Şimdi Ara

Apple Alacağım Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple New 4g 32 veya 16 gb tablet almayı düşünüyorum. Masaüstüm sıktı attım. Laptop alacaktım ağır ve gereksiz geldi. Tableti oyun, film, e book ve internet için alacağım sizce ise yarar mi? Apple in işletim sistemine chrome veya xp oyunları atıp kullanabiliyor muyuz? Yoksa kendi oyunlarımı var? Apple new e multi media klavye takabiliyormuyuz? Androit mi yoksa apple mi daha iyi olur ? Farkları nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuGeHoRRoR -- 1 Eylül 2012; 17:57:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Su an kullanabileceğiniz herhangi bir bilgisayarınız yoksa önce onu almaya bakın. iPad i kullanmak icin bilgisayara ihtiyacınız olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuGeHoRRoR

Apple New 4g 32 veya 16 gb tablet almayı düşünüyorum. Masaüstüm sıktı attım. Laptop alacaktım ağır ve gereksiz geldi. Tableti oyun, film, e book ve internet için alacağım sizce ise yarar mi? Apple in işletim sistemine chrome veya xp oyunları atıp kullanabiliyor muyuz? Yoksa kendi oyunlarımı var? Apple new e multi media klavye takabiliyormuyuz? Androit mi yoksa apple mi daha iyi olur ? Farkları nelerdir

Arkadaşim eğer şu an evde halihazirda bir bilgisayarin yoksa bilgisayar edinmeden alma derim ayrica ipad'e yalnizca appstoreda bulunan oyunlari yükleyebilirsin appstore'un içeriğine internetten ulaşabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

Su an kullanabileceğiniz herhangi bir bilgisayarınız yoksa önce onu almaya bakın. iPad i kullanmak icin bilgisayara ihtiyacınız olacak.

Internet cafeden halledemezmiyim? Pc den geriye kalan tel şey hdd . Pc neden gerekiyor? Androit tavsiye edermisiniz? Hangisini tercih etmeliyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

Su an kullanabileceğiniz herhangi bir bilgisayarınız yoksa önce onu almaya bakın. iPad i kullanmak icin bilgisayara ihtiyacınız olacak.

Internet cafeden halledemezmiyim? Pc den geriye kalan tel şey hdd . Pc neden gerekiyor? Androit tavsiye edermisiniz? Hangisini tercih etmeliyim?

Android tablet alacaksanız nexus 7'ye bakın. Android tabletler icinde en iyisi o bence. Tabii ki ben asla android tablet almam. iPad varken ama siz bakın yine de İnternetten videolarını izleyin iPad ile karşılaştırın. Bilgisayar gerekiyor çünkü cihazınıza film, müzik, vb. Atmak icin iTunes adlı uygulamayı yüklemeniz gerekir. Cihazinizla ilgili yapacağınız yazılım müdahaleleri icin de iTunes sart. Internet cafeden falan olmaz bu isler. Sadece sizi idare edebilecek bir bilgisayar yeterli iPad almanız icjn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 1 Eylül 2012; 18:10:37 >

• Karar kıldım ipad alıyorum. 16 gb yeter mi sizce ? 32 aradaki egzot farkına değer mi? Ucuz bir yer veya site biliyor musunuz?

• bilgisayar almadığın için pişman olacaksın
  • Kesinlikle önce bilgisayar sonra iPad
  • Ipad iyi hoş ama kesinlikle bilgisayar ihtiyacını karşılamaz hocam.Hata yapmayın..
  • quote:

Karar kıldım ipad alıyorum. 16 gb yeter mi sizce ? 32 aradaki egzot farkına değer mi? Ucuz bir yer veya site biliyor musunuz?

16 gb bence ipad için yetersiz 32 gb iyidir.Ama bende arkadaşlara katılıyorum bilgisayar almadığına pişman olursun,iyi düşün.

