Şimdi Ara

##APPLE ATI'Yİ SEÇTİ NVIDIA'DA MORALLER BOZULDU## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ula şu son 1 senedir nvidia fanlarının çektiği zulmü kimse çekmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

İLK ADIM grafik çözümlerinde olmuş bunun devamında platform olarak AMD yi tercih ederlerse Intel'in hali komik olur

sanmıyorum hocam intel ile ciddi anlaşmları var ve bu firmalar kısa vadede anlaşmalar yapmaz ...

APPLE gtx 460 için ne düşünüyor acaba gtx 460dan sonra, piyasadan çekmesin ürünleri iphone 4 misali

Intel ile anlaşmaları olmaları hiçbirşey ifade etmez çünkü anlaşmaları çok uzun vadeli yapmıyorlar, Bulldozer işlemciler sebebiyle birdahaki nesilde AMD işlemcilere geçecekleri belirtilmişti daha önceki haberlerde

• doğru söylüyon hocam ya nvidia sevenlerine amma çok zulm etti
    tantımda bastı maket kartı herkesi kandırdı fermiyi çıkarıcam dedi dedi 6 ay sonra çıkardı
    gtx 460 çıkana kadar zaten f/p kartıda yapamadı
    yeter artık nvidia fanlarının çektiği zulm bitsin yazık onlarında bir canı var

quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Ula şu son 1 senedir nvidia fanlarının çektiği zulmü kimse çekmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 31 Temmuz 2010; 9:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

apple iphone4teki sorunların üstesinden gelemeden yeni sorunlu seriler üretmeye başlıacak demek zaten kullanan yoktu hiç kalmaz artık :)

Gördüğüm en saçma yorumlardan biri.

@demircibu

Ne yazık ki bildiğiniz gibi bu firmalar tek karta bakarak iş yapmıyorlar. Eğer öyle olsaydı şu örnek çıkardı karşımıza:

Nvidia'da ne var? GTX460. Ooooo çok baba kart...

AMD'de ne var? HD5970, HD5770, HD5750, HD5670, HD5570, HD5550, HD5450...

Anlaşıldı.

Not: Rakibi olmayan kartları yazdım. Zira Nvidia için de gtx460 rakipsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

apple iphone4teki sorunların üstesinden gelemeden yeni sorunlu seriler üretmeye başlıacak demek zaten kullanan yoktu hiç kalmaz artık :)

bu ne şimdi

söyleyeyim dostum ne olduğunu apple ati'yi seçti diye apple fırmasına iphone4 modelindeki bir sorunu
    kullanarak çamur atma operasyonu oluyor
    kısacası konunun ilk mesajında dediğim komik varsayımlar oluyor bunlar

kendi mesajımdan alıntı yapıyorum (konunun ilk mesajı)

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

NVIDIA fanı arkadaşları merak ediyorum bakalım bu olaya nasıl bir kulp bulacaklar
    kesin apple dandik bir firma ; physx olmadan apple da olmaz gibi komik varsayımlar ile gelecekler
    yorumları merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 31 Temmuz 2010; 9:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

İLK ADIM grafik çözümlerinde olmuş bunun devamında platform olarak AMD yi tercih ederlerse Intel'in hali komik olur

sanmıyorum hocam intel ile ciddi anlaşmları var ve bu firmalar kısa vadede anlaşmalar yapmaz ...

APPLE gtx 460 için ne düşünüyor acaba gtx 460dan sonra, piyasadan çekmesin ürünleri iphone 4 misali

Intel ile anlaşmaları olmaları hiçbirşey ifade etmez çünkü anlaşmaları çok uzun vadeli yapmıyorlar, Bulldozer işlemciler sebebiyle birdahaki nesilde AMD işlemcilere geçecekleri belirtilmişti daha önceki haberlerde

apple modellerine bak kaç sisteminde intel var kaç tanesinde amd 10/1dir

• Şu fanatiklerden nedir çektiğimiz yaa

AMD-ATI'yi de kutluyorum adamlar ATI'yi aldıktan aldıktan sonra güzel çıkış yakaladılar bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Şu fanatiklerden nedir çektiğimiz yaa

AMD-ATI'yi de kutluyorum adamlar ATI'yi aldıktan aldıktan sonra güzel çıkış yakaladılar bravo

AMD yi adam eden ATI yoksa AMD'nin şuana kadarki en parlak dönemi 3500+ dönemi ilk çift çekirdekli dönemleri sonrası tırt
    eDİT:Tek rakibi intele göre demek istemiorum ama editledik artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Cassiel** -- 31 Temmuz 2010; 23:42:45 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.