< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 3 Haziran 2019; 13:21:29 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 3 Haziran 2019; 13:21:29 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzun vadede mini 4 alınmaz çünkü 2015 model , çıkışından itibaren iPad ortalama 5-6 yıl rahat kullanım sağladığını düşünürsek 3 yıl olmuş zaten, ayrıca pahalı, yeni iPad 2018 veya 2017 model fiyat/performans olarak çok iyi, 2018 de kalem desteği var ama o ekranda kalem ile çalışmak mantıklı gelmiyor, kalem ile çalışılacaksa kesinlikle pro alınmalı. Boyut için mini tercih edilecekse de yeni model beklenmelidir.
|
Aslında işin felsefesi şu, adamın bilgisayara ihtiyacı var. 2000 liraya alacağı bilgisayar çöpten öte olmaz. Ama 2000 liraya aldığı iPad onu 5 yıl sorunsuzca götürür. Bu noktada kafadaki soru iPad bilgisayarın yerini alabilir mi? Tabii ki tam anlamıyla alamaz. Ana standart bir kullanıcı için, fiyat performans ürünüdür.
iPhone iPad olayına gelince şu an dediğiniz gibi bir kombin var bende. iPhone ve MacBook. Ama iPad mini veya iPad 2018 almayı düşünüyorum. Tamam tüm işlerimi MacBook da hallediyorum ama. Ben öğretmenim elimin altında ders kitaplarımı okumak, ofis çalışmak için cihaz olması gerekiyor. Bu işler iPhone ile de yapılıyor ama pil nereye kadar dayanacak. Hem de cihazın ömründen yemeye ne kadar. Ayrıca iPad de olan uygulamaların (benim kullandığım) bir kısmı iPhone da yok maalesef |
Yeni video koydum. iPad’imde neler var diye. Kullanmış olduğum bu programları sırayla anlatacağım.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|