• Staja başlayacağım. Bu yüzden hep dışarıda olacağım. Bu yüzden lazım dı Bilgisayar eğer sadece güncelleme için lazımsa ucuz bir pc alayım idare edermi sizce ? 100 tl civarı. Yok derseniz notebook düşüneceğim. Yardım eden herkeze sonsuz teşekkürler

• Bence de bir bilgisayar şart hocam..

• Git bir tane minibook al üstüne birde iPad ısını görür

• bende biraz araştırdım.

Vodafone 24 ay 4 GB internet + 64 GB New Ipad Almaya karar verdim.

4 GB internet 39 TL x 24 = 936 TL

64 GB New Ipad = 1680 TL ye geliyor.

Vatanda şu an %25 indirimle 1972 TL

Gayet iyi gibi duruyor.

Operatörler arasında en cazip bu geldi gözüme.
  • Ipad için nden pc lazım? Önemli birşey değilse 100 tl civarı masaüstü alacağım.minibook + ıpad e param yetmiyor. Laptop veya minibook son çarem nedeni ise genelde elde taşıyacak ve kablolarla uğraşamayacak olmam... E book, film ve minecraft gibi oyunlar kafi bana :) cevaplarınız için sonsuz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuGeHoRRoR -- 2 Eylül 2012; 12:29:17 >
  • quote:

Ipad için nden pc lazım? Önemli birşey değilse 100 tl civarı masaüstü alacağım.minibook + ıpad e param yetmiyor. Laptop veya minibook son çarem nedeni ise genelde elde taşıyacak ve kablolarla uğraşamayacak olmam... E book, film ve minecraft gibi oyunlar kafi bana :) cevaplarınız için sonsuz teşekkürler

iPad için yazılım güncellemelerini bilgisayarınızdan yapmak zorundasınız ki bunun için itunesin desteklediği minibook alabilirsiniz 100 liralık bir minibook itunes kaldırırmı onu bilemem malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

bende biraz araştırdım.

Vodafone 24 ay 4 GB internet + 64 GB New Ipad Almaya karar verdim.

4 GB internet 39 TL x 24 = 936 TL

64 GB New Ipad = 1680 TL ye geliyor.

Vatanda şu an %25 indirimle 1972 TL

Gayet iyi gibi duruyor.

Operatörler arasında en cazip bu geldi gözüme.

Hocam ben de opertorlerden almak için kısa bir araştırma yaptım. 3G hızlarında operatoler arasında uçurum olduğunu anladım. İsim vermiyorum operatörün birisinde ipaddeki dual carrier özelliğini efektif olarak kullanabildigini ve kullanıcıların bu sebeple 2-3 kata varan hız farkı tespit ettiklerini okudum. Hatta bu sebeple 4GB kotanın kolayca bittiğini falan yazmışlar. 2 senelik kontrat göz önünde bulununca fiyattan ziyade hız farkını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
    Ben yeni iphone çıktıktan sonra ödemeleri hala bütçeme uygun olursa ikili kombo yapmayı planlıyorum.

• iPad bilgisayar olmadan zor ya bence. Her şeyin ilki laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Ipad için nden pc lazım? Önemli birşey değilse 100 tl civarı masaüstü alacağım.minibook + ıpad e param yetmiyor. Laptop veya minibook son çarem nedeni ise genelde elde taşıyacak ve kablolarla uğraşamayacak olmam... E book, film ve minecraft gibi oyunlar kafi bana :) cevaplarınız için sonsuz teşekkürler

iPad için yazılım güncellemelerini bilgisayarınızdan yapmak zorundasınız ki bunun için itunesin desteklediği minibook alabilirsiniz 100 liralık bir minibook itunes kaldırırmı onu bilemem malesef.

Win 7 veya xp Masaüstü desteklemiyor mu ? Minibook zorunluysa ipad almam çok gereksiz o fiyata laptop almak daha mantıklı olur o zaman. Yorumun için teşekkürler saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.