Bildirim
Apple app.Store uyg. nı kontrol ediyormu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir - 7 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sprt06
Arkadaslar sormak istediğim Apple iTunes Store a uygulamaları koymadan önce zararlı bir uygulama olup olmadıgını kontrol ediyor mu?
Ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sprt06
Arkadaslar sormak istediğim Apple iTunes Store a uygulamaları koymadan önce zararlı bir uygulama olup olmadıgını kontrol ediyor mu?
%99.9 güvenli tüm uygulamaların.
App Store en güvenli uygulama mağzası. -
Tabi ki ediyor ve uygulamalara +18 uyarı yazılarının eklenmesini sağlıyorlar. Karşınıza çıkmıştır cinsel içerikli uygulamalarda ve indirme uygulamalarında 18 yaş sorusu soruyor telefonumuz bizlere.. -
İste bunun için içim rahat. Adamlar gercekten guzel çalışıyorlar.
Neden böyle bir konu actım derseniz gecen gün android işletim sistemli Samsung u olan bir arkadasım virüs yüzünden komple telefonuna format attı. Bütün tel defteri falan gitti tabiki. İş konusunda TR genelinde çalıştığımızdan tel defterinin gitmesi kötü oldu -
cok detayli kontrol ediliyor. eger bug veya hile varsa yayimlama talebi reddediliyor. -
Gelde iPhone u sevme :) inanın ben karizmasından daha çok kalitesi ve güvenirlilik konusunda hayranim iPhone a :) -
Zaten apple store a uygulama atabilmek icin 100$ SDK parasi odemek zorunda developer hesabi olan uyeler virus icin 100 dolar vermezler ayrica mac os ve iOS icin virus fazla yok piyasada ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sasmora
Zaten apple store a uygulama atabilmek icin 100$ SDK parasi odemek zorunda developer hesabi olan uyeler virus icin 100 dolar vermezler ayrica mac os ve iOS icin virus fazla yok piyasada ;)
100$ işi iyiymis gercekten. Çamurdan olsun Apple olsun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X