde güncelliyorum.
    İpad’ım var bilgisayar a bağlamadan güncelleyemiyorum. Cihaz kendini güncellerken her şeyi siliyor ve hata veriyor. Bilgisayar olmadan güncellemiyor.
    O kadar para ver güncellemek için Apple mağazası ara.
    Ha..

• Kimse size alın dedi mi, kullanın veya güncelleme için mağaza arayın dedi mi? Olmayan ürünün bile tatavasını yapıyorsunuz ya. ????

• Çok müzik dinleyen biriyim telefon firmaları içinde aynı kalitede olupta 1/3 fiyatına kulaklık yok olanlarda aynı kalite değil apple kullanıcısı olarak çok memnunum müzik kulağımda aşırı değil herkes kadar seviyorum anlamak mümkün değil demişsinizde insanlar sizin aldığınız ucuz kulaklıktan almak zorunda değil ki her markanın kulaklığını aldım ya telefonla konuşurken sıkıntı ya ses kalitesi vasat vs vs. İyikide apple alıp kullanıyorum ve seviyorumda tek rakibide huawei oda aynı fiyata satıyor nerdeyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.