Şimdi Ara

Apple Alacağım Tavsiyeleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam daha iPad'i bilmeden almanız çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuGeHoRRoR

quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Ipad için nden pc lazım? Önemli birşey değilse 100 tl civarı masaüstü alacağım.minibook + ıpad e param yetmiyor. Laptop veya minibook son çarem nedeni ise genelde elde taşıyacak ve kablolarla uğraşamayacak olmam... E book, film ve minecraft gibi oyunlar kafi bana :) cevaplarınız için sonsuz teşekkürler

iPad için yazılım güncellemelerini bilgisayarınızdan yapmak zorundasınız ki bunun için itunesin desteklediği minibook alabilirsiniz 100 liralık bir minibook itunes kaldırırmı onu bilemem malesef.

Win 7 veya xp Masaüstü desteklemiyor mu ? Minibook zorunluysa ipad almam çok gereksiz o fiyata laptop almak daha mantıklı olur o zaman. Yorumun için teşekkürler saygılar.

destekliyor fakat tam anlamıyla sistem gereksinimlerini araştırırsan sevinirim bende bilmiyorum.
    Senin için en kararlı olan laptop almandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Hocam daha iPad'i bilmeden almanız çok saçma.

Hocam iyi günler. Take teknik olarak biliyorum fakat bu itunes kafamı karıştırdı. Bununla ilgili rehberde bulamadım. Tablette ısrarcıyım çünki günüm dışarıda geçecek mesela metroda giderken laptop açmam imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam iyi günler. Take teknik olarak biliyorum fakat bu itunes kafamı karıştırdı. Bununla ilgili rehberde bulamadım. Tablette ısrarcıyım çünki günüm dışarıda geçecek mesela metroda giderken laptop açmam imkansız.

Öncelikle iPad iOS işletim sistemi kullanır. iOS 5 ile artık bilgisayardan tamamen bağımsız olarak sistemi yönetirsiniz. Bilgisayara gerek kalmaz. Sadece JB yapmak için gereklidir ki 5 dakikalık işlem için birinden bir bilgisayar gereklidir ki zaten bütün kullanıcılar JB yapmaz. Gelelim konumuza. iPad'de AppStore vardır. Buradan istediğiniz uygulamayı indirirsiniz. Çok çok genel bir bilgilendirme yaptım.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle iPad iOS işletim sistemi kullanır. iOS 5 ile artık bilgisayardan tamamen bağımsız olarak sistemi yönetirsiniz. Bilgisayara gerek kalmaz. Sadece JB yapmak için gereklidir ki 5 dakikalık işlem için birinden bir bilgisayar gereklidir ki zaten bütün kullanıcılar JB yapmaz. Gelelim konumuza. iPad'de AppStore vardır. Buradan istediğiniz uygulamayı indirirsiniz. Çok çok genel bir bilgilendirme yaptım.

Teşekkürler hocam. Genelde olsa aklıma takılan soruları domino etkisiyle yok etti :) zaten jb yapmayı düşünmüyorum orjinali yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayar deneyimi dururken ipad kesinlikle ihtiyaçlarını karşılamaz, normal laptop ağır geliyorsa bir ultrabook almanı tavsiye ederim.
  • iPad o kadar gerekli bir sey degil. Kesinlikle bir laptop un ya da masaüstün olmalı.
    iPad i 32 gb almalısın. Cogu oyun 100 200 megabayt olsa da oynamak isteyeceğin oyunlar 1 2 gb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